- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.021
2 kargo gelıyor bana. Bırı daha hızlıE bebek öyle yaaa geç geliyo çok
Şırıngayla yapıyorsun değil mi canım ben de flakonla yapınca akmıyor şırıngayla denedim baya aktı ama ben Flakonun hepsini yaptım galiba abartmışım 2 ml yeterli demek kiHediye geldi bu biliyomusun
Hiç takılma kimseye, ben takılmıyorum. Günde bir kez falan veriyorum oh miss gibş
O attığın deodorant gibi bir hızda yolluyor sanırım basınçla, çocukta çok iyiymiş ablam yeğenim için kullanıyor. Ben şırıngayla 2ml serumdan çekip 1 ml bir deliğe 1ml diğer deliğe şeklinde yapıyorum süper memnunum. Üniversitede yenidoğan hemşireleride sadece bunu öneriyor öyle söyleyebilirim. Kilit nokta onu günde 4-5 kez yapınca 2 güne toparlanıyor çocuk, bir sabah bir akşam yaparsan pek işe yaramayabilir
Ay bayıldım alacağım bunuGerçekten uyku çok etkiliyor. %100 denenmişetkisi. O yüzden eskiler bebek uyuyunca uyuyun diyorlar. Tabi mümkün olmuyor ama.
İlk günler çok heycsnli ve zor olabiliyor. (Bazen)Güzel haberlerini bekliyoruz.
Geçen bir yerde çok güzel aslanlı bir kıyafet gördüm hemen kopyalayi ama ayollayacaktim o arada kız ağladı telefonu bırakınca sayfayı kaybetmişim.
Düzeltme: sayfayı hatilardim yukarıdaki satırları yazdığım anda
Aslan Desenli Yağmurluklu 3'lü Bebek Takım
Aslan Desenli Yağmurluklu 3'lü Bebek Takım Cimcime Bebe'da. Ürünü detaylı incelemek ve sipariş vermek için tıklayın.www.cimcimebebe.com
Ben porselen çay kaşığım var küçük ağızlı,onunla veriyorum en baştan beri. D vitaminini de aynı şekilde. Böyle verebilirsin.Kızlar gaz damlasını hep mamaya karıştırdık . Son bi kaç gündür biberonu ağzına almak istemiyor bizim kız özellikle bu saatlerde. Gaz damlası hep boşa gitti bu yüzden . Nasıl verebilirim direk kaşığa damlatıp mı içirmeliyim ?
Çay kaşığıyla veriyorum benKızlar gaz damlasını hep mamaya karıştırdık . Son bi kaç gündür biberonu ağzına almak istemiyor bizim kız özellikle bu saatlerde. Gaz damlası hep boşa gitti bu yüzden . Nasıl verebilirim direk kaşığa damlatıp mı içirmeliyim ?
Şeytan diyo al 4 tane uyku tulumu gece gündüz giydirLCW ve H&M ye baktım çıkmışken kıyafet için. Aman Allahım beğenmediğimiz lcw de tulumlar 200-250. E bebek desen öyle.
Yani sadece 2 ay giyeceği kıyafetler için bu paralar yazık günah yani.
Uyku tulumu, astronot mont, polar tulum derken havalar soğudu ama cepler yanıyor.
Ben kullanmıyorum canım
Hayır canım yaşına yâda iki yaşına kadar omurga sağlığı açısından doktorlar önermiyor ama tam yaş aralığını hatırlamıyorum
Oğlumda reflü vardı. Ona kullanmistim. Şimdi kullanmıyorum.
Tamam kızlar ben de kullanmıyorum alt açmanın incecik vardı onu koymuştu annem kaldırdım şimdiYastık 2 yasına kadar onerılmıyor. Reflü olan bebeklerde kullanılır. Ama ben bıberonla beslerken, gece burnu tıkandıhı ıcın ıncecık kullanıuoeum .
İlk cocukta 4 yasına kadar kullanmadık
Aaaa ben ne siparş verdiysem aynı kargoda toplu geldi yenilenmiş uygulama trendyola benzetmişler belki ayrınsatıcılardır2 kargo gelıyor bana. Bırı daha hızlı
Ertesı gun sabah ben de.
Dıgerı daha ge gelıyor . Ürüne gore dagıtımcısı galıba
Uyku tulumu en pahalısı. 4 uyku tulumu iyi paraŞeytan diyo al 4 tane uyku tulumu gece gündüz giydir
Nasıl yapıyorsunuz sırt üstü yatarken mi?O attığın deodorant gibi bir hızda yolluyor sanırım basınçla, çocukta çok iyiymiş ablam yeğenim için kullanıyor. Ben şırıngayla 2ml serumdan çekip 1 ml bir deliğe 1ml diğer deliğe şeklinde yapıyorum süper memnunum. Üniversitede yenidoğan hemşireleride sadece bunu öneriyor öyle söyleyebilirim. Kilit nokta onu günde 4-5 kez yapınca 2 güne toparlanıyor çocuk, bir sabah bir akşam yaparsan pek işe yaramayabilir
Benim tartı da çok doğru tartmiyor ama yine de iş görüyor. Onlara muhtaç olmaktansa kendim tartiyorum olcuyorum. Doktor cocugu komple soyuyor onlar elbiseyle tartiyorÇocuğumun boyu kaç bilmiyorum vallahi kilo da 3 gün arayla 300 gr fazla çıktı o da imkansız yani olmadı senin gibi tartı alacağım
Benim kız da aynen sapır şupur ses çıkarıyor elini emerken. Elini çıkarıp emzik veriyorum atıyor.Kızlar benimki şapur şupur elinin üstünü emiyor okadar şişdetliki elini kople agzına sokuyor midesi bulanana kadar
Sende aslanlı şeylere bayılıyorsunAy bayıldım alacağım bunu
Ben böyle uyusa strese girerim gece uyumayacak diyeBebemi banyo yaptırdım saat 4 te ve hala uyuyor kurban oldugumm
Hayır işini bilen doktorlar asıl boyun önemli olduğunu söylerler. Kilo bir sekil alır çocuk ama boyu uzatmak için bilinen bir yöntem yok .Ayrıca ister kimimizin çocuğu 6 kg olsun ister 5500 olsun büyüyünce çoğu zayıf olacak .tombis bebek diye tombis kalmayacaklar.benim doktorun demir metre var onunla ölçüyor. Tam sıkıştırıyor çocuğu. Biz kafasını elini tutuyoruz .1cm bile çok önemliBizim bebe 52 cm doğdu. Bir aylık kontrolde hemşire 51 cm ölçtü.dedim herhalde çocuğu yıkaya yıkaya çektirdik.
Özensiz ölçtükkeri için doğru ölçmüyorlar. Boy önemli değil diyor çoğu.
Nesi iyi değilmiş. Gece yarısı tırnak kesilmez gibi bir şey olmuş oBen söyledim yine de olcmedilerolcmuyoruz iyi değil dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?