- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.281
2,5 tog olanların asagı yukarı hepsının ıcı aynı canım .LCW uyku tulumu almayı düşünen varsa almasın benimkiler geldi ben detayına iyi bakmamıştım iç dolgusu polyestermiş pamuk yazıyor diye pamuk sandım geri vercem ben aşırı terletir bu E bebekten elyaf alsak daha iyidir
Kurnazlar işteSoru: 3 aylıkken 6 ay tulumu giyen bebe, 6 aylıkken kaç aylık giyer?
Kim demiş 6 ay 68cm olur diye? Hadi öyle diyelim. O zaman bu üretimler hatalı..
Bugün dolabı karıştırıp giydirmesem 6 ay yazan sıfır tulum 10-15 gün sonra olmayacakmış
Geçen gün eşimle ebebeke gittik. Sezon sonu ürünlerde indirim vardı. Seneye yazın giyilecek şeyleri 1 yaş değil hep 1,5-2 yaş aldık.
9 aydan küçük bir şey almıyoruz şu an.
İnsanlar sanki çok kolay alıyorlar. Bu gerçek olmayan bedenlerle ticari çıkar peşinde koşmaları hiç etik değil.
Zaten hepimiz girince bir dünya alışveriş yapıyoruz ne puan ne indirim kazandırıyorlar..
Ben de ındırdım sildim sonraö kurnazlar bıkac takıöda ındırım yapmıslarBreeze nasıl indirdin
Bende ülkenizde kullanılamıyor diyor
Kizlar simdi oglumun ilk doğduğu anini atacagim ödem reis olarak doğdu resmen simdi ise arada 70 fark var
Benimki hala kıllı kulaklarinda dahi kil varYanaklara bak sen yaaaa
Benimkide kıllıymışşş hepsi döküldü
Simdi ise alakasi yok bu haliyle ,iceride baya şişmiş hemde baayaaBu bildiğin sumo güreşcisi prototipi olarak çıkmış
Ah bilsemmVallaaa memeyi emseneee öyleee o daha tatlı ne var elinde
Aynen ya benim cocugun kulak kepcelerinde saç gibi uzun killar var tam dokülmedi saçtan farkedilmiyo ama kalmaz demiBenimki hala kıllı kulaklarinda dahi kil var
Eşim tarafi yanaklı hepEneeee yanak reisss orjinal mi bu yanaklar
Dönüleceğini soyluyorlar ama bakalim ne zamanAynen ya benim cocugun kulak kepcelerinde saç gibi uzun killar var tam dokülmedi saçtan farkedilmiyo ama kalmaz demi
Bugün indirmediğim uygulama kalmadı aşk olsun kızlar insan önceden söyler breeze minycity felan
(Dondurmam kaymak ) 100 ₺ nın hükmü mü var artıkArkadaşlar geldi. Aynı kurumda calisiyoruz. Mesai arkadaşı diyelim. Ikisi 100 er tl verdi. Biri de 0.25 gram altin getirmisgidem de cocuguma kiyafet alam. iyiki para getirdiler en guzel hediye bence
Oğluma çok kullanıyordum şimdi yine alacağım ama kaçıncı aydan sonra kullanılıyor hatırlamıyorum
Yastığının yada yatağının bir köşesine damlatıyırdum rahat uyuyordu incelemek isteyen olursa diye aklımdayken yazayım dedim
Magaza evin orda olunca boşalttık biz baya ilk internette gördügümde kararsız kalmistim hamileyken uzun kollu tshirt mu olur diye guvenip siparis veremedim. Sonra magazada ayni urunleri gorunce magazadan direk aldık. Bu da ganimetler :) ustleri 12 altlari 16 tlye almistik. Esofman altları da boyut 80 diye yaziyordu iyiydi ustler 9 aylik yaziyor ama zannimca ekim 15de giydiririz artik. Arkadaslara da tavsiye ederim bu kumsasin kisa uzun neyini goruyorsaniz alin iyi kisakollu tisortunu zibinini ne gorduysem aldim 500 tl ye 30parca esya almistim diyebilirim.
@febababykidsDolap tan aldiginiz ürünlerden memnun kaldiklarinizin sayfalarinı paylaşın a benim kaderdaşlarım. Ben de artk dolaptan alcam. Ordan baya bi sey almistm. Biberon bebek arabasi gibi seyler. Sanrm en iyisi suan orasi. Kiyafetleri de ordan alayim
Ben de alcam 6-9 denedin mi evde şu an nasılNe biliyim bana da öyle geldi amaaa olur herhalde yaa aralık gibi fln .
Astronotuda 3-6 almıştım sonra eve geldm küçül geldi gözüme değiştirdim 6-9 aldımama şimdi havalar soğuk annem örmüştü onları giydircem şuan olmaz büyük
Ben giydiriyorum güzel oluyor.Almak isterseniz markası polo .ürünleri gayet güzel ve kaliteliKız bu sweet leri nasıl giydircez bunlar oturana dek zıbın giydirmek bile işkence
Valla kafadan geçirmeli şeyleri ben 6 aydan sonrası için alcam şu an zıbın giyirken bile zor oluyo günden güne de büyüyolarBen hep niyeyse şuan ocak mayıs arası bakıyorum birazda bol olur giyer herhaldeben genlede alt üst takım giydiriyorum
Maşallah pek güzel olmuş ne bilim ben zorlanırız gibi geldi bana kafadan geçirirkenBen giydiriyorum güzel oluyor.Almak isterseniz markası polo .ürünleri gayet güzel ve kaliteli Eki Görüntüle 3134475
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?