Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bn bunu direk ağzı aşağı çevirip tutarken eşimde sıkıyor dediğini gibi.

Bilmyiroum Ki canım yetiyor mu gündüz yıkayıp peteklerde kuruturuz artık senin makinende varmış sorun olmaz sanırım tecrübeli anneler daha iyi bilir canım benimde ilk çocuk fazla bilgim yok İndirimleri takip edicez artık canım şubatta e-bebek indirimleri oluyor olmazsa o zman alırız bi tane daha

Kız bende 6/9 aldım bence daha erken giydircez ama küçük gibi geliyorlar gözüme.. Sen astronot montu kaç aylık aldın peki
Ne biliyim bana da öyle geldi amaaa olur herhalde yaa aralık gibi fln .
Astronotuda 3-6 almıştım sonra eve geldm küçül geldi gözüme değiştirdim 6-9 aldım ama şimdi havalar soğuk annem örmüştü onları giydircem şuan olmaz büyük

Soru: 3 aylıkken 6 ay tulumu giyen bebe, 6 aylıkken kaç aylık giyer?

Kim demiş 6 ay 68cm olur diye? Hadi öyle diyelim. O zaman bu üretimler hatalı..
Bugün dolabı karıştırıp giydirmesem 6 ay yazan sıfır tulum 10-15 gün sonra olmayacakmış

Geçen gün eşimle ebebeke gittik. Sezon sonu ürünlerde indirim vardı. Seneye yazın giyilecek şeyleri 1 yaş değil hep 1,5-2 yaş aldık.
9 aydan küçük bir şey almıyoruz şu an.

İnsanlar sanki çok kolay alıyorlar. Bu gerçek olmayan bedenlerle ticari çıkar peşinde koşmaları hiç etik değil.

Zaten hepimiz girince bir dünya alışveriş yapıyoruz ne puan ne indirim kazandırıyorlar..

Oğluma çok kullanıyordum şimdi yine alacağım ama kaçıncı aydan sonra kullanılıyor hatırlamıyorum
Yastığının yada yatağının bir köşesine damlatıyırdum rahat uyuyordu incelemek isteyen olursa diye aklımdayken yazayım dedim

Eklentiler

• Screenshot_20220923-161743.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben de almadan önce baya girip çıktım siteye.
Ama aldım sonunda
Güzelmiş ürünleri yıkadım kaldırdım bile.
Daha alırım outlet kısmı da baya iyi
Magaza evin orda olunca boşalttık biz baya ilk internette gördügümde kararsız kalmistim hamileyken uzun kollu tshirt mu olur diye guvenip siparis veremedim. Sonra magazada ayni urunleri gorunce magazadan direk aldık. Bu da ganimetler :) ustleri 12 altlari 16 tlye almistik. Esofman altları da boyut 80 diye yaziyordu iyiydi ustler 9 aylik yaziyor ama zannimca ekim 15de giydiririz artik. Arkadaslara da tavsiye ederim bu kumsasin kisa uzun neyini goruyorsaniz alin iyi kisakollu tisortunu zibinini ne gorduysem aldim 500 tl ye 30parca esya almistim diyebilirim.

Eklentiler

• IMG-20220228-WA0000.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20220228-WA0001.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20220228-WA0003.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20220228-WA0004.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20220228-WA0015.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20220228-WA0014.webp
    32 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20220215-WA0031.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20220215-WA0033.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 48
E bebekten hamileyken baya urun aldim indirimden 1 yas yazanlar sanirim olmayacak :)

Hangi site ben kaçırmışım

Ben de dun siparis etmistim daha gelmedi bak pişman olcam o zaman deme oyle ya tüh bi de 400 tl üzeri 135 indirim vardi. 400 tutsun diye eşime corap almistik. Iade etsek nasil olcak bosa mi corap aldik yani

Aynen hm aldım bende. Çok saçma geldi lcw nin böyle uçmasi

Benim oturduğum semtte 5 katlı lcw var. Haftasonu özellikle full olurdu.
Bayramlarda, özel günlerde zara ya mango ya gidemeyenler buradan alıyordu en azından.

Son iki gidişimde bir sakin bir huzurlu ki sorma. Onlara sorsan bir ton sayarlar enflasyonla ilgili ama banane. Beter olsunlar

Ne yazmışki sayfasında ben okumadım.
O kadar sorduk etiketledik. Buraya hiç detay vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…