- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.221
Ben neden okuyamıyorum kazene yazdığı mesaj var içini tıklıyorum ama açılmıyor nereden yapılacak ben de çok merak ettim bebeğin nesi varmış asıl onu merak ettim neden bu kadar uzun süre kalmışlar tarif ederseniz ben de okumak istiyorum canımAllah bir daha yaşatmasın bende ağlaya ağlaya okudumaklıma geldikçe gözlerim doluyor allan hepimizin evlatlarını korusun..
Profılıne yazmıs.Ben neden okuyamıyorum kazene yazdığı mesaj var içini tıklıyorum ama açılmıyor nereden yapılacak ben de çok merak ettim bebeğin nesi varmış asıl onu merak ettim neden bu kadar uzun süre kalmışlar tarif ederseniz ben de okumak istiyorum canım
Bende o şekilde baktım ama yazinin başı var sonrasını okuyamıyorum tıklıyorum tekrar sayfasına geri dönüyor anlamadım açamadım bir türlüİsmine tıklayınca profili açılıyor ya orada yazmış soranlara...
Bakıyorum ben de gözükmüyor çok ilginç ya bir şey yazmaya başlamış ama devamını okuyamıyorum tıklıyorum tekrardan profiline geri dönüyorProfılıne yazmıs.
Alttan uzun üstten kısa giydiriyordum ben de başlıyım uzun kollulara o zaman. Elenecek şeyler var bende de2 gundur uzun gıydıeıyorum . Ince askılı cıtcıtlı, uzwrıne ınce uzun kol sweat
Altı orta kalınlıkta kendınden çoraplı pıjama :)
E bebekten 1 yas almıstım
Kışa olmaz sanki
Geçmiş mesajlar kısmına tıkla. Tüm yazılanları görürsün.Bende o şekilde baktım ama yazinin başı var sonrasını okuyamıyorum tıklıyorum tekrar sayfasına geri dönüyor anlamadım açamadım bir türlü
Twrlemıyorsa problem yok zaten. Üşümesinler de :)Alttan uzun üstten kısa giydiriyordum ben de başlıyım uzun kollulara o zaman. Elenecek şeyler var bende de
Hava soğudu 2 gündür ben de az az üşümeye başladım, burnu da tıkalıTwrlemıyorsa problem yok zaten. Üşümesinler de :)
Kalın gelmesın dıye askılının uzerıne gıydıeıyorum
Valla cogunun burnu tıkalı. Ben sureklı kontrol edıyorum. Geceyı de halledıcem. Trendyoldan normal vıks de aldım. Suya ondan koyucam.Hava soğudu 2 gündür ben de az az üşümeye başladım, burnu da tıkalı
Ooo destan reis dünde aklimdan gectin vallaNbr kızlar? Ay destan reis gitti 3 çocuklu reis geldi giremiyorum buralara
Bugün 2 ay aşılarımızı olduk uyuyor miniş, ortancam da üşütmüş o da evde uyuyor ben de evi toplarken onları uyandırırım diye mutfakta oturayım dedim hazır boş kalmışken de girdim
Paranox fitil kullan dediler o da karaborsa olmuş 6. eczanede bulduk yoruldum onu ararken de şimdilik kullanmadım ihtiyaçta olmaz inşallah bakalım.
Hemen @yildizsavascisi na baktım yazmış çok şükür iyilermiş Allah hepimize ve bebelerimize sağlık versin...
Var mı bir vukuat?
Ben pazartesiden beri uzun giydiriyorum evin derecesi 23Kısa kol giydiren var mı hala benim gibi ?
Uzunlara başlanmalı artık ?
Vallaaa yaaaa cöp cöp emiyolarElini meme saniyor kendinden gecti
Memeyi boyle emmiyor manyak bu cocukVallaaa yaaaa cöp cöp emiyolar
Çok tatlıymış maşallah yanaklara bittimKizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
Eneeee yanak reisss orjinal mi bu yanaklarKizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
Çıkıyorum birazdan bakalimAnkamall var ya Konya yolundan gelirken Ankamalla girmeyip sola döneceksiniz gir tabelaları takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?