- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.101
12-18 ay aldım canım yıkanınca çekme oldu gibi yorumlar vardı henüz yıkamadım ama çokta büyük duracağını sanmıyorum. Boyu uzun gelebilir onu da kıvırırmBunu ben de beğendim ama bedenler nasıl, siz kaç aylık almıştınız?
Bakayim bende ev için pijama takımı falan alayımhersey o kadar pahalı ki. Organik yumurta alıyorum hep aynı yerden. 0 numara yumurta geçen sene tanesi 1.75ti şuan 4.5lira. Eşime sabah diyorum ki sen 3 numara yumurta ye senden geçti artik
Lcw kendını hm zara sanıyor
Civilden aldım biraz :)
Annem lcw civil cadde üstünde olan her bebek mağazasını dolaşır. Yıllar önce yeni bir yer keşfetmisti cocugum olur niyetiyle 3 sene önce bir sürü zıbın takımı kıyafet filan almıştı ve hamileyken iyiki almış demistik. Her sey ucmus diye, ayni marka ürün bire bir baska magazada 3 sene önce 50 tl iken oradan 30a aliyordu. Dun yıllar sonra yine yolu düsmüs malum artık ilk zıbınlarımız olmuyor. Bu mevsimde giyebilecegi Tulumlar ve takımlar pijama almıs. Kumaşı yumuşacık ve %100 pamuk mesela görseldeki ürün 45 tl. Lcw nın sıtesinde aynı ayarda ürünler 109 tl. Yenidogan hediye gelen lcw urunleriyle bu magazadan aldigimiz urunlerin yumusakligini kumasini karsilastirdigimizda lcw nin bazen daha dusuk kalitede kaldigini gorduk. Malum bebek en fazla bi urunu 3 bilemediniz 4 ay giyebiliyor birdaha kullanamayacagi seylere de fahiş ücretler odemek istemem. Bebisim rahat etsin kumasi duzgun olsun marka takıntım yoktur. Ankarada iseniz demetevlerde cadde üstü bir yer bakmanizi tavsiye ederim.Civil sevmem normalde ama arkadaşlar çok daha iyi dedi yarın bakacağım bende. Desenleri güzel ve pamuksa alırım birseyler.
Annem lcw civil cadde üstünde olan her bebek mağazasını dolaşır. Yıllar önce yeni bir yer keşfetmisti cocugum olur niyetiyle 3 sene önce bir sürü zıbın takımı kıyafet filan almıştı ve hamileyken iyiki almış demistik. Her sey ucmus diye, ayni marka ürün bire bir baska magazada 3 sene önce 50 tl iken oradan 30a aliyordu. Dun yıllar sonra yine yolu düsmüs malum artık ilk zıbınlarımız olmuyor. Bu mevsimde giyebilecegi Tulumlar ve takımlar pijama almıs. Kumaşı yumuşacık ve %100 pamuk mesela görseldeki ürün 45 tl. Lcw nın sıtesinde aynı ayarda ürünler 109 tl. Yenidogan hediye gelen lcw urunleriyle bu magazadan aldigimiz urunlerin yumusakligini kumasini karsilastirdigimizda lcw nin bazen daha dusuk kalitede kaldigini gorduk. Malum bebek en fazla bi urunu 3 bilemediniz 4 ay giyebiliyor birdaha kullanamayacagi seylere de fahiş ücretler odemek istemem. Bebisim rahat etsin kumasi duzgun olsun marka takıntım yoktur. Ankarada iseniz demetevlerde cadde üstü bir yer bakmanizi tavsiye ederim.
Civil sevmem normalde ama arkadaşlar çok daha iyi dedi yarın bakacağım bende. Desenleri güzel ve pamuksa alırım birseyler.
Mesela bu zıbın 45 tl aynı urunu google lensle tarattıgınizda baska sitelerde 90 tlLcw kendını hm zara sanıyor
Civilden aldım biraz :)
Bu gece benim oğlanda hiç dalıp uyuyamadı 6 da kalktık en sonunda gazı da var yapamadı şimdi sızdı kaldı kucağımda inşallah uyurda bende uyurum birazUyumayan bebiş , dalamadı bi türlü
6 da kalktık canım ama tekrar uyudu oğlan bende uyumayı düşünüyorumLen hepınız mı uyuyorsunuzemzırmeye kalkınca sızın de bölünsün uykunuz
Valla ben artık çift kundak yapıyorum açıyor zilli bir taneyiKundaklayın kızlar. Elleeını yemek ıcın bile uyumuyorlar. Sımdı uyandı kundakladım
Bıe yerden cıkardı elleeını yemeye basladı.
Gece kundagını acıyoedum dün acmadım.
