Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E bebek indirimi .çok uyguna geliyor .şubatın başında yayinliyorlar ne indirime girecek .Sen aliyorsu.kislik kaban uyku tulumu alacağım ben
Çok ilginç ..
Genellikle yılbaşı indirimi olur mağazaların , demek ki bunların özel bi sebebi var Şubat için
Takip edelim , ihtiyaç çok para yok

Bence cok iyi ben de almak istemiyorum sürekli sürekli pecete islak mendil falan mantikli geldi. Ben başta otribebeyi neden almadim saniuorsun. Sümüğü agızla cekme fikri yüzünden bakalm gelsn deniycez

Öksürme , hapşırma başladı ..
İmkanı olan alsın , 30 dk gayet güzel sıcaklık veriyor .
Lakin burun tıkanıklığı yapar muhtemelen ..
Biz her gün aciyoruz aynisi var. Ve eşim akşam açmis birakmış öyle saatlerce calismiş. Iyi yanmamıs valla gece uyandim hemen kapattm. Ama oda sıcacıktı dedigingibi havayi kurutuyor

Hmm calismaya baslayinca bes e gerek kalmaz bence topluca parayi cekebilirler ama. Fakat paranin degeri düsüyor git gide bilmiyorum. Yatırim hesabı olablr ona bişey diyemem.

Çok emzirdin mi ya da mama verdin mi?
Bir ara bizde de oldu, gecti

15 damla nerde yazıyorben 1ml diye okudum üstünde evet tek.seferde ml çekmiyor hesaplayarak koyuyorum.
15 damlayi internette okudum. Ben de hesaplayarak koyyim en fazla 0.25 cekiyor zaten. Ama şu var başim dondü gece ve bu sabah bakiyim ondan dolayi mi? Cocuk kucagimda sallandik bebeyi falan düsurürüm diye korktm gece

15 damlayi internette okudum. Ben de hesaplayarak koyyim en fazla 0.25 cekiyor zaten. Ama şu var başim dondü gece ve bu sabah bakiyim ondan dolayi mi? Cocuk kucagimda sallandik bebeyi falan düsurürüm diye korktm gece
Ayy bende öyle okudum 15 damla damlatiyorum hep.1 ml çizgisi vs goremedim damlalikta 15 inde gounce yapıştırdım gtti.azmi kullanmışım şimdi

Sende kullaniyor musun ? Ben dün pompasiyla cebellestim de bugun bi daha deniycem. Ama gece benim başım dondü sabah da öyle dönüp duruyor. Acaba ondan mı diye dusundum. Başka farkli bisey yemedim cunku
Bılmem mı ondan mı yani? Saldım kafama gore kullanıuorum artık

Kızlar benim bebe hep aynı tarafa çeviriyor kafasını o taraf düzleşti uykuda ben diğer tarafa çeviriyorum 2 dk sonra bakıyorum hop yine aynı tarafta napıcam ya böyle
Bizim de uyanıkken bile hep sola çeviriyor doktor farketti anne yani besiginde soldan odasındaki beşikte sağdan görüyor bizi.
anne yani besiginde de sağdan görsün sizi dedi daha çok sağa yatırın yan yatarken dedi.

Derin uykudayken sırt üstü veya yüzüstü kafasını çeviriyor sola yine ona yapcak bisey yok ama mümkün mertebe sağı kullandiriyorum besiginde şeklini değiştirdim hep sağdan görüyor şuan.

2 seferde alın 1 ml oluyor
Ne ıcın cebelelesıyorsunuz yahu
Ay ben ne bileyim hicbiyerinde yazmıyor. 1ml neresi, ne kadar diye nette 15 damla yazıyordu öyle kullandım gtti.anaa böyle bile çabuk bitiyor anında biter o şekilde fayda etsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…