- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.301
Alt üst takımlarda ve elbiselerde yaşından büyük almayacaksın ama .hep büyük geldi bizimSoru: 3 aylıkken 6 ay tulumu giyen bebe, 6 aylıkken kaç aylık giyer?
Kim demiş 6 ay 68cm olur diye? Hadi öyle diyelim. O zaman bu üretimler hatalı..
Bugün dolabı karıştırıp giydirmesem 6 ay yazan sıfır tulum 10-15 gün sonra olmayacakmış
Geçen gün eşimle ebebeke gittik. Sezon sonu ürünlerde indirim vardı. Seneye yazın giyilecek şeyleri 1 yaş değil hep 1,5-2 yaş aldık.
9 aydan küçük bir şey almıyoruz şu an.
İnsanlar sanki çok kolay alıyorlar. Bu gerçek olmayan bedenlerle ticari çıkar peşinde koşmaları hiç etik değil.
Zaten hepimiz girince bir dünya alışveriş yapıyoruz ne puan ne indirim kazandırıyorlar..
Bunun yanlarda 2 tane çıtçıtı var .çok kolay geçiyor. Ben zibinda bile özellikle öyle olanları aliyorumMaşallah pek güzel olmuş ne bilim ben zorlanırız gibi geldi bana kafadan geçirirken
Geçen ben de araştırırken okudum bunu ama ne zaman kullanılacak onu ben de anlamadımOğluma çok kullanıyordum şimdi yine alacağım ama kaçıncı aydan sonra kullanılıyor hatırlamıyorum
Yastığının yada yatağının bir köşesine damlatıyırdum rahat uyuyordu incelemek isteyen olursa diye aklımdayken yazayım dedim
Aaa neden play store girdim indirdim direkBreeze nasıl indirdin
Bende ülkenizde kullanılamıyor diyor
Bi bak sen de beğenmezsen hepsini iade edebilirsin aynı indirim tuzağına ben de hızlıca aldım baktım polyester naylon gibi giyilmez bu terletir yazık yawrucaklaraBen de dun siparis etmistim daha gelmedi bak pişman olcam o zaman deme oyle ya tüh bi de 400 tl üzeri 135 indirim vardi. 400 tutsun diye eşime corap almistik. Iade etsek nasil olcak bosa mi corap aldik yani
Kız boşver sene sanki biz almayınca batacak mı araplar hep lcw de istiklalde içeri giremiyoruz tıklım tıklım ortadoğulu turist varBenim oturduğum semtte 5 katlı lcw var. Haftasonu özellikle full olurdu.
Bayramlarda, özel günlerde zara ya mango ya gidemeyenler buradan alıyordu en azından.
Son iki gidişimde bir sakin bir huzurlu ki sorma. Onlara sorsan bir ton sayarlar enflasyonla ilgili ama banane. Beter olsunlar
Bebisin kıyafetleri maddi anlamda beni yormadı annem masallah baya iyi calisti. Kayinvalidemel girumcem de 1 yas uzeri calisti bakalim 2 yastan sonra ne yapacagiz :) gelen hediyeler de hep iyiydi giydirilebilir seylerdi Allah razi olsun bunlar da takimlarimiz genelde 3 parcalar bu bebislere de kazak giydirilmezki bunlari giydirmeyi planliyorum kısınÇok iyi yapmışsın valla. Güle güle giysin.
Burada mağazası olsa giderdim ben de. Daha pijama takımı, alt eşofman falan alıcam.
Bu şekilde uygun olup müşteri topluyorlar. Şubeleşmeye başlayınca lcw gibi uçuyorlar tabi
Benim de arkadaslar 5 kisi 1 ceyrek toplamislar aralarinda yemeyim diye hemen ceyrek aldım. Es dosttan para getireninkiyle akika kurbanini kestirdim(ogluma borcluyum bi ara oderim ogunku kur hesabjndan :)) geriye kalanini da oglumun nasibine 50 dolara cevirdim :) kiyafetini ben alacagim gelen paralar ona birikim olsun mantigi olustu :)Arkadaşlar geldi. Aynı kurumda calisiyoruz. Mesai arkadaşı diyelim. Ikisi 100 er tl verdi. Biri de 0.25 gram altin getirmisgidem de cocuguma kiyafet alam. iyiki para getirdiler en guzel hediye bence
Nasıl yani farklı markalarda da mı aynı diyorsun2,5 tog olanların asagı yukarı hepsının ıcı aynı canım .
Kurnazlar işte
Ben oyle bılıyorumNasıl yani farklı markalarda da mı aynı diyorsun
Bakalım henüz inceleyemedim hemen uyku tulumu yazdım çıkmadı nerden alcam ya ben bunuGeç olsun güç olmasın be devrem
Breeze kalitesini beğendim şimdilik. Pamuklu yumuşak ve çekme olmadı
Bilmiyorum ki app storeda yok. Neyse fiyatları da çok uygun değilmişAaa neden play store girdim indirdim direk
Elyaf tamam da polyester naylon değil mi kız E bebekte kiler elyaf da bu içi tamamen polyesterBen oyle bılıyorum
Yoksa sıcak tutmaz kı. Icınde elyaf türü seyler var hepsınde.
Hangi site oBen de almadan önce baya girip çıktım siteye.
Ama aldım sonunda
Güzelmiş ürünleri yıkadım kaldırdım bile.
Daha alırım outlet kısmı da baya iyi
Normal bence 6-9ancak oluyorsa şimdi ki bizim kıza da öyle Aralikdan sonra 12 ler olur.Ben böyle alt üst az aldım daha açık rengi var bende 1 yaş normalmi sence aralıkdan sonrası için
Ebebek daha ucuz zaten 220 filan ama 1.5 tog benim aldığım 2.5 var mı bilmiyorumLCW uyku tulumu almayı düşünen varsa almasın benimkiler geldi ben detayına iyi bakmamıştım iç dolgusu polyestermiş pamuk yazıyor diye pamuk sandım geri vercem ben aşırı terletir bu E bebekten elyaf alsak daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?