Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gold denedım 60 cc gunde 1 kez. O sekılde soeun olmadı . Cc artırımca kabız oldu ben de bıraktım.

300 gr lık .
Ayy valla bıkyım acıkcası . Zaten gunde verecehım 1 en fazla 2 kez. Onda da en ıyısını almak ısterım ama bılemıyorum

Mama meme ayrımını nasıl yapıyorsun? Ben diyette yapıyorum ama bu sefer galiba deneyeceğim mama. Her çocuk başkaymış gercekten. Deneyimsiz olduğum bir konu artık vermek istiyorum mama 3 ay kontrolunden sonra.
Biz artık çoğunlukla mamaya geçtik. Göğüsümü günde belki artık 2 kere veriyorum oda anne sütünden besin alsın diye oda zorlaa az geliyo diye sinirleniyo durmuyo artık
En azından belki gündüz 1-2 kere verebilirsin

Sma oprıo mu neydı
O dehıl mıydı ?
Heeeee o sma optipro ağır zatenn onu kullanmıyorum ben

Ben similac bebek sütünü kullanıyorum alıştı artık hiç Bi sorun yaşamıyorum similac da ,
kenardada sma comfortum var oda iyiii

Eklentiler

• 1F60A43A-9923-4787-9C6C-7B05C25FA11E.webp
    11 KB · Görüntüleme: 66
  • 6E45403A-E619-4176-AA2B-30E47CB30204.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
Masallah yaa. Cabuk konusmaya baslicaklar cok iyi.
Annesine çekerse maksimumum 1 yaşında her şeyi söyler. 1 yaşımda yüze kadar sayıyormusum.ama annesine çekerse 5 yaşına kadar kaka yapacak demektir yürüme konuşma bende ama iş kakaya gelince yok

Bir sürü alıntı yaptım olmamış
@Mikan
Morkahve
SevimliKedii
@ekabled
@Kurk Mantosuz Madonna

Hepinize teşekkür ederim kolayca atlattık gibi görünüyor çok şükür
Hadi gözünüz aydın
Her bebekde farklı tabi bünyesi vs.ben 90 da verdim bişey olmadı birde benimki Gold değildi düz bebelac.esim ilk ondan almisti hiç sıkıntı vermeyince kırdım degistirmeye kalmıştı öyle sonrada birakdi zaten.
Tabiki iyisi olsun isteriz de işte yan etkileri de olunca iş zorlasiyor malesef

Bi öpücükle bile laf sokuyosun yaa helal sana yusufi

Ben benimkine laf sokunca kizıyor. Ne oldu yine neyin tribi niye bana laf sokup duruyon simdi diyo. Senin adam iyiymiş pişkin pişkin gülüp geçiyir benimki laf sokulunca horoz gibi ibibiği kalkıyor
Yok kız benımkı de trıbe kızar . Mutlu oldugu zamanlar kızmıyor . Mutlulugu da ruh halınden mutevellit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…