Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alt üst takımlarda ve elbiselerde yaşından büyük almayacaksın ama .hep büyük geldi bizim
Elbise aldım ben seneye için 1 yaş aldım. Çünkü 1.5 yaş var .arasi niye böyle çok açık anlamadım. 3 6 9 diye gidiyor .sonra birden 12 den 18 e geçiyor. 15 ay yok mesela

Geçen ben de araştırırken okudum bunu ama ne zaman kullanılacak onu ben de anlamadım

Ben de dun siparis etmistim daha gelmedi bak pişman olcam o zaman deme oyle ya tüh bi de 400 tl üzeri 135 indirim vardi. 400 tutsun diye eşime corap almistik. Iade etsek nasil olcak bosa mi corap aldik yani
Bi bak sen de beğenmezsen hepsini iade edebilirsin aynı indirim tuzağına ben de hızlıca aldım baktım polyester naylon gibi giyilmez bu terletir yazık yawrucaklara

Kız boşver sene sanki biz almayınca batacak mı araplar hep lcw de istiklalde içeri giremiyoruz tıklım tıklım ortadoğulu turist var

Bebisin kıyafetleri maddi anlamda beni yormadı annem masallah baya iyi calisti. Kayinvalidemel girumcem de 1 yas uzeri calisti bakalim 2 yastan sonra ne yapacagiz :) gelen hediyeler de hep iyiydi giydirilebilir seylerdi Allah razi olsun bunlar da takimlarimiz genelde 3 parcalar bu bebislere de kazak giydirilmezki bunlari giydirmeyi planliyorum kısın
Arkadaşlar geldi. Aynı kurumda calisiyoruz. Mesai arkadaşı diyelim. Ikisi 100 er tl verdi. Biri de 0.25 gram altin getirmis gidem de cocuguma kiyafet alam. iyiki para getirdiler en guzel hediye bence
Benim de arkadaslar 5 kisi 1 ceyrek toplamislar aralarinda yemeyim diye hemen ceyrek aldım. Es dosttan para getireninkiyle akika kurbanini kestirdim(ogluma borcluyum bi ara oderim ogunku kur hesabjndan :)) geriye kalanini da oglumun nasibine 50 dolara cevirdim :) kiyafetini ben alacagim gelen paralar ona birikim olsun mantigi olustu :)

Eklentiler

• IMG-20220215-WA0003.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20220215-WA0005.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220923_124614.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220923_124712.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2022-09-23-13-06-34-388_com.android.chrome.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 56
Ebebek daha ucuz zaten 220 filan ama 1.5 tog benim aldığım 2.5 var mı bilmiyorum

Valla ben bebeye yenidoğan aldım doğduktan sonra birkaç tane. O kadar. O da evdekiler büyük geldi diye
Sizin gibi ben de karıştırmasam dolabı bir sürü kıyafeti giyemeden olmayacakmıs
İyi ki şubatta e bebekten stok yapmısım kışlıkları
Çocuğa 1 yaşından sonra anca kaliteli birsey alınır bence.

Bu kış bir tek uyku tulumu kaldı alıcam.
Bir de zarada şu kulaklı koyun misali giydirilen tulumdan aldım. O da indirim var diye aldım 320ye geldi
Lcw de incecik ev tulumları 250₺ zaten
Boklu lcw
Annem çocuğun yediği helal giydiği haram diyor haklı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…