- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.981
Doğumdan itibaren her ay ölçülüyo ilginç ciddenSen asm leri bosver onların kendinden haberi yokbana diyor ki bebeğin boyu 2 aylıkken ölçülür. Bizim doktor 1 aylıkken olctu .ay onlar olcmesin zaten bizim bebeler 30 cm çıkar. Verem olmaktansa kendim mezurayla olcerler
Allah allah ilginç evde sen ölç ben ölçüyorum heppÇocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağım
AynısıYemek yerken izlenmek ve karsında agzını sapırdatan minik bir insan
Ulen yemek yerken bile ensemde ya
Vicdan azabı eşlik edıyorAynısısalyaları akıyor bir de. Bazen acaba anlıyor da canı mı çekiyor diyorum
Bir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor.Ben bu çocuğun salyasından bıktım yaaakimi kınadımda başıma geldi
Valla bazen yediklerimden ikram edesim geliyorVicdan azabı eşlik edıyor
Yıkayınca nasıl olacak Bi yazar mısın canım yorumlarda değişik şeyler yazıyor ben de aldım daha kargoya verilmemişAy benim kargoda geldi az önce 2.5 tog kalın beğendim ben
Bizimde öyle valla Ev mayın tarlası gibiBir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor.sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Kızlar kızımı ilk defa yüzüstü yatırdım.
Öyle bir hoşuna gitti ki 10 saniyede uykuya daldı.
Şu an gözümü kameradan ayıramıyorum amakorkuyorum.
Gidip döndürsem kesin uyanır.
Siz yüzüstü uyutuyor musunuz?
Aynennn o köpük köpük vallaBir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor.sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Ben bugun azcık üzüm sıktım dayanamadım nasıl şap şup yalandıValla bazen yediklerimden ikram edesim geliyor
Hanımlar doğum yaptığımdan beri azıcık esintide kalsam - sıcak havalarda bile- 2-3 gün hafif ateş, kas ağrısı oluyor grip gibi yerimden kalkamıyorum. Cam pencere açamıyorum evde. Doğumdan beri 5-6 kez oldu. Gerçekten bıktım artık, çocuğa zorla bakıyorum gücüm kalmadı gerçekten. Ne zaman geçecek bu durum, benden başka yaşayan var mı? Sezaryen oldum onunla mı ilgisi var acaba
Maalesef ben de öyleyim hamileyken bu kadar çok yemiyordum doğumda tüm kilolarımı vermiştim sadece eski kendi fazlalığım vardı şimdi üstüne 3 kilo almışım tatlı meyve aşırı karbonhidrat hep canım çekiyor eskiden meyve ve tatlı yemezdim şimdi onları da yiyince iyice çığından çıktım sadece sabah kahvaltısında yarım ekmek yiyorum öğlen arada atıştırdıklarım akşam hariçNiyet ettim hamileyken almadığım kiloyu emzirirken almayakızlar yaa benim karnım hep aç doyma hissimi kaybetmiş gibi hissediyorum
Yazarım canımYıkayınca nasıl olacak Bi yazar mısın canım yorumlarda değişik şeyler yazıyor ben de aldım daha kargoya verilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?