- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.361
Bizimindede oluyor ama parca parca yogun degil , ama bun yanı sira baska belirtilerde olmali mesela surekli kusma kilo kaybi vucutta döküntü vs vs. , bunlar yoksa kakada mukus sorun teşkil etmez benceDemi benimkinde boyle yogun löp löp mu diyim öyle mukus degil de sey var ip gibi uzun uzun mukusumsu şeyler cok ciddi boyutta degil ama burda konuşuldukca daha bi aklma taktm takip ettm. Simdi yine bezini acinca gordum. Bi sormak istedim.
Heeee tamamKafası dan geçmez diye değil kız hem kafayı sokuyorsun hem kolları geçiriyorsun fln zor geliyo bana kruvazelerin ortasına koyuyom bebeyi geçir kolları hop bitti çıtçıtl a
O ney kiBi işe yaramaz o impryl al
Kan olduguna eminmisinKızlar benim bebe en son aşıdan önce kaka yapmıstı. Çarşamba günü simdi yaptı bir de
Kakasında kılcal damar şeklinde kankar vardı. Bu alerji belirtisi normalde öyle biliyorum, ama ben 2 gündür normalde yediğimden farklı bir sey yemedim.
Aşıdan olabilir mi?
Vallahi LCW den ucuzKızlar, buraya da bakın. Ihrac urunler. Zara hm
Instagram sayfa adı da aynı. Marka export Outlet
Kılcal damar gibiydi, kan yani başka ne olabilir kiKan olduguna eminmisinbunun dışında kilo alimi nasildi asi günü tartida , inşallah alerji degildi
Kavun yediniz mi bu çocuk emzirmeden önce ya da bir iki gün önceDemi benimkinde boyle yogun löp löp mu diyim öyle mukus degil de sey var ip gibi uzun uzun mukusumsu şeyler cok ciddi boyutta degil ama burda konuşuldukca daha bi aklma taktm takip ettm. Simdi yine bezini acinca gordum. Bi sormak istedim.
Tabi tabi …Otribebenin uçlarini kac kez kullanabiliyoruz sadece bi kere kullanip atiyor muyuz
Valla ben kakayla kusmuğa razıyım bi de sümük temizleyemem yaEksi sözlukte otri bebe kullananların yorumları okurken birisi demiski süngeleri atiyorum. Uçları kaynatıp temizliyorum sünger yerine ıslak mendil koyuyorum gayet iyi cekiyor uc almakla ugrasmiyorum diye; bilemedim :)
Hangi özel sigorta bu ?Sigorta rota aşısını karşılıyor ama. Bence gidip doktora yaptır %20 ödersin. Kilo iyi almış gibi zaten düşmeye başlayacak artik.
Benim burnumda sıkıntı var.. Sünger olunca da epey çaba sarf etmem gerek. Ondan nefesim yetmiyor.Tabi tabi …
Tek kullanımlık onlar ve mümkün mertebe 2/3 günde temizlenmesi gerekiyor burunların . Emmesi , uyku kalitesi,huzursuzluğu derken çocuğu tamamen etkiliyor …
Valla ben kakayla kusmuğa razıyım bi de sümük temizleyemem ya
Çok pahalı olsa imkanlar doğrultusunda yapılabilir de , çok da mantıklı gelmedi bana
H Hoscakalmelek Nefesim yetmiyor derken , çok şiddetli çekmiyorum ben , benim oğlan bi de nefesini yuttuğu için aksi gibi bu esnada bi de nefes alıyor
Biogai 160 tlTabi tabi …
Tek kullanımlık onlar ve mümkün mertebe 2/3 günde temizlenmesi gerekiyor burunların . Emmesi , uyku kalitesi,huzursuzluğu derken çocuğu tamamen etkiliyor …
Valla ben kakayla kusmuğa razıyım bi de sümük temizleyemem ya
Çok pahalı olsa imkanlar doğrultusunda yapılabilir de , çok da mantıklı gelmedi bana
Bes hesabı açtım ben aylık 200 TL den açtım. Gelen hediye bayram harciligi hepsini oraya koyuyorum.Aslinda eşim bi ara bi yere yatirim yapcam bebek için diyordu her ay 500 tl diyordu da. Olmadi onu yapsın. Bu devirde zaten oaranizi tl olarak biriktirmeyin asla. Elinize tl mi gecti ya harcayin ya da döviz yapın.
Sütü gitmiş. Tam bebeğine ne olduğunu bulamamışlar,çıkış yapmışlar hastaneden. Kendisi de hastalanmış sonraNe yazmışki sayfasında ben okumadım.
O kadar sorduk etiketledik. Buraya hiç detay vermedi
Evet kavun yedigimde dikkatimi cekmisti bir kere denk geldimKavun yediniz mi bu çocuk emzirmeden önce ya da bir iki gün önce
Link atman mumkun mu? Ya da satis yapan dolap saticilariniDolap uygulamasının arama kısmına zara yazın
Fıltre olarak yenı etıketlıyı sevın. Butun ıhrac ueun satanlar cıkıyor .
Maalesef belırlı bırı yok. Dedıgım sekılde yazarsın gorursun zatsn ☺Link atman mumkun mu? Ya da satis yapan dolap saticilarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?