Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Senın kullandıgın mamaya baktım
Baya agır mamaymıs.
Bu mama işi biraz şans işi sanırım. Bir bebeğe iyi gelen mama diğerine kötü gelebiliyor. Bizim doktorumuz işinizi hiç riske atmayın direkt hipp organic kullanın demişti. Gerçekten çok memnunum ben. Gerçi ben günde bir defa en fazla 60 ml veriyorum. Daha doğrusu ben uyurken eşim veriyor. Güzel bir mama. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
Aslında ellerini tanımaya başladıkları için ellerini emiyorlar. Aç oldukları için değil

Bizim bebe 52 cm doğdu. Bir aylık kontrolde hemşire 51 cm ölçtü. dedim herhalde çocuğu yıkaya yıkaya çektirdik.

Özensiz ölçtükkeri için doğru ölçmüyorlar. Boy önemli değil diyor çoğu.

Öyle mi iyi bari ya ellerini ağzında gördükçe kayınvalide aç emmek mi istiyorsun diye diye sütüm etmiyor sanıyorum
Ayy sen hiç onlara bakmaaaa herkesss çocuğu deli gibi yedircekkk banada öyle diyolar aç bu çocuk diye sen emziriyosan doyuyodur o oyun amaçlı sanırım emiyoooo bende her emmeğe çalıştığında emzik veriyorum

O yumruk geçmiyor hatta doygunluktan kussa bile .4.ayda biraz aciliyormus

Hep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi
Sen asm leri bosver onların kendinden haberi yokbana diyor ki bebeğin boyu 2 aylıkken ölçülür. Bizim doktor 1 aylıkken olctu .ay onlar olcmesin zaten bizim bebeler 30 cm çıkar. Verem olmaktansa kendim mezurayla olcerler

Sen asm leri bosver onların kendinden haberi yokbana diyor ki bebeğin boyu 2 aylıkken ölçülür. Bizim doktor 1 aylıkken olctu .ay onlar olcmesin zaten bizim bebeler 30 cm çıkar. Verem olmaktansa kendim mezurayla olcerler
Çocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağım

Halbuki kilodan ziyade boy uzaması önemli diye biliyorum ilk aylarda
Ben hemşireye söylediğimde boy önemli değil dedi. Aynı şeyi başka bir çocuk doktoru da söylemişti. Bence de boy da kilo da önemli.

....
Ben hemşireye söylediğimde boy önemli değil dedi. Aynı şeyi başka bir çocuk doktoru da söylemişti. Bence de boy da kilo da önemli.
Gercekten her sey degısıyor zamanla.
Dün evet olan bugun önemsız ya da hayır oluyor .

Buyukler valla kafalarına gore takılmıslar ne guzel. İşi bılıyorlar

....

Gercekten her sey degısıyor zamanla.
Dün evet olan bugun önemsız ya da hayır oluyor .

Buyukler valla kafalarına gore takılmıslar ne guzel. İşi bılıyorlar
Evet. Böyle deyince aklıma sarımsağın meselesi geldi ne alakaysa Şu an tansiyonu düşürüyor mu yükseltiyor mu bilmiyorum. Her yıl başka bir şekilde önümüze geliyordu. En son düşürüyordu

Slm kızlar benim bebem üçgün dür kafasını yattıgı yerden saga sola sallayıp duruyo nedendir sizdede varmı randevu alamadım dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…