- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.261
Bn bunu direk ağzı aşağı çevirip tutarken eşimde sıkıyor dediğini gibi.Önce sağ deliğe yarısını sıkıyorum hemen sağa çeviriyorum başını, sonra sol deliğe sıkıp sola çeviriyorım aynı şekilde hızlıca. Sonra altına bi bez serip yüzüstü çeviriyorum elimde tutarak. Sonra sırtına vuruyorum biraz vurduktan sonra akmaya başlıyor zaten
Ben böyle alt üst az aldım daha açık rengi var bende 1 yaş normalmi sence aralıkdan sonrası içinFüme olan güzelmiş ama o renk vardı senin sanki
Bilmyiroum Ki canım yetiyor mu gündüz yıkayıp peteklerde kuruturuz artıkTamam canım çok teşekkür ederim, 1 tane alsak yetiyor mu çok pahalı cidden LCW bileçamaşır makinem kurutma özellikli yıkar yıkar giydiririm bir de hm'deki çuval gibi olanlar nasıl acaba konuşuldu mu hiç takip edemedim bir süredir ya da grupta çok alınan başka uyku tulumu var mı, teşekkürler
Ne biliyim bana da öyle geldi amaaa olur herhalde yaa aralık gibi fln .Kız bende 6/9 aldım bence daha erken giydircez ama küçük gibi geliyorlar gözüme.. Sen astronot montu kaç aylık aldın peki
Aynen canım bizde sonra uyumuşuz 12 ye kadarAynen bizdede aynı sorun uyuyoda hep mıkır mıkıfr ağından emziği düşün söyleniyo uyutmuyo benide sabah 6dan bunsaate kadar öyleydik şimdi uyandı artık
Ben hep niyeyse şuan ocak mayıs arası bakıyorum birazda bol olur giyer herhaldeKız bu sweet leri nasıl giydircez bunlar oturana dek zıbın giydirmek bile işkence
Ohhh iyi bari uykunu almışsınıdrAynen canım bizde sonra uyumuşuz 12 ye kadar
Aaaa Bulabildin miiiiAldıydım ben bu nickde biri yok ben mi bulamadım Du Bi daha bakim
Magaza evin orda olunca boşalttık biz baya ilk internette gördügümde kararsız kalmistim hamileyken uzun kollu tshirt mu olur diye guvenip siparis veremedim. Sonra magazada ayni urunleri gorunce magazadan direk aldık. Bu da ganimetler :) ustleri 12 altlari 16 tlye almistik. Esofman altları da boyut 80 diye yaziyordu iyiydi ustler 9 aylik yaziyor ama zannimca ekim 15de giydiririz artik. Arkadaslara da tavsiye ederim bu kumsasin kisa uzun neyini goruyorsaniz alin iyi kisakollu tisortunu zibinini ne gorduysem aldim 500 tl ye 30parca esya almistim diyebilirim.Ben de almadan önce baya girip çıktım siteye.
Ama aldım sonunda
Güzelmiş ürünleri yıkadım kaldırdım bile.
Daha alırım outlet kısmı da baya iyi
Bugün indirmediğim uygulama kalmadı aşk olsun kızlar insan önceden söyler breeze minycity felan
E bebekten hamileyken baya urun aldim indirimden 1 yas yazanlar sanirim olmayacak :)Soru: 3 aylıkken 6 ay tulumu giyen bebe, 6 aylıkken kaç aylık giyer?
Kim demiş 6 ay 68cm olur diye? Hadi öyle diyelim. O zaman bu üretimler hatalı..
Bugün dolabı karıştırıp giydirmesem 6 ay yazan sıfır tulum 10-15 gün sonra olmayacakmış
Geçen gün eşimle ebebeke gittik. Sezon sonu ürünlerde indirim vardı. Seneye yazın giyilecek şeyleri 1 yaş değil hep 1,5-2 yaş aldık.
9 aydan küçük bir şey almıyoruz şu an.
İnsanlar sanki çok kolay alıyorlar. Bu gerçek olmayan bedenlerle ticari çıkar peşinde koşmaları hiç etik değil.
Zaten hepimiz girince bir dünya alışveriş yapıyoruz ne puan ne indirim kazandırıyorlar..
Hangi site ben kaçırmışımMagaza evin orda olunca boşalttık biz baya ilk internette gördügümde kararsız kalmistim hamileyken uzun kollu tshirt mu olur diye guvenip siparis veremedim. Sonra magazada ayni urunleri gorunce magazadan direk aldık. Bu da ganimetler :) ustleri 12 altlari 16 tlye almistik. Esofman altları da boyut 80 diye yaziyordu iyiydi ustler 9 aylik yaziyor ama zannimca ekim 15de giydiririz artik. Arkadaslara da tavsiye ederim bu kumsasin kisa uzun neyini goruyorsaniz alin iyi kisakollu tisortunu zibinini ne gorduysem aldim 500 tl ye 30parca esya almistim diyebilirim.
Ben de dun siparis etmistim daha gelmedi bak pişman olcam o zaman deme oyle ya tüh bi de 400 tl üzeri 135 indirim vardi. 400 tutsun diye eşime corap almistik. Iade etsek nasil olcak bosa mi corap aldik yaniLCW uyku tulumu almayı düşünen varsa almasın benimkiler geldi ben detayına iyi bakmamıştım iç dolgusu polyestermiş pamuk yazıyor diye pamuk sandım geri vercem ben aşırı terletir bu E bebekten elyaf alsak daha iyidir
Aynen hm aldım bende. Çok saçma geldi lcw nin böyle uçmasi
Breezegirl bebek giyimHangi site ben kaçırmışım
Ben yıldız savaşçısının meaajımı ve sayfasında yazdıklarını yeni gördüm. İçim parçalandıAllah hastalıktan uzak etsin evlatlarımızı. Bir anne olarak bebeğini o şekilde görmek çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?