- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.001
Ben de yerken acayip hızli yemeye başladm yaa. Kendimi kaybediyorum sanrm. Ya da bebek aglayacak hemen yiyim psikolojisi de olablr. Kilo alcam boyle giderseBiri benden mi bahsetti?
O pis boğazlardan biri de benim. Balık gibi çatlayacağım bi gün
Tamam böyle deneyimBir yere yatır. Sonra kafası ve ayağının olduğu yere bir işaret koy. Ben kürdan koyuyorum. Sonra bebeği al arayı ölç.Bu şekilde gayet kolay oluyor.
Hep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi
Çok şaşırdım bizim doktor kilo alımı düşük bile olsa gerekli besini aldığını boy gösterir diyor.Gelısımı ıcın her ıkısı de onemlı tabi
Ama az da olsa kilo aldıysa
Boya odaklanıyorlar genelde
Ben kullanmıyorum canımKızlar yastık kullanıyor musunuz?
Ben hem astronot hem kısa mont aldım. Ama geçen sene aldim şuan çok pahali gerçekten. Hm den aldığım mont 550 lira olmuş ben 320ye almıştım. Astronotlarda öyle aşırı pahali hersey.Ya bu uyku tulumunu dısarda astronot mont niyetine kullanabilir miyizikisi de cok pahalı ha. Disarisi icin mont alacak var mı
Emerkende ısırıyor kulak iltihabı mı var acaba dişleri çıkacak diyorumBenımkı de bazen yapıyor ve benı ısırmaya calısıyor
Bu aralar agresıf . Büyüyorlar bence
Ben hem astronot hem kısa mont aldım. Ama geçen sene aldim şuan çok pahali gerçekten. Hm den aldığım mont 550 lira olmuş ben 320ye almıştım. Astronotlarda öyle aşırı pahali hersey.
Hediye geldi bu biliyomusunGerçekten uyku çok etkiliyor. %100 denenmişetkisi. O yüzden eskiler bebek uyuyunca uyuyun diyorlar. Tabi mümkün olmuyor ama.
İlk günler çok heycsnli ve zor olabiliyor. (Bazen)Güzel haberlerini bekliyoruz.
Geçen bir yerde çok güzel aslanlı bir kıyafet gördüm hemen kopyalayi ama ayollayacaktim o arada kız ağladı telefonu bırakınca sayfayı kaybetmişim.
Düzeltme: sayfayı hatilardim yukarıdaki satırları yazdığım anda
Aslan Desenli Yağmurluklu 3'lü Bebek Takım
Aslan Desenli Yağmurluklu 3'lü Bebek Takım Cimcime Bebe'da. Ürünü detaylı incelemek ve sipariş vermek için tıklayın.www.cimcimebebe.com
Hiç takılma kimseye, ben takılmıyorum. Günde bir kez falan veriyorum oh miss gibşYani bende zaman zaman doymadığının farkındayım ki veriyorum, durduk yere aman çocuk uyusun diye vermiyorum ki.
İnsanı öyle bir psikolojiye sokuyorlar ki sanki çok yanlış bir şey yapıyorsun gibi hissediyorsun.
O attığın deodorant gibi bir hızda yolluyor sanırım basınçla, çocukta çok iyiymiş ablam yeğenim için kullanıyor. Ben şırıngayla 2ml serumdan çekip 1 ml bir deliğe 1ml diğer deliğe şeklinde yapıyorum süper memnunum. Üniversitede yenidoğan hemşireleride sadece bunu öneriyor öyle söyleyebilirim. Kilit nokta onu günde 4-5 kez yapınca 2 güne toparlanıyor çocuk, bir sabah bir akşam yaparsan pek işe yaramayabilirYa bu serum fizyolojik işini ben bi türlü anlamadım tazyikli ne zaman hangi aydan itibaren yapılıyor acaba?? Ben zaten bunu almıcam artık normal fizyolojik devam.. Poşet serum alayım dedim eczacı eşime bebeklere o da uygun değil enjektör kullanmayın sakın felan demiş.. Flakon şeklinde olandan az az sıkıp açmaya çalışıyorum aspire de etmek yasak Dr yapmayın diyor bebiş hasta gibi grip gibi gözleri akıyor Dr götürdüm bugün genzi dolu eee nasıl açılacak 3 4 damla az az sıkmakla
Evet yaaa, iyiki almışızBen hem astronot hem kısa mont aldım. Ama geçen sene aldim şuan çok pahali gerçekten. Hm den aldığım mont 550 lira olmuş ben 320ye almıştım. Astronotlarda öyle aşırı pahali hersey.
Eveeett o köpükler o salyalar diş değil mi? Kızımda hiç yoktu, dişini çıkartırken bile salya falan olmamıştı bunda çok var, belki dişlerini erken çıkartır diyodum bendeBir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor.sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Hayır canım yaşına yâda iki yaşına kadar omurga sağlığı açısından doktorlar önermiyor ama tam yaş aralığını hatırlamıyorumKızlar yastık kullanıyor musunuz?
Bende böyleyim bu aralar aman uyanmasın diye hızlı hızlı yiyorum mideme taş oturuyor sanki sonraBen de yerken acayip hızli yemeye başladm yaa. Kendimi kaybediyorum sanrm. Ya da bebek aglayacak hemen yiyim psikolojisi de olablr. Kilo alcam boyle giderse
E bebek öyle yaaa geç geliyo çokE bebekten alışveriş yaptım net kargo diye bi kargoya vermişler 3gündür dağıtımda bir türlü getiremedilerbir daha e bebekten internet üzerinden bir şey hayatta almam bin pişman oldum
İşte bizim doktor olcmuyor. Asm de.olcmuuor önemsemiyorlar.Bizim bebe 52 cm doğdu. Bir aylık kontrolde hemşire 51 cm ölçtü.dedim herhalde çocuğu yıkaya yıkaya çektirdik.
Özensiz ölçtükkeri için doğru ölçmüyorlar. Boy önemli değil diyor çoğu.
Ben söyledim yine de olcmedilerHep kilo diyorlar bize hatta söylemesem boyu bile ölçmeyecekler asm'de. Kiloyu da kıyafetle ölçüyorlar gerçi
Sen nerden aldin? Ben geçen LCW de baktım içinde 2.5 tığ yazıyor. Ebebekten aldığım da da 1.5 tığ yazıyor.Hayır yazmıyor etikette canım
Bizim kizda sürekli kopurmus durumda bu araBir de çıkan salyalarını dudağının arasında köpürtüyor.sözde dişleri çıkmaya başlayana kadar salya olmaz diyorlardı.
Oğlumda reflü vardı. Ona kullanmistim. Şimdi kullanmıyorum.Kızlar yastık kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?