- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.321
Elyaf pamuk mu yanı ?Elyaf tamam da polyester naylon değil mi kız E bebekte kiler elyaf da bu içi tamamen polyester
Birde tutumlu anne diye bir internet sitesi varmış. 2. El malzeme satan. Büyük malzemeler varsa almak isteyen. Yurutectir mama sandalyesidir. Allah'tan hepsini sakladım. Bizim mama sandalyesi 4500@febababykids
@babykombins
@ Orjinalanne
@ilaydaninbutigi
@ceydaadin
Dolap hesapları
O yuzden bwn buyuk alıeım seneye de gıysınValla ben bebeye yenidoğan aldım doğduktan sonra birkaç tane. O kadar. O da evdekiler büyük geldi diye
Sizin gibi ben de karıştırmasam dolabı bir sürü kıyafeti giyemeden olmayacakmıs
İyi ki şubatta e bebekten stok yapmısım kışlıkları
Çocuğa 1 yaşından sonra anca kaliteli birsey alınır bence.
Bu kış bir tek uyku tulumu kaldı alıcam.
Bir de zarada şu kulaklı koyun misali giydirilen tulumdan aldım. O da indirim var diye aldım 320ye geldi
Lcw de incecik ev tulumları 250₺ zaten
Boklu lcw
Annem çocuğun yediği helal giydiği haram diyor haklı valla
Büyüğün her şeyini vermişiz. Bı tane lazimlik bırakmışım. Sanki şart gibiBirde tutumlu anne diye bir internet sitesi varmış. 2. El malzeme satan. Büyük malzemeler varsa almak isteyen. Yurutectir mama sandalyesidir. Allah'tan hepsini sakladım. Bizim mama sandalyesi 4500şimdi mümkün değil almam.
Aa fiyatı da LCW den ucuz vallahttps://ty.gl/hqwe9wo48j
Bunun kalitesi çok güzel. Hem örgü hem penye karışımı. Fiyatı da uygun. Ben 6-9 aldım. Büyüğünü de alacağım. Seneye giyer
Napıyo o mama sandalyesi bebeğe kendi mi yediriyorBirde tutumlu anne diye bir internet sitesi varmış. 2. El malzeme satan. Büyük malzemeler varsa almak isteyen. Yurutectir mama sandalyesidir. Allah'tan hepsini sakladım. Bizim mama sandalyesi 4500şimdi mümkün değil almam.
Bebek önsüt çok alınca oluyormus mesela, bizde olmustu.Kızlar yeşil kaka ne manaya geliyor
Ben okudum başka bir şey atlamadıysam eğer pek açıklayıcı bir şey yazmamış günlerce hastanede kalmışlar sürekli tahlil yapılmış çıkmadan önce gene tahlilleri varmış sonuçları uzun çıkacakmış o kadar başka bir şey yazmamış yani Doktorlar hangi hastalıktan şüphelenmiş neyi varmış ne testleri yapmış hiçbir şey anlatmamış dediğim gibi ya da ben göremedim genellikle genetik testler çok uzun sürer 2 ay 3 ay gibi sonuç verir..Ne yazmışki sayfasında ben okumadım.
O kadar sorduk etiketledik. Buraya hiç detay vermedi
Evet tog düşük E bebekteEbebek daha ucuz zaten 220 filan ama 1.5 tog benim aldığım 2.5 var mı bilmiyorum
Kız ben ne bilim elyaf polyestere göre daha iyi dediler banaElyaf pamuk mu yanı ?
Biz mamaya da başladık birde demir ilacina. İlk defa görünce bi problem olmasından korktum. Teşekkür ederimBebek önsüt çok alınca oluyormus mesela, bizde olmustu.
Annenin yedikleriyle de alakalı olabilirmiş. Bizde de arada oluyor geçiyor
Yok kız normal sandalye işteNapıyo o mama sandalyesi bebeğe kendi mi yediriyor
Olsun be ya bhna da şükur.(Dondurmam kaymak ) 100 ₺ nın hükmü mü var artıkbi pijama parası
Demir ilacından da oluyormus :)Biz mamaya da başladık birde demir ilacina. İlk defa görünce bi problem olmasından korktum. Teşekkür ederim
Işte bu@febababykids
@babykombins
@ Orjinalanne
@ilaydaninbutigi
@ceydaadin
Dolap hesapları
İçine giydirmedim yan yana koydum ama belli baya büyük şuanBen de alcam 6-9 denedin mi evde şu an nasıl
Yanlarda genelde çıtçıtlar oluyoValla kafadan geçirmeli şeyleri ben 6 aydan sonrası için alcam şu an zıbın giyirken bile zor oluyo günden güne de büyüyolar
ÖyleOlsun be ya bhna da şükur.bi pijama bedavaya gelcek oyle düsün
Ay ilaydanın butiği ne kaa güzel@febababykids
@babykombins
@ Orjinalanne
@ilaydaninbutigi
@ceydaadin
Dolap hesapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?