- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.421
Aslında biogaia için baya büyük artık. Gazlı bir bebek mi?Biogaiyı hergun duzenli vermek gerekiyormus. Nurse harveysin preopektusunde actiktan sonra bir ay icinde tuketin yaziyor. Sanirim almam nurse harveysi bebis biraz daha rahatlarsa. Bu sefer de d vitaminin de devit 3 kullaniyorum suan ocean a mi donsem diye dusunuyorum cunku oceani hamileligimde kendime kullandigimda baya hizli yukselmisti kanda...
Hadi inşallah. Kilo verirdi mi diyet pekiBen diyetteyim ya süt diyeti bu saatte vuruyor kafamaama az kaldı son 12 gün. Diyeti yavaş yavaş açacağım sonra
Kuzenime doktoru bagirsak florasini duzenliyor uzun sureli kullanımda cocuk hic kabiz da olmuyor demis ve kuzenim diyorki 1.5 yasa kadar kullandik hic kabizlik sorunumuz olmadi. Ben de ek gıdaya gecerken olur korkusuyla bunu aabit kullanalim diye duaunuyorumAslında biogaia için baya büyük artık. Gazlı bir bebek mi?
Sırtını destekle dönemesinKızlar benim bebe hep aynı tarafa çeviriyor kafasını o taraf düzleşti uykuda ben diğer tarafa çeviriyorum 2 dk sonra bakıyorum hop yine aynı tarafta napıcam ya böyle
Yok kilo almamımi durdurdu amaHadi inşallah. Kilo verirdi mi diyet peki
Aslında bende kullanmadım ama yaşamadım da. Ek gıdada su içmesi ve lifli gıdalara dikkat edilirse sorun olmaz bağırsak gelişmiş oluyor. Ama tabi için nasıl rahat ederse.Kuzenime doktoru bagirsak florasini duzenliyor uzun sureli kullanımda cocuk hic kabiz da olmuyor demis ve kuzenim diyorki 1.5 yasa kadar kullandik hic kabizlik sorunumuz olmadi. Ben de ek gıdaya gecerken olur korkusuyla bunu aabit kullanalim diye duaunuyorum
Bilemedim biraksam mi suan hic bir sıkıntımız yok sadece anne sutu aliyor masallah hergün 2 kere kakasını havai fisek endamiyla guzel bir gaz patlamasiyla yapar yuzunden anlarsın zaten ıkındıgını bide ıhh diye ses cikarir :)Aslında bende kullanmadım ama yaşamadım da. Ek gıdada su içmesi ve lifli gıdalara dikkat edilirse sorun olmaz bağırsak gelişmiş oluyor. Ama tabi için nasıl rahat ederse.
Suan essegin aklına karpuz kabugu soktun dolaptaki son dilim tatliyi kimse yemediyse kalkıp yiyeceğim...Bnde nöbetteyim şu an. Emdi daldı kendinden geçti o sırada s*çtı altını değişmek zorunda kaldım sonra gwri gözler cin. Kendi uyusun diye koydum parmaklar ve el online olmuşbnde senin hesap emzirdikçe tatlı bişşer istiyor canım ve az önce içeei gittim masada eşim tatlıyı burkamış yesemmi diye bi düşünmedim değil
Yan yatırıyorum ki Dr sormuştum yan yatırmak tehlikeli mi dedim şimdilik yan yatırma dediSırtını destekle dönemesin
Kömür sobası olacak koycan üzerine su atcan içine viks ohh sabaha kadar kaynayacakBizim bebe de tıkalı.
Eşim bunu soruyordu adı aklıma gelmedi.
Geceyi viksi suya koyarak geçirdik. Ama bunu almak istiyorum..
Bizimkiler de büyüdü sanki kullanılır diye düşünüyorum Dr a mı sormak lazımGeçen ben de araştırırken okudum bunu ama ne zaman kullanılacak onu ben de anlamadım
Mamayı bile yapması lazım tek yedirmek yetmez o parayaNapıyo o mama sandalyesi bebeğe kendi mi yediriyor
Ya bende Bebek Arabası sling vs dolaptan aldım ama masraf kargo vs cok ekleme olmuyor mu sizceAy ilaydanın butiği ne kaa güzel
Şu triko tayt 50₺ hem de etiketli
Eki Görüntüle 3134511
Ürünler kaliteli mi acaba aldın mı hiç
Kesinlikle katılıyorum…Aynen öyle baby turco stoğu bitsin almıcam Bi daha turco valla azcık fazla kaka yapsın hemen sızdırıyor hadi Yaz boyu yıkadık hemen kurudu da kışa giriyoruz ben de kurutma makinesi de yok
Takip edicem bakalm bugün ne olacak, ona göre doktora götüreceğimAşıdan olabilir bence direkt sindirim sistemini etkilemiş yan etkidir muhtelemelen arkadaşımın kızı da aşıdan sonra öyle olmuştu
Ya aslında şöyle, dolap sürekli kupon veriyor.Ya bende Bebek Arabası sling vs dolaptan aldım ama masraf kargo vs cok ekleme olmuyor mu sizce
Valla ben stok yaptım 600 tane 3 numara premium care aldım. Uzun süre kullaniliyormus 3 numara .zaten 2 numarayı 6 aya kadar kullansam 3 numara da 6 aydan çok gider bana .1 yasa kadar bez var .bakarım şubat indiriminde de 4 numara alırım biraz yeterAynen öyle baby turco stoğu bitsin almıcam Bi daha turco valla azcık fazla kaka yapsın hemen sızdırıyor hadi Yaz boyu yıkadık hemen kurudu da kışa giriyoruz ben de kurutma makinesi de yok
Şubat ayında ne indirimi oluyor?Valla ben stok yaptım 600 tane 3 numara premium care aldım. Uzun süre kullaniliyormus 3 numara .zaten 2 numarayı 6 aya kadar kullansam 3 numara da 6 aydan çok gider bana .1 yasa kadar bez var .bakarım şubat indiriminde de 4 numara alırım biraz yeter
Göçük gibi .kafasi tam yerleşiyor. Bak şöyle https://www2.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-gri-p-sev-273Neden çeviremiyor onda peki alayım hemen
E bebek indirimi .çok uyguna geliyor .şubatın başında yayinliyorlar ne indirime girecek .Sen aliyorsu.kislik kaban uyku tulumu alacağım benŞubat ayında ne indirimi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?