- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.381
Bndede oldu da ondan sordum.Evet kavun yedigimde dikkatimi cekmisti bir kere denk geldim
Bazen koyuyorum bazen koymuyorum çünkü yan dönüyor bunda .ama oyuncaklara ulaşması açısından güzel oluyor .asılı oyuncakları kesfediyorOyun halisina reflu yatagini mi koyuyorsun. Ben de oyun halisini karyolaya koyup oyle yatiriyorum yer soguk olur diye bu da iyiymis mantkli ama bizim reflu yatagı geniş kalabilir bi denemem lazm
Aynen onlar yok. Tükürüklüyüz biraz o da sanrm yapabiliyormuş. Internette gordüm ama ne kadar dogru bilmiyorum.Bizimindede oluyor ama parca parca yogun degil , ama bun yanı sira baska belirtilerde olmali mesela surekli kusma kilo kaybi vucutta döküntü vs vs. , bunlar yoksa kakada mukus sorun teşkil etmez bence
Yok hayir yemedim. Kavun oyle mi yapıyor?Kavun yediniz mi bu çocuk emzirmeden önce ya da bir iki gün önce
Anladm o zaman otribebe alip 10 baslik alsam bi ay gider gitmez belki. Ben acaba bi iki sefer kullanilir mi diye bi ihtimal dedm ama hayirlisi. Cok pahali onlar da. Bi sümük bi de b.k cok paraya mal oluyor yahuTabi tabi …
Tek kullanımlık onlar ve mümkün mertebe 2/3 günde temizlenmesi gerekiyor burunların . Emmesi , uyku kalitesi,huzursuzluğu derken çocuğu tamamen etkiliyor …
Valla ben kakayla kusmuğa razıyım bi de sümük temizleyemem ya
Çok pahalı olsa imkanlar doğrultusunda yapılabilir de , çok da mantıklı gelmedi bana
@Hoscakalmelek Nefesim yetmiyor derken , çok şiddetli çekmiyorum ben , benim oğlan bi de nefesini yuttuğu için aksi gibi bu esnada bi de nefes alıyor
Evet asılı oyuncaklara bakiyor hatta halkalar seklinde uzun oyuncak vardi onu astim elleriyle onlara vuruyor benimki.Bazen koyuyorum bazen koymuyorum çünkü yan dönüyor bunda .ama oyuncaklara ulaşması açısından güzel oluyor .asılı oyuncakları kesfediyor
Döviz hesabı mi actın tl olrak mı.biriktiriyorsunBes hesabı açtım ben aylık 200 TL den açtım. Gelen hediye bayram harciligi hepsini oraya koyuyorum.
Ben guzelce temızleyip tekrar kullanıyorum . Akmaz kokmaz plastık şey işteOtribebenin uçlarini kac kez kullanabiliyoruz sadece bi kere kullanip atiyor muyuz
2 sefer de 1 ml oluyorBu aradaMorkahve galactago geldi sen bunu tek seferde 1 ml cekip mi suya damlatiyrsn internette 15 damla demiş kutuda da 1ml mi ne yaziyor olcek olarak. Ama ben damlaligina 1 ml cekemiyorum pompa o kadar cekmiyor.
Alışınca o da kolay geliyor .diğerleri de hemen küçülüyor. Büyük alsan içinde kayboluyorKafası dan geçmez diye değil kız hem kafayı sokuyorsun hem kolları geçiriyorsun fln zor geliyo bana kruvazelerin ortasına koyuyom bebeyi geçir kolları hop bitti çıtçıtl a
Bireysel emeklilik canım normal hesap değil. Ama bir de kumbara hesabı acixam oğlanın var. Orası yatırım hesabı da var. Günlük faiz veriyor kumbara hesabı bu bireysel emeklilikleri ise girene kadar ben öderim. Sonra kendileri devam ettirirler mi artık bilmemDöviz hesabı mi actın tl olrak mı.biriktiriyorsun
15 damla nerde yazıyorBu aradaMorkahve galactago geldi sen bunu tek seferde 1 ml cekip mi suya damlatiyrsn internette 15 damla demiş kutuda da 1ml mi ne yaziyor olcek olarak. Ama ben damlaligina 1 ml cekemiyorum pompa o kadar cekmiyor.
Bn yediğimde öyle idi. İpliksi gibi oldu doldurdu bezi ertesi güne. Hatta önce çıkaramadı, kimyon yedşm yemekle o sütümü içince sabah boşalttı içini. Balgamlı gibi İpliksi idiYok hayir yemedim. Kavun oyle mi yapıyor?
Tam anlamıyla dalgığından emin misin canımBu gece yine nöbetteyim.. uyuyor yatağına alınca uyanıyor gözler fal taşı gibi açılıyor defalarca denedim 23 30 da başladim saat iki olacak yok sinirlerim bozulmaya başladı uykusuzluktan gerildim iyice
Bayılmış gibi ağzından meme düşüyor derin uykuda sanki yatırıyorum gözünü aciyor pışpış yapıyorum elimle sallıyorum yok.. yatak soğuk gelir doğru bende farkettim dur şimdi yatakta emziriyorum altına mislini alıp deneyim canım ise yarayabilirTam anlamıyla dalgığından emin misin canım
Ben artık suratının aldığı sekle göre hareket ediyorum diyorum tamam gitti bu
Bir de yatak serin geliyor olabilir ondan da irkilip uyanıyordur belki.
Kucağındayken müslin koysana sırtına onunla beraber yatağa koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?