Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen asm leri bosver onların kendinden haberi yokbana diyor ki bebeğin boyu 2 aylıkken ölçülür. Bizim doktor 1 aylıkken olctu .ay onlar olcmesin zaten bizim bebeler 30 cm çıkar. Verem olmaktansa kendim mezurayla olcerler
Doğumdan itibaren her ay ölçülüyo ilginç cidden
Çocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağım
Allah allah ilginç evde sen ölç ben ölçüyorum hepp

Ben bu çocuğun salyasından bıktım yaaa kimi kınadımda başıma geldi
Bir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor. sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.

Bir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor. sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Bizimde öyle valla Ev mayın tarlası gibi sürekli kucakta gezdiğimiz için yere akıyor salyası illaki Ve denk gelince basıyorum en sevmediğim şeydir ıslak çorap

Cuma sağlık ocağında 2 aylık kontrolümüz vardı dünde doktorumuzda iki yerdeki boy ölçümleri aynı çıktı, benim oğlanında salyası çok akıyor baloncuklar yapıyor dün doktora sordum diş tomurcukları oluşmaya başlıyordur ondan dedi sonra muayene etti eliyle damaklarına baktı evet dedi diş tomurcukları oluşuyor.

Arada o şekilde uyutuyorum. Ama yanından ayrılmıyorum

Aynennn o köpük köpük valla delirtiyo beni silmekden helak oluyorum bizim bebekler bütün tabuları yıkıyo

Evet genzine kaçınca okşuyorum orayı. İlginçmiş. Deneyim bakalım..

Kan değerlerin ve bağışıklığın düşmüştür. Kontrol ettir bence.

Kızlar bebekler için aldığınız hikaye kitapları var mı varsa önerir misiniz? Şunları aldım ben daha almak istiyorum, bez kitaplardan da aldım

Eklentiler

• 873E0AD7-CAA6-43AD-A2B2-1B1165266956.webp
    18 KB · Görüntüleme: 72
E bebekten alışveriş yaptım net kargo diye bi kargoya vermişler 3gündür dağıtımda bir türlü getiremediler bir daha e bebekten internet üzerinden bir şey hayatta almam bin pişman oldum

Niyet ettim hamileyken almadığım kiloyu emzirirken almaya kızlar yaa benim karnım hep aç doyma hissimi kaybetmiş gibi hissediyorum
Maalesef ben de öyleyim hamileyken bu kadar çok yemiyordum doğumda tüm kilolarımı vermiştim sadece eski kendi fazlalığım vardı şimdi üstüne 3 kilo almışım tatlı meyve aşırı karbonhidrat hep canım çekiyor eskiden meyve ve tatlı yemezdim şimdi onları da yiyince iyice çığından çıktım sadece sabah kahvaltısında yarım ekmek yiyorum öğlen arada atıştırdıklarım akşam hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…