Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şırıngayla yapıyorsun değil mi canım ben de flakonla yapınca akmıyor şırıngayla denedim baya aktı ama ben Flakonun hepsini yaptım galiba abartmışım 2 ml yeterli demek ki

Ay bayıldım alacağım bunu

Kızlar gaz damlasını hep mamaya karıştırdık . Son bi kaç gündür biberonu ağzına almak istemiyor bizim kız özellikle bu saatlerde. Gaz damlası hep boşa gitti bu yüzden . Nasıl verebilirim direk kaşığa damlatıp mı içirmeliyim ?

LCW ve H&M ye baktım çıkmışken kıyafet için. Aman Allahım beğenmediğimiz lcw de tulumlar 200-250. E bebek desen öyle.

Yani sadece 2 ay giyeceği kıyafetler için bu paralar yazık günah yani.
Uyku tulumu, astronot mont, polar tulum derken havalar soğudu ama cepler yanıyor.

Ben porselen çay kaşığım var küçük ağızlı,onunla veriyorum en baştan beri. D vitaminini de aynı şekilde. Böyle verebilirsin.

Şeytan diyo al 4 tane uyku tulumu gece gündüz giydir

Ben kullanmıyorum canım

Hayır canım yaşına yâda iki yaşına kadar omurga sağlığı açısından doktorlar önermiyor ama tam yaş aralığını hatırlamıyorum

Oğlumda reflü vardı. Ona kullanmistim. Şimdi kullanmıyorum.

Yastık 2 yasına kadar onerılmıyor. Reflü olan bebeklerde kullanılır. Ama ben bıberonla beslerken, gece burnu tıkandıhı ıcın ıncecık kullanıuoeum .
İlk cocukta 4 yasına kadar kullanmadık
Tamam kızlar ben de kullanmıyorum alt açmanın incecik vardı onu koymuştu annem kaldırdım şimdi

Nasıl yapıyorsunuz sırt üstü yatarken mi?

Çocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağım
Benim tartı da çok doğru tartmiyor ama yine de iş görüyor. Onlara muhtaç olmaktansa kendim tartiyorum olcuyorum. Doktor cocugu komple soyuyor onlar elbiseyle tartiyor

Kızlar benimki şapur şupur elinin üstünü emiyor okadar şişdetliki elini kople agzına sokuyor midesi bulanana kadar
Benim kız da aynen sapır şupur ses çıkarıyor elini emerken. Elini çıkarıp emzik veriyorum atıyor. Bazen öğurüyor ama emmeye devam ediyor.

Hayır işini bilen doktorlar asıl boyun önemli olduğunu söylerler. Kilo bir sekil alır çocuk ama boyu uzatmak için bilinen bir yöntem yok .Ayrıca ister kimimizin çocuğu 6 kg olsun ister 5500 olsun büyüyünce çoğu zayıf olacak .tombis bebek diye tombis kalmayacaklar.benim doktorun demir metre var onunla ölçüyor. Tam sıkıştırıyor çocuğu. Biz kafasını elini tutuyoruz .1cm bile çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…