Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Damlalik varsa onu kullanabilirsin

Netteki gıbı mı yapıyorsun? hanı cocugu kucahına alıp sırıngayla tuzlu su sıkıyorlar
Ve sonra cocugun imanına kadar ne varsa cıkıyor burnundan ?

Poset alıp
Boş flakonlara dolduracaksın
1 poset, 1 enjektör
ve 5 li flakon al yeterlı

8 de uyandi 10.30 da gece uykusuna gecti bile

Kizimi uyutucam simdi biraz oyun oynadik , sonrada oglani alip emziricem uyarmadan sonrada ben uyurum artik
Oo maşallah maşallah
K.nı kaşı
Bizimki akşam ağrı yaşadı sanırım çok huysuzlandı, calpolü verdim yatırdım onu izliyorum

Bebek viksini mendile sürdüm biraz ve baş ucumuza koydum. Bakalım bu gece burun tıkanıklığı olcak mı

Oo maşallah maşallah
K.nı kaşı
Bizimki akşam ağrı yaşadı sanırım çok huysuzlandı, calpolü verdim yatırdım onu izliyorum
Aşı ister istemez bir etki yapiyor işte beterinden korusun
Kizi uytamiyom bu sefer uyumaya niyeti yok

Netteki gıbı mı yapıyorsun? hanı cocugu kucahına alıp sırıngayla tuzlu su sıkıyorlar
Ve sonra cocugun imanına kadar ne varsa cıkıyor burnundan ?
Ben öyle yapıyorum sanırım serumun yarısını bir burnuna sıkıyorum hemen yan çeviriyorum, hemen diğer deliğe sıkıp o yöne çeviriyorum, sonra yüz üstü tutarak sırtına vuruyorum ne var ne yok çıkıyor

Valla iyi cesaret ,ben bir deligine sıkarım diger deliginden o su gelmezse ambulansi ararim heralde nere gitti o su diye

Aynen öyle yürümeye başlayınca kilolar gider büyük oglanda tosbağa gibiydi yürümeye başladı normale döndü... Aman donsunler zaten herşeyin fazlası zarar bebekken neyse de..... Bizim doktor da sizinki gibi ölçüyor sağlık ocağında ki hemşire ve doktorda... özel sağlık sigortası yaptırmasaydım Diyorum bazen sağlık ocağımiz okadar ilgili ki Medical Park hemşirelerinden daha iyi hemşireleri burada okudukça şaşırıyorum nasıl bu kadar duyarsizlar var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…