Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben giydiriyorum güzel oluyor.Almak isterseniz markası polo .ürünleri gayet güzel ve kaliteli Eki Görüntüle 3134475
Oyun halisina reflu yatagini mi koyuyorsun. Ben de oyun halisini karyolaya koyup oyle yatiriyorum yer soguk olur diye bu da iyiymis mantkli ama bizim reflu yatagı geniş kalabilir bi denemem lazm

Birde tutumlu anne diye bir internet sitesi varmış. 2. El malzeme satan. Büyük malzemeler varsa almak isteyen. Yurutectir mama sandalyesidir. Allah'tan hepsini sakladım. Bizim mama sandalyesi 4500 şimdi mümkün değil almam.
Hey maşallah bu benimkiler kıyafet ihracat fazlaları sanırım sıfır etiketli ürünleri veriyolar bakıyom dediğinede

Vallahi gelen paralar ona birikim olsa ne şuan durdugu yerde eriyor para ha dedigin gibi yatirim yapip altin doviz alsak olur da bize gelen 200 250 tl anca. Baska veren eden cok olmadi. Onunla ne alinir ki altin da alinmaz dolar da

Aynen bakiyrm da gayet guzel kaliteli duruyor. Pejmurde seyleri sevmiyorum marka olmasa bile goruntüsü basit ucuz gibi olmamalı
Kesinlikleeee bende sade renkler kaliteşi olması lazım terletmesin fln güzel dursun dolapdan ben sadece salopet aldım kıyafet almadım daha ama bakıcam

Vallahi gelen paralar ona birikim olsa ne şuan durdugu yerde eriyor para ha dedigin gibi yatirim yapip altin doviz alsak olur da bize gelen 200 250 tl anca. Baska veren eden cok olmadi. Onunla ne alinir ki altin da alinmaz dolar da
Biz aşiret gibiyiz bi nevi :) akrabalardan da soylemesi ayiptir biraz altin geldi minigime... sanirim o yuzden bi kenarda minigimin bi seyi olsun mantigi olustu. 4-5 ceyrek daha gelir tahminimce 2-3bin de para onun nasibine doviz altina cevirir saklarim. Ilerde bizim bianda durumumuzun elvermedigi cok istedigi bisey olursa ona kullaniriz.

Allah arttirsin bize de nasip etsin

Şimdiiik sadece mukuslu kaka bi belirti degildi demi diger belirtileri.hep yaziyordunuz da ben bakiyrdum bi mukuslu kakamiz var. Kan yokpullanma döküntü vs yo huysuzluk da yok. Normal mi diyoruz o zaman bi suredir takipteydim buraya yazmadan bi süre bakiyim dedim ama bu aralar biraz daha fazla farkediyorum. Bi sure süt ürüne yemeyip denesem mi acep peyniri de pek severim

Bizimde öyle ama bn hamile olduğumu öğrendikten sonra babasıyla bi karar aldık onun nasibine kumbara yaptık, önce baktık bişi birikmiyor ne elim atıyor ne ben. Bnde sosyal medyada karşılaştım birikim sayfası ile oradan öğrendim 5 10 dolar euro yapıldığını. Onun üzerine gittim ne birikti ise eşime yaptırdım. Baktım eşimin hoşuna gitti daha çok atmaya başladı bnde attım derken 100 200 ne olursa gittik 5 10 dolar felan yaptık. Para olarak olsa birikmezdi. Takılan parada altın da olmadı fazla 4 5 çeyrek o da 2 tanesi zamanında bnm taktığım arkadaştan. Harçlık oldu bayram olduğu için o da gittim ne ediyorsa döviz aldı eşim. Tavsiyem küçümseme bence sende. Ne ederde al döviz. İlerde bebişe faydası olur.

Bence tek basına belirti değil, bizde de oluyor mukus. Bi oluyor bi olmuyor en son iki gün önce vardı mesela. Bir iki güne yine olur

Aslinda eşim bi ara bi yere yatirim yapcam bebek için diyordu her ay 500 tl diyordu da. Olmadi onu yapsın. Bu devirde zaten oaranizi tl olarak biriktirmeyin asla. Elinize tl mi gecti ya harcayin ya da döviz yapın.

Bence tek basına belirti değil, bizde de oluyor mukus. Bi oluyor bi olmuyor en son iki gün önce vardı mesela. Bir iki güne yine olur
Demi benimkinde boyle yogun löp löp mu diyim öyle mukus degil de sey var ip gibi uzun uzun mukusumsu şeyler cok ciddi boyutta degil ama burda konuşuldukca daha bi aklma taktm takip ettm. Simdi yine bezini acinca gordum. Bi sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…