Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimindede oluyor ama parca parca yogun degil , ama bun yanı sira baska belirtilerde olmali mesela surekli kusma kilo kaybi vucutta döküntü vs vs. , bunlar yoksa kakada mukus sorun teşkil etmez bence

Kızlar benim bebe en son aşıdan önce kaka yapmıstı. Çarşamba günü simdi yaptı bir de
Kakasında kılcal damar şeklinde kankar vardı. Bu alerji belirtisi normalde öyle biliyorum, ama ben 2 gündür normalde yediğimden farklı bir sey yemedim.
Aşıdan olabilir mi?

Kizlar karşıma şöyle bir site cıktı ürünleride pek incelemedim ama gozume carpan bu oldu fiyatlari boyle hemen hemen uygun gibi , ama kumaşı nasil bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220923-201338_Chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 77
Kan olduguna eminmisin bunun dışında kilo alimi nasildi asi günü tartida , inşallah alerji degildi

Kan olduguna eminmisin bunun dışında kilo alimi nasildi asi günü tartida , inşallah alerji degildi
Kılcal damar gibiydi, kan yani başka ne olabilir ki
Kilo alımı gayet iyi ebe bütün ölçülerini çok beğendi

Kavun yediniz mi bu çocuk emzirmeden önce ya da bir iki gün önce

Otribebenin uçlarini kac kez kullanabiliyoruz sadece bi kere kullanip atiyor muyuz
Tabi tabi …
Tek kullanımlık onlar ve mümkün mertebe 2/3 günde temizlenmesi gerekiyor burunların . Emmesi , uyku kalitesi,huzursuzluğu derken çocuğu tamamen etkiliyor …
Eksi sözlukte otri bebe kullananların yorumları okurken birisi demiski süngeleri atiyorum. Uçları kaynatıp temizliyorum sünger yerine ıslak mendil koyuyorum gayet iyi cekiyor uc almakla ugrasmiyorum diye; bilemedim :)
Valla ben kakayla kusmuğa razıyım bi de sümük temizleyemem ya
Çok pahalı olsa imkanlar doğrultusunda yapılabilir de , çok da mantıklı gelmedi bana

H Hoscakalmelek Nefesim yetmiyor derken , çok şiddetli çekmiyorum ben , benim oğlan bi de nefesini yuttuğu için aksi gibi bu esnada bi de nefes alıyor

Sigorta rota aşısını karşılıyor ama. Bence gidip doktora yaptır %20 ödersin. Kilo iyi almış gibi zaten düşmeye başlayacak artik.
Hangi özel sigorta bu ?
Benim oğlanda sigortalı benim poliçeme ek olarak ama ben sgk ‘nın ödediği durumları karşılıyor diye biliyorum sadece

Benim burnumda sıkıntı var.. Sünger olunca da epey çaba sarf etmem gerek. Ondan nefesim yetmiyor.

Biogai 160 tl
nurse harveys 100 tl
otri bebeyi 2 gunde bir tek kullanimlik kullansan serumuyla100 tl
pisik kremi ortalama 60 tl
Bebek bezi 500 tl
Islak mendil 100 tl
Alt degistirme ortusu 40 tl
Sut artiran bitkisel damla 120 tl
Bunlar aylık aklima gelen sabit giderlerimiz :) Rabbim mamayı da ekletmesin bu listeye. Rabbim ogluma saglik sihhat versin de varsin harcatsin

Aslinda eşim bi ara bi yere yatirim yapcam bebek için diyordu her ay 500 tl diyordu da. Olmadi onu yapsın. Bu devirde zaten oaranizi tl olarak biriktirmeyin asla. Elinize tl mi gecti ya harcayin ya da döviz yapın.
Bes hesabı açtım ben aylık 200 TL den açtım. Gelen hediye bayram harciligi hepsini oraya koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…