Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi

Gelısımı ıcın her ıkısı de onemlı tabi
Ama az da olsa kilo aldıysa
Boya odaklanıyorlar genelde
Çok şaşırdım bizim doktor kilo alımı düşük bile olsa gerekli besini aldığını boy gösterir diyor.

Ya bu uyku tulumunu dısarda astronot mont niyetine kullanabilir miyiz ikisi de cok pahalı ha. Disarisi icin mont alacak var mı
Ben hem astronot hem kısa mont aldım. Ama geçen sene aldim şuan çok pahali gerçekten. Hm den aldığım mont 550 lira olmuş ben 320ye almıştım. Astronotlarda öyle aşırı pahali hersey.

Ben hem astronot hem kısa mont aldım. Ama geçen sene aldim şuan çok pahali gerçekten. Hm den aldığım mont 550 lira olmuş ben 320ye almıştım. Astronotlarda öyle aşırı pahali hersey.
napcaz biz ya. Gecen sene hangi birine yetişecegimizi bilemedik eşim almak lazm demisti de olmadi iste nasil pahalanmis

Hediye geldi bu biliyomusun
Hiç takılma kimseye, ben takılmıyorum. Günde bir kez falan veriyorum oh miss gibş
O attığın deodorant gibi bir hızda yolluyor sanırım basınçla, çocukta çok iyiymiş ablam yeğenim için kullanıyor. Ben şırıngayla 2ml serumdan çekip 1 ml bir deliğe 1ml diğer deliğe şeklinde yapıyorum süper memnunum. Üniversitede yenidoğan hemşireleride sadece bunu öneriyor öyle söyleyebilirim. Kilit nokta onu günde 4-5 kez yapınca 2 güne toparlanıyor çocuk, bir sabah bir akşam yaparsan pek işe yaramayabilir

Son düzenleme:
Bir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor. sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Eveeett o köpükler o salyalar diş değil mi? Kızımda hiç yoktu, dişini çıkartırken bile salya falan olmamıştı bunda çok var, belki dişlerini erken çıkartır diyodum bende

Ben de yerken acayip hızli yemeye başladm yaa. Kendimi kaybediyorum sanrm. Ya da bebek aglayacak hemen yiyim psikolojisi de olablr. Kilo alcam boyle giderse
Bende böyleyim bu aralar aman uyanmasın diye hızlı hızlı yiyorum mideme taş oturuyor sanki sonra

İşte bizim doktor olcmuyor. Asm de.olcmuuor önemsemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…