Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aslında biogaia için baya büyük artık. Gazlı bir bebek mi?

Aslında biogaia için baya büyük artık. Gazlı bir bebek mi?
Kuzenime doktoru bagirsak florasini duzenliyor uzun sureli kullanımda cocuk hic kabiz da olmuyor demis ve kuzenim diyorki 1.5 yasa kadar kullandik hic kabizlik sorunumuz olmadi. Ben de ek gıdaya gecerken olur korkusuyla bunu aabit kullanalim diye duaunuyorum

Aslında bende kullanmadım ama yaşamadım da. Ek gıdada su içmesi ve lifli gıdalara dikkat edilirse sorun olmaz bağırsak gelişmiş oluyor. Ama tabi için nasıl rahat ederse.

Aslında bende kullanmadım ama yaşamadım da. Ek gıdada su içmesi ve lifli gıdalara dikkat edilirse sorun olmaz bağırsak gelişmiş oluyor. Ama tabi için nasıl rahat ederse.
Bilemedim biraksam mi suan hic bir sıkıntımız yok sadece anne sutu aliyor masallah hergün 2 kere kakasını havai fisek endamiyla guzel bir gaz patlamasiyla yapar yuzunden anlarsın zaten ıkındıgını bide ıhh diye ses cikarir :)

Suan essegin aklına karpuz kabugu soktun dolaptaki son dilim tatliyi kimse yemediyse kalkıp yiyeceğim...

Bizim bebe de tıkalı.
Eşim bunu soruyordu adı aklıma gelmedi.
Geceyi viksi suya koyarak geçirdik. Ama bunu almak istiyorum..
Kömür sobası olacak koycan üzerine su atcan içine viks ohh sabaha kadar kaynayacak
Sabah sabah kafayı yedim hayalime bak hahah

Aynen öyle baby turco stoğu bitsin almıcam Bi daha turco valla azcık fazla kaka yapsın hemen sızdırıyor hadi Yaz boyu yıkadık hemen kurudu da kışa giriyoruz ben de kurutma makinesi de yok
Kesinlikle katılıyorum…
Üstelik bezi kullanamıyorum ben .
Erkek bebeklerde bezin sadece ön kısmı doluyor bu markada …
Migrosun bezini denemeni öneririm ..

Aşıdan olabilir bence direkt sindirim sistemini etkilemiş yan etkidir muhtelemelen arkadaşımın kızı da aşıdan sonra öyle olmuştu
Takip edicem bakalm bugün ne olacak, ona göre doktora götüreceğim

Ya bende Bebek Arabası sling vs dolaptan aldım ama masraf kargo vs cok ekleme olmuyor mu sizce
Ya aslında şöyle, dolap sürekli kupon veriyor.
Ben slingi ordan aldım, 80₺ yazıyordu ben 70 ₺ teklif gönderdim kadın kabuk etti hemen 20₺ de kuponum vardı ( o da kargo parasını karşıladı) 10₺ masraf aldı 80e geldi.
Aynısı e bebekte 370₺ slingin.
Ben 3. Aydan sonra kanguruya geçeceğim. Şimdi ne gereği var mesela 370 vermenin. 80₺ gayet iyi geldi.

Aynen öyle baby turco stoğu bitsin almıcam Bi daha turco valla azcık fazla kaka yapsın hemen sızdırıyor hadi Yaz boyu yıkadık hemen kurudu da kışa giriyoruz ben de kurutma makinesi de yok
Valla ben stok yaptım 600 tane 3 numara premium care aldım. Uzun süre kullaniliyormus 3 numara .zaten 2 numarayı 6 aya kadar kullansam 3 numara da 6 aydan çok gider bana .1 yasa kadar bez var .bakarım şubat indiriminde de 4 numara alırım biraz yeter

Şubat ayında ne indirimi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…