Cunku asıeı sekılde el emıyor ve dogal olarak uyumuyor
Gayet güzel. Bende bakayım bugün.Mesela bu zıbın 45 tl aynı urunu google lensle tarattıgınizda baska sitelerde 90 tl
Ankaradayım demetevlerde neresi? Bugün bakayimAnnem lcw civil cadde üstünde olan her bebek mağazasını dolaşır. Yıllar önce yeni bir yer keşfetmisti cocugum olur niyetiyle 3 sene önce bir sürü zıbın takımı kıyafet filan almıştı ve hamileyken iyiki almış demistik. Her sey ucmus diye, ayni marka ürün bire bir baska magazada 3 sene önce 50 tl iken oradan 30a aliyordu. Dun yıllar sonra yine yolu düsmüs malum artık ilk zıbınlarımız olmuyor. Bu mevsimde giyebilecegi Tulumlar ve takımlar pijama almıs. Kumaşı yumuşacık ve %100 pamuk mesela görseldeki ürün 45 tl. Lcw nın sıtesinde aynı ayarda ürünler 109 tl. Yenidogan hediye gelen lcw urunleriyle bu magazadan aldigimiz urunlerin yumusakligini kumasini karsilastirdigimizda lcw nin bazen daha dusuk kalitede kaldigini gorduk. Malum bebek en fazla bi urunu 3 bilemediniz 4 ay giyebiliyor birdaha kullanamayacagi seylere de fahiş ücretler odemek istemem. Bebisim rahat etsin kumasi duzgun olsun marka takıntım yoktur. Ankarada iseniz demetevlerde cadde üstü bir yer bakmanizi tavsiye ederim.
Metro imkanin varsa metro daha kullanisliAnkaradayım demetevlerde neresi? Bugün bakayimpek bilmiyorum o tarafı ama fiyatlar böyleyse yaktığım benzine değer
Ben diğer burundan çıkartarak yapıyorum bazen ama tedirgin de oluyorum zararı var mıdır acaba diye ? Bu işin en doğrusu ne acaba yaaYok ben öyle yapmıyorum mesela sağa sıktım hemen sağ tarafa çeviriyorum sonra hızlıca aynısını sol tarafa yapıyorum yüz üstü çevirince her şey çıkıyor zatenöyle bir burundan sıkıp diğerinden çıkmasını falan bende yapamam bunu hemşire arkadaşım öğretti öyle yapıyorum
Bizimki dengesizBenimkide gece bakınır. Yaşandı kaç kere. Ee biz gündüz uyuduk havasindaydi
Katını bozmaya kiyamadım k.bakma :) annemin dün aldıgı pijama takımları sanırım 60 tl idi siz ankaranin neresindesiniz?Gayet güzel. Bende bakayım bugün.
Yerini bana da söyler misin ?biz de gidip bakarız. Geçen gün İstanbul yolu babymall e gittik ateş pahasiydiAnnem lcw civil cadde üstünde olan her bebek mağazasını dolaşır. Yıllar önce yeni bir yer keşfetmisti cocugum olur niyetiyle 3 sene önce bir sürü zıbın takımı kıyafet filan almıştı ve hamileyken iyiki almış demistik. Her sey ucmus diye, ayni marka ürün bire bir baska magazada 3 sene önce 50 tl iken oradan 30a aliyordu. Dun yıllar sonra yine yolu düsmüs malum artık ilk zıbınlarımız olmuyor. Bu mevsimde giyebilecegi Tulumlar ve takımlar pijama almıs. Kumaşı yumuşacık ve %100 pamuk mesela görseldeki ürün 45 tl. Lcw nın sıtesinde aynı ayarda ürünler 109 tl. Yenidogan hediye gelen lcw urunleriyle bu magazadan aldigimiz urunlerin yumusakligini kumasini karsilastirdigimizda lcw nin bazen daha dusuk kalitede kaldigini gorduk. Malum bebek en fazla bi urunu 3 bilemediniz 4 ay giyebiliyor birdaha kullanamayacagi seylere de fahiş ücretler odemek istemem. Bebisim rahat etsin kumasi duzgun olsun marka takıntım yoktur. Ankarada iseniz demetevlerde cadde üstü bir yer bakmanizi tavsiye ederim.
Ben özellikle çıtçıtlı body alacağım. Her geçen yıl asiri pahalaniyorKatını bozmaya kiyamadım k.bakma :) annemin dün aldıgı pijama takımları sanırım 60 tl idi siz ankaranin neresindesiniz?
Yerini bana da söyler misin ?biz de gidip bakarız. Geçen gün İstanbul yolu babymall e gittik ateş pahasiydi
Büyük bir yer değil 50 m2lik bir yer adresi ivedik caddesi no:552/a yesilevler yenimahalle diye geciyor minimum bebe magazanin adiGayet güzel. Bende bakayım bugün.
Ben tek zibin alsam yeterBüyük bir yer değil 50 m2lik bir yer adresi ivedik caddesi no:552/a yesilevler yenimahalle diye geciyor minimum bebe magazanin adi
Uyumadık ki uyanalimLen hepınız mı uyuyorsunuzemzırmeye kalkınca sızın de bölünsün uykunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?