Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu senin dediğini benimki de yapıyor ama dern uykuda değil anlıyorum. Derin uykuda sıfır tepki yanaklar şiş oluyor emziği de kendi pat diye atıyor birdenbire ağzından

Aşıdan olabilir bence direkt sindirim sistemini etkilemiş yan etkidir muhtelemelen arkadaşımın kızı da aşıdan sonra öyle olmuştu

Her ay damla mı alıyorsun

Alışınca o da kolay geliyor .diğerleri de hemen küçülüyor. Büyük alsan içinde kayboluyor
Bebe 3 aylık olsun da ben de alışveriş yapmalıyım giydirecek şey bulamıyorum artık.. Çok alma çok alma dediler yine de aldım az bile almışım yani keşke daha çok alsaymışım valla

Kızlar benim bebe hep aynı tarafa çeviriyor kafasını o taraf düzleşti uykuda ben diğer tarafa çeviriyorum 2 dk sonra bakıyorum hop yine aynı tarafta napıcam ya böyle
Bizimki de gündüz öyle. Ceviremediginden değil o tarafi seviyor .gece reflu yatağının düz kafa yastiginda düz yatıyor. Onda ceviremiyor. Onu deneyebilirsin

Bebe 3 aylık olsun da ben de alışveriş yapmalıyım giydirecek şey bulamıyorum artık.. Çok alma çok alma dediler yine de aldım az bile almışım yani keşke daha çok alsaymışım valla
Yetmiyor ki .Bir bakıyorsun kaka yapmış, ya da bezi sızdırmış her gün değiştirirsen az Bile geliyor

Yetmiyor ki .Bir bakıyorsun kaka yapmış, ya da bezi sızdırmış her gün değiştirirsen az Bile geliyor
Aynen öyle baby turco stoğu bitsin almıcam Bi daha turco valla azcık fazla kaka yapsın hemen sızdırıyor hadi Yaz boyu yıkadık hemen kurudu da kışa giriyoruz ben de kurutma makinesi de yok

Günaydın emzirme nöbetlerince. Geldiğim noktada en büyük hayalim bir dilim cheesecake.
Bnde nöbetteyim şu an. Emdi daldı kendinden geçti o sırada s*çtı altını değişmek zorunda kaldım sonra gwri gözler cin. Kendi uyusun diye koydum parmaklar ve el online olmuş bnde senin hesap emzirdikçe tatlı bişşer istiyor canım ve az önce içeei gittim masada eşim tatlıyı burkamış yesemmi diye bi düşünmedim değil

Eklentiler

• IMG_20220924_050132.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 58
Bes hesabı açtım ben aylık 200 TL den açtım. Gelen hediye bayram harciligi hepsini oraya koyuyorum.
Bende bes açtım çocuklara. Fonlara bağladım hesapları bide. %25 devlet katkısını olacak ekstra. Elime neleri geçse atıyorum hesaba. 1000 liralık bizim hesaplarda onu sabit öduyoruz. Bence harika bir yatırım. Benim adima 3üde yas vs sorun olmasin diye. 15 senede devlet katkısıyla tüm para alınıyordu sanırım. İlerde is kurarken mi harcar, üniversite masrafı mi yapar artık kendileri bilir.

Herkes ne gerek var çok küçükler vs dedi ama büyük oglanin 6 sene oldu. 10 sene olunca ödemeye devam etmesek bile alacaklar devlet katkisini. Ee zaten fon gelirleride olacak parada yani degersizlesmiyor ekonomiye göre artiyor para. Bide hayat birazda olsa güvence olsun hayata başlarken.

Ben diyetteyim ya süt diyeti bu saatte vuruyor kafama ama az kaldı son 12 gün. Diyeti yavaş yavaş açacağım sonra

Her ay damla mı alıyorsun
Biogaiyı hergun duzenli vermek gerekiyormus. Nurse harveysin preopektusunde actiktan sonra bir ay icinde tuketin yaziyor. Sanirim almam nurse harveysi bebis biraz daha rahatlarsa. Bu sefer de d vitaminin de devit 3 kullaniyorum suan ocean a mi donsem diye dusunuyorum cunku oceani hamileligimde kendime kullandigimda baya hizli yukselmisti kanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…