- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.921
Gold denedım 60 cc gunde 1 kez. O sekılde soeun olmadı . Cc artırımca kabız oldu ben de bıraktım.Ay hadi İnşallah baglansinlar da güzel güzel çeksinler
En küçüğünden alıp bir onu mu denesen acaba su katmadan hiç.biz hiç çekmedik kabızlık onu kullandım su falan katmadim fazladan dediğin gibi iyi değilmiş okumuştum onu burda konusulunca merak edip.ama ben günde 1 veriyordum miktar artınca mi oluyor acaba ondan emin değilim tabi.
Similac mı ağırmışSenın kullandıgın mamaya baktım
Baya agır mamaymıs.
Sma oprıo mu neydıSimilac mı ağırmış
Biz artık çoğunlukla mamaya geçtik. Göğüsümü günde belki artık 2 kere veriyorum oda anne sütünden besin alsın diye oda zorlaa az geliyo diye sinirleniyo durmuyo artıkMama meme ayrımını nasıl yapıyorsun? Ben diyette yapıyorum ama bu sefer galiba deneyeceğim mama. Her çocuk başkaymış gercekten. Deneyimsiz olduğum bir konu artık vermek istiyorum mama 3 ay kontrolunden sonra.
Heeeee o sma optipro ağır zatenn onu kullanmıyorum benSma oprıo mu neydı
O dehıl mıydı ?
Hadi geçmiş olsun canımBir sürü alıntı yaptım olmamış
@Mikan
Morkahve
SevimliKedii
@ekabled
@Kurk Mantosuz Madonna
Hepinize teşekkür ederim kolayca atlattık gibi görünüyor çok şükür
Senınkı daşşaklı agır abi o zaman.Heeeee o sma optipro ağır zatenn onu kullanmıyorum ben
Ben similac bebek sütünü kullanıyorum alıştı artık hiç Bi sorun yaşamıyorum similac da ,
kenardada sma comfortum var oda iyiii
Çocuk 3 aydır kullanınca alıştı similac’aSenınkı daşşaklı agır abi o zaman.
Çocuk 3 aydır kullanınca alıştı similac’a
Bitti diye sma comfort verdim biraz gaz yaptı yineeee .
Artık similacdann şaşmam
Annesine çekerse maksimumum 1 yaşında her şeyi söyler. 1 yaşımda yüze kadar sayıyormusum.ama annesine çekerse 5 yaşına kadar kaka yapacak demektirMasallah yaa. Cabuk konusmaya baslicaklar cok iyi.
Hadi gözünüz aydınBir sürü alıntı yaptım olmamış
@Mikan
Morkahve
SevimliKedii
@ekabled
@Kurk Mantosuz Madonna
Hepinize teşekkür ederim kolayca atlattık gibi görünüyor çok şükür
Her bebekde farklı tabi bünyesi vs.ben 90 da verdim bişey olmadı birde benimki Gold değildi düz bebelac.esim ilk ondan almisti hiç sıkıntı vermeyince kırdım degistirmeye kalmıştı öyle sonrada birakdi zaten.Gold denedım 60 cc gunde 1 kez. O sekılde soeun olmadı . Cc artırımca kabız oldu ben de bıraktım.
300 gr lık .
Ayy valla bıkyım acıkcası . Zaten gunde verecehım 1 en fazla 2 kez. Onda da en ıyısını almak ısterım ama bılemıyorum
ahh ne tesadüf. 9 ay boyunca 6.5 7 kilo aldım. 2 haftada 2 kilo aldımNiyet ettim hamileyken almadığım kiloyu emzirirken almayakızlar yaa benim karnım hep aç doyma hissimi kaybetmiş gibi hissediyorum
Valla biz de öyleyiz ya vick bebek vicksi mi ne varmış o mu ben de denicemGece burun tıkanıklığından uyumadık dogru duzgun. Suya viks faan denıcem
Bi öpücükle bile laf sokuyosun yaaAz once benınkı gelmıs venı öpüyor .
Hayat sana guzel, cok guzel hayatın var " dedım.
Bence de dedı güldü.
İyi düşün bakalım kımın sayesınde " dedim.
Senın sayende dedı güldü.
Farkında yanı durumun
Ben her fırsatta gagalıyorumBi öpücükle bile laf sokuyosun yaahelal sana yusufi
Valla heöen almak lazım. Bıraz seruum sıkıp temızledım burnunuValla biz de öyleyiz ya vick bebek vicksi mi ne varmış o mu ben de denicem
Ben benimkine laf sokunca kizıyor. Ne oldu yine neyin tribi niye bana laf sokup duruyon simdi diyo. Senin adam iyiymiş pişkin pişkin gülüp geçiyirBen her fırsatta gagalıyorumdedım ya dün
Yok kız benımkı de trıbe kızar . Mutlu oldugu zamanlar kızmıyor . Mutlulugu da ruh halınden mutevellitBen benimkine laf sokunca kizıyor. Ne oldu yine neyin tribi niye bana laf sokup duruyon simdi diyo. Senin adam iyiymiş pişkin pişkin gülüp geçiyirbenimki laf sokulunca horoz gibi ibibiği kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?