- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.961
Öyle mi iyi bari ya ellerini ağzında gördükçe kayınvalide aç emmek mi istiyorsun diye diye sütüm etmiyor sanıyorumBizimde öyle canım hatta geçen konuştuk , sanırım bebekler bu zamanda o şekilde yapıyolar ilk fırsatta elini emiyo , doymadığından değil yani merak etme
Ay benim kargoda geldi az önce 2.5 tog kalın beğendim ben2.5 tog mu sence gerçekten
Bu mama işi biraz şans işi sanırım. Bir bebeğe iyi gelen mama diğerine kötü gelebiliyor. Bizim doktorumuz işinizi hiç riske atmayın direkt hipp organic kullanın demişti. Gerçekten çok memnunum ben. Gerçi ben günde bir defa en fazla 60 ml veriyorum. Daha doğrusu ben uyurken eşim veriyor. Güzel bir mama. Tavsiye ederimSenın kullandıgın mamaya baktım
Baya agır mamaymıs.
Aslında ellerini tanımaya başladıkları için ellerini emiyorlar. Aç oldukları için değilKızlar kızımı emziriyorum emziriyorum ama elleri hep yumruk yapıp ağzında doymuyor mu anlamıyorum sütüm iyi oluyor sabahları emzirdim biraz önce iyi öyle ağlamıyor keyfi yerinde ama hep eller ağızda neden böyle ki
Bizim bebe 52 cm doğdu. Bir aylık kontrolde hemşire 51 cm ölçtü.Ben de aynen buna benzer yapıyorum . En dogeu olcu bu
Kafasını duz tutup kalemle cızıyorum
Bacagını da düz yapıp topuk ucunu olcuyoeum.
Gecen gun hemsırwye 60 olcutum dedım.
O da olctu 55 mi ne olctu. Parmak ucundan mı olctunuz dedı.
E yuh dıuecektım neyse dedım. Bebek zaten dogdu 51 cm 2 ayda sadece 4 cm almıs olamaz.hıçbişi demedım cıktım ordan.
Dün olctum 2 cm uzamıs ıste .
Halbuki kilodan ziyade boy uzaması önemli diye biliyorum ilk aylardaBizim bebe 52 cm doğdu. Bir aylık kontrolde hemşire 51 cm ölçtü.dedim herhalde çocuğu yıkaya yıkaya çektirdik.
Özensiz ölçtükkeri için doğru ölçmüyorlar. Boy önemli değil diyor çoğu.
Hep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçiHalbuki kilodan ziyade boy uzaması önemli diye biliyorum ilk aylarda
Gelısımı ıcın her ıkısı de onemlı tabiHep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi
Ayy sen hiç onlara bakmaaaa herkesss çocuğu deli gibi yedircekkk banada öyle diyolar aç bu çocuk diyeÖyle mi iyi bari ya ellerini ağzında gördükçe kayınvalide aç emmek mi istiyorsun diye diye sütüm etmiyor sanıyorum
O yumruk geçmiyorKızlar kızımı emziriyorum emziriyorum ama elleri hep yumruk yapıp ağzında doymuyor mu anlamıyorum sütüm iyi oluyor sabahları emzirdim biraz önce iyi öyle ağlamıyor keyfi yerinde ama hep eller ağızda neden böyle ki
Sen asm leri bosver onların kendinden haberi yokHep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi
Hayır yazmıyor etikette canımEtiketinde galiba yazıyomuş tog sayısı seninkinde yazmıyomu
Çocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağımSen asm leri bosver onların kendinden haberi yokbana diyor ki bebeğin boyu 2 aylıkken ölçülür. Bizim doktor 1 aylıkken olctu .ay onlar olcmesin zaten bizim bebeler 30 cm çıkar. Verem olmaktansa kendim mezurayla olcerler
Ben hemşireye söylediğimde boy önemli değil dedi. Aynı şeyi başka bir çocuk doktoru da söylemişti. Bence de boy da kilo da önemli.Halbuki kilodan ziyade boy uzaması önemli diye biliyorum ilk aylarda
Gercekten her sey degısıyor zamanla.Ben hemşireye söylediğimde boy önemli değil dedi. Aynı şeyi başka bir çocuk doktoru da söylemişti. Bence de boy da kilo da önemli.
Evet. Böyle deyince aklıma sarımsağın meselesi geldi ne alakaysa....
Gercekten her sey degısıyor zamanla.
Dün evet olan bugun önemsız ya da hayır oluyor .
Buyukler valla kafalarına gore takılmıslar ne guzel. İşi bılıyorlar
Benımkı de bazen yapıyor ve benı ısırmaya calısıyorSlm kızlar benim bebem üçgün dür kafasını yattıgı yerden saga sola sallayıp duruyo nedendir sizdede varmı randevu alamadım dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?