- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.061
Evet canım şırıngayla pıt pıt süper oluyor. En hızlı şeklinde bile çok rahatsız olmuyor çocuk biraz mıkırdanıyor ama oda normal hızlı bitiyor o hazır suları ben ittiremiyorum çocuk burnunda o plastik şeyle strse giriyoŞırıngayla yapıyorsun değil mi canım ben de flakonla yapınca akmıyor şırıngayla denedim baya aktı ama ben Flakonun hepsini yaptım galiba abartmışım 2 ml yeterli demek ki
O suyun bir kısmını yutmasını bekleriz, hastalığa bağışıklığı için çok iyi demişti doktorumuz canım stres yapmaValla iyi cesaret ,ben bir deligine sıkarım diger deliginden o su gelmezse ambulansi ararim heralde nere gitti o su diye
Alt açma masasına yatırıyorum ben sırt üstü yatıyor ama bir elimle kafasını sabitlrmrk için alttan tutuyorum, diğer elimle pıt Bi deliğe pıt diğerine, sonra kaldırıp dışarıya alanları siliyorum, çok bir şey akmıyor zaten yarı yarıya içeri gidiyor.Nasıl yapıyorsunuz sırt üstü yatarken mi?
Ya bazen çocuk burnundan nefes verirse öyle yolladığın su direk çıkıyor ama bazende genzinden mideye iniyor. Genizden mideye akması genzini ve üst solunum yollarını inanılmaz rahatlatıyor.Netteki gıbı mı yapıyorsun? hanı cocugu kucahına alıp sırıngayla tuzlu su sıkıyorlar
Ve sonra cocugun imanına kadar ne varsa cıkıyor burnundan?
Yok ben öyle yapmıyorum mesela sağa sıktım hemen sağ tarafa çeviriyorum sonra hızlıca aynısını sol tarafa yapıyorum yüz üstü çevirince her şey çıkıyor zatenValla iyi cesaret ,ben bir deligine sıkarım diger deliginden o su gelmezse ambulansi ararim heralde nere gitti o su diye
Bende tam o sıralamayla şimdi bebe işlerini bitirdim8 de uyandi 10.30 da gece uykusuna gecti bile
Kizimi uyutucam simdi biraz oyun oynadik , sonrada oglani alip emziricem uyarmadan sonrada ben uyurum artik
Bir ürün var, sanırım yağ gibi bişi yine aynı markanın. Çocuğun çarşafına yastığına falan damlatıyosun oda iyi geliyormuş, alınabilir.Bebek viksini mendile sürdüm biraz ve baş ucumuza koydum. Bakalım bu gece burun tıkanıklığı olcak mı
Lcw dan aldım canım baktım ama etiketlerinde yazmıyor iç etiketine baktım orda da yoktu. Yoksa benim ki uyku tulumu değil miSen nerden aldin? Ben geçen LCW de baktım içinde 2.5 tığ yazıyor. Ebebekten aldığım da da 1.5 tığ yazıyor.
Bacaklari ve kalcasiyla ilgili bir şeyler geveledi. Halbuki aynı elamanlar oğlum bebekken olcuyordu anlamadım gittiNesi iyi değilmiş. Gece yarısı tırnak kesilmez gibi bir şey olmuş o
Bende çok severim kadifeyi internetten mi aldın linkini atsanaKızlar
Civilı hic sevmem ama sahane renklı kadıfe uzun kollu cıtxıtlı badiler aldım40-50 arası . Lcw de heralde aynısı 150 falandır
Cılkı cıktıgı ıcın. Kadıfeye bayılırım
Yok canım aç kalmiyordur korkma. Bizim kız emiyor emiyor. Sonra tatlı olarak elini emiyorAçıkçası sevindim şimdi neden böyle yapıyor diye düşünüyordum aç mı kalıyor diye de endişelenmiyor da degilim
İç etikette değil canım hani bir sürü kağıt takmışlar üstüne orda yaziyirdu. Hatta burda sorulmuştu LCW nin 2.5 olduğunu nerden biliryorsunuz diye ondan merak ettim özellikle gidip baktım.Lcw dan aldım canım baktım ama etiketlerinde yazmıyor iç etiketine baktım orda da yoktu. Yoksa benim ki uyku tulumu değil mi
Bak böyle kağıt vardıLcw dan aldım canım baktım ama etiketlerinde yazmıyor iç etiketine baktım orda da yoktu. Yoksa benim ki uyku tulumu değil mi
Şu iki etiket var üzerinde canım netten sipariş vermiştim bunların üzerinde yazmıyor. Ya da başka şekilde mi yazıyor da 2.5 tog olduğu anlaşılıyor onu bilmiyorumİç etikette değil canım hani bir sürü kağıt takmışlar üstüne orda yaziyirdu. Hatta burda sorulmuştu LCW nin 2.5 olduğunu nerden biliryorsunuz diye ondan merak ettim özellikle gidip baktım.
Yok canım öyle bi etiketi
Dolap uygulamasında 2.elkamMaşallah bunu gordum de pahalı degil mi ya. Ama bi sekilde alcam mecbur bu kanguru mu ne zikkımsa. Cok uzun kullanamayacagima eminim ama. Bu bebişler dakika başı huy degistiridgi icin. Zamanla sever sevmez durur durmaz
Mayıs ayı gibi ebebeğin uyku tulumları 50 liraya dusmustu 9ay,2 ve 4 yaş stokladım gece gunduz giydirmeyi dusunuyorum. Evim soğuk oluyor geneldeŞeytan diyo al 4 tane uyku tulumu gece gündüz giydir
LCW den alıcam 1000 TL tıtuyoUyku tulumu en pahalısı. 4 uyku tulumu iyi para
Evet ben de flakondan yapamadım daha doğrusu çocuk durmuyor şırıngayla durmasa da itebiliyorumEvet canım şırıngayla pıt pıt süper oluyor. En hızlı şeklinde bile çok rahatsız olmuyor çocuk biraz mıkırdanıyor ama oda normal hızlı bitiyor o hazır suları ben ittiremiyorum çocuk burnunda o plastik şeyle strse giriyo
Ne güzel zamanında almışsın ben bi tane ebebek almıştım şubatta başka almadım keşke alsaymışımDolap uygulamasında 2.elkam
Mayıs ayı gibi ebebeğin uyku tulumları 50 liraya dusmustu 9ay,2 ve 4 yaş stokladım gece gunduz giydirmeyi dusunuyorum. Evim soğuk oluyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?