- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.241
Bakacağım hepsine bebem durursaFatih Sultan Mehmet bulvarinda yan yana minicity ve cıvıl var oraya da git vaktin varsa. Demete kadar gitmisken. Eryaman giderken yol usundeler. Demin Eskişehir yolu diye yanlış yazdım. Kafam karışmış.
Benimde böyle doğdu şimdi söndü cocukKizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
O yanaklar baya fısaldı canım şuan bu bebek o bebek degil dersinÇok tatlıymış maşallah yanaklara bittim
Yanaklara bak sen yaaaaKizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
Vallaaa memeyi emseneee öyleee o daha tatlı ne var elindeMemeyi boyle emmiyor manyak bu cocuk
Önce sağ deliğe yarısını sıkıyorum hemen sağa çeviriyorum başını, sonra sol deliğe sıkıp sola çeviriyorım aynı şekilde hızlıca. Sonra altına bi bez serip yüzüstü çeviriyorum elimde tutarak. Sonra sırtına vuruyorum biraz vurduktan sonra akmaya başlıyor zatenBen de öyle yapmak ıstıyorum ama koekuyorum
Anlat bakalım nasıl ılerlıyorsun?
Burda okudum ben canımBen neden okuyamıyorum kazene yazdığı mesaj var içini tıklıyorum ama açılmıyor nereden yapılacak ben de çok merak ettim bebeğin nesi varmış asıl onu merak ettim neden bu kadar uzun süre kalmışlar tarif ederseniz ben de okumak istiyorum canım
Nasıl bakılıyor oraya ben bulamadımKendi profilinde anlatmış bende yenimgördümmm buraya yazmamış
Olabilir bak bunu hiç düşünmemiştimBen çok kıyafet almadım ama e aldıklarım ne de abisinden kalanları doğru düzgün giyemedi dediğin gibi bazıları etiketli duruyor İnan ki sanırım ipana'nın ahı tuttu bizi
Kız ben büyük aldım zaten ondan olmadı. Şimdi ancak olur ama hava soğudu giydirmiyorum.Ben sie buyuk alın dedım hepyazık günah valla
Kadife pıjamalar bakıyorum 1 pıjama 100 ₺ e yuh
Füme olan güzelmiş ama o renk vardı senin sankiŞöyle 2li takım olarak alıyım dedimarada kaldım
Kız bende 6/9 aldım bence daha erken giydircez ama küçük gibi geliyorlar gözüme.. Sen astronot montu kaç aylık aldın peki6-9 ay aldım aralık gibi giydiririm diye düşümdüm içinde kazak giydirip
Aldıydım ben bu nickde biri yok ben mi bulamadım Du Bi daha bakim@febababykids aynısı bundada var buna sor istersen bide
Teşekkür ederim benim kızlar için oradan bakayım, LCW zorluyor.İkisinden de alıyorum internetten aldığımda bi günde geliyor çoğunlukla.
Ay evet hep tükenmiş ben baya bi alışveriş yaptım 3-6 ay hiç yoktu 40₺ 50₺ ye tulumlar alt üst takımlar almıştım sürekli giydiriyorum
Var mı yok mu zıbın suan bilmiyorum dedigim yerde.evimizin altındaki caddede breeze diye bir magaza vardi. Internet siteleri de varmis. ben dogumdan önce hem uzun kol hem kisa kol stoklamistim hem de cok gülünc fiyatlara 12.5 tlye uzun kollu 7.5 tl ye kisa kollu zibin her urunun o an magazada kalan butun boylarini almistim ve %100 pamuktu uzun kollulari simdi giydirmeye basladim gayet de rahat ediyor bebis. Dusunurseniz sitesine bir bakin bazen indirim.denkgeliyor olabilir. Magazanin onunden gecerken ellerindekini tuketmek icin tek kalan 86 92 boyutlari vardi 20 tlye veriyorlardi 5 adet aldim :) ben internetten pek alisveris yapmam illa dokunacagim gorecegim ama bu magazanin urunlerini canli gordugum icin ve kumaslarini bildigim icin artık internetten de verecegim ihtiyac olanlari indirimde
Bi işe yaramaz o impryl alArkadaslar merhaba esim azospermmis ve ben caksir suyu aldim hemen hemen 1 Ydir sabah aksam iciyor ama ne zaman ara verilmesi gerekiyor bilen var mi
Allahım bu neKizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
Kız bu sweet leri nasıl giydircez bunlar oturana dek zıbın giydirmek bile işkenceŞöyle 2li takım olarak alıyım dedimarada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?