Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen işe yaramadı . Sogan da koydum odaya.
Suya işe yaramazsa yıne en guzelı bı bez parcasına surup yanına koymak

Suya koydum işe yaradı gibi şimdilik..
Çok ağladı burnundan nefes alamayınca.
Bir ara boğazı mı acıyor diye düşündüm. Ama emmek istemezdi herhalde öyle olsa.

Oğlanı okula gönderirken bas bas bağırdı. Mızırdansa neyse bakarım işime ama katıldı resmen.
Büyükle tam ilgilenemiyorum böyle yapınca. Vitaminini vermemişim çocuğun. Ona da üzülüyorum sonra

Evet zaten en onemlı sey burnun tıkanmaması .

Olur ara sıra canım
Ypck bişi yok takma kafana

Bu su işi nasıl yapıcaz bir bardak kaynar su yeterli mi ölçü versene kuzum

Bu su işi nasıl yapıcaz bir bardak kaynar su yeterli mi ölçü versene kuzum

Bir bardak kaynar suya yarım çay kaşığı yeterli. Su soğuyana kadar o buhar odaya baya yayılıyor zaten.
İstersen suyu kaynatarak buhardan tekrar yararlan.
Ama viks durduğu yerde de koku yaymaya devam ediyor sanki..

Kızlar kızımı emziriyorum emziriyorum ama elleri hep yumruk yapıp ağzında doymuyor mu anlamıyorum sütüm iyi oluyor sabahları emzirdim biraz önce iyi öyle ağlamıyor keyfi yerinde ama hep eller ağızda neden böyle ki

Kızlar kızımı ilk defa yüzüstü yatırdım.
Öyle bir hoşuna gitti ki 10 saniyede uykuya daldı.
Şu an gözümü kameradan ayıramıyorum ama korkuyorum.
Gidip döndürsem kesin uyanır.
Siz yüzüstü uyutuyor musunuz?

Bizimde öyle canım hatta geçen konuştuk , sanırım bebekler bu zamanda o şekilde yapıyolar ilk fırsatta elini emiyo , doymadığından değil yani merak etme

Evettt en sevdiği uyku o şekilde 4 saat uyuduğunu bilirim o şekildeeee kafasınıda kendisi kurtarıyo artık sağa sola atıyo .

Ben bugün rica ettim ASM de hemşire ölcmedi. Kendi çocuğum olsa da olcmem dedi. Hiç olcmuyorlar boyunu evvde kendim ölçmeye çalıştım anlayamadım.
Bir yere yatır. Sonra kafası ve ayağının olduğu yere bir işaret koy. Ben kürdan koyuyorum. Sonra bebeği al arayı ölç. Bu şekilde gayet kolay oluyor.

Bir yere yatır. Sonra kafası ve ayağının olduğu yere bir işaret koy. Ben kürdan koyuyorum. Sonra bebeği al arayı ölç. Bu şekilde gayet kolay oluyor.
Ben de aynen buna benzer yapıyorum . En dogeu olcu bu
Kafasını duz tutup kalemle cızıyorum
Bacagını da düz yapıp topuk ucunu olcuyoeum.

Gecen gun hemsırwye 60 olcutum dedım.
O da olctu 55 mi ne olctu. Parmak ucundan mı olctunuz dedı.
E yuh dıuecektım neyse dedım. Bebek zaten dogdu 51 cm 2 ayda sadece 4 cm almıs olamaz.hıçbişi demedım cıktım ordan.

Dün olctum 2 cm uzamıs ıste .

Hanımlar doğum yaptığımdan beri azıcık esintide kalsam - sıcak havalarda bile- 2-3 gün hafif ateş, kas ağrısı oluyor grip gibi yerimden kalkamıyorum. Cam pencere açamıyorum evde. Doğumdan beri 5-6 kez oldu. Gerçekten bıktım artık, çocuğa zorla bakıyorum gücüm kalmadı gerçekten. Ne zaman geçecek bu durum, benden başka yaşayan var mı? Sezaryen oldum onunla mı ilgisi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…