- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.441
Çok ilginç ..E bebek indirimi .çok uyguna geliyor .şubatın başında yayinliyorlar ne indirime girecek .Sen aliyorsu.kislik kaban uyku tulumu alacağım ben
Bence cok iyi ben de almak istemiyorum sürekli sürekli pecete islak mendil falan mantikli geldi. Ben başta otribebeyi neden almadim saniuorsun. Sümüğü agızla cekme fikri yüzündenBen guzelce temızleyip tekrar kullanıyorum . Akmaz kokmaz plastık şey işte
Sungerlerı de yıka temızlendığinı gorursun. Her defasında yenısını mi alacagız
İş goruyor mu görüyor
Hatta ilk cocukta bır muddet sonra peçete koymaya baslamıstım. Cektıkten sonra atıyordum. Mıdesı asırı hassas bırıyım
Öyle agzıma sumuk falan gelmıyordu
Gelse yapamazdım kı
Biz her gün aciyoruz aynisi var. Ve eşim akşam açmis birakmış öyle saatlerce calismiş. Iyi yanmamıs valla gece uyandim hemen kapattm. Ama oda sıcacıktıÖksürme , hapşırma başladı ..
İmkanı olan alsın , 30 dk gayet güzel sıcaklık veriyor .
Lakin burun tıkanıklığı yapar muhtemelen ..
Sende kullaniyor musun ? Ben dün pompasiyla cebellestim de bugun bi daha deniycem. Ama gece benim başım dondü sabah da öyle dönüp duruyor. Acaba ondan mı diye dusundum. Başka farkli bisey yemedim cunku2 sefer de 1 ml oluyor
Hmm calismaya baslayinca bes e gerek kalmaz bence topluca parayi cekebilirler ama. Fakat paranin degeri düsüyor git gide bilmiyorum. Yatırim hesabı olablr ona bişey diyemem.Bireysel emeklilik canım normal hesap değil. Ama bir de kumbara hesabı acixam oğlanın var. Orası yatırım hesabı da var. Günlük faiz veriyor kumbara hesabı bu bireysel emeklilikleri ise girene kadar ben öderim. Sonra kendileri devam ettirirler mi artık bilmem
Çok emzirdin mi ya da mama verdin mi?Kızlar benim bebe en son aşıdan önce kaka yapmıstı. Çarşamba günü simdi yaptı bir de
Kakasında kılcal damar şeklinde kankar vardı. Bu alerji belirtisi normalde öyle biliyorum, ama ben 2 gündür normalde yediğimden farklı bir sey yemedim.
Aşıdan olabilir mi?
15 damlayi internette okudum. Ben de hesaplayarak koyyim en fazla 0.25 cekiyor zaten. Ama şu var başim dondü gece ve bu sabah bakiyim ondan dolayi mi? Cocuk kucagimda sallandik bebeyi falan düsurürüm diye korktm gece15 damla nerde yazıyorben 1ml diye okudum üstünde evet tek.seferde ml çekmiyor hesaplayarak koyuyorum.
Rüyamizda görürürüz diycem uyuyabilirsekGünaydın emzirme nöbetlerince. Geldiğim noktada en büyük hayalim bir dilim cheesecake.
Arkadaşıma geçen gün gece 4 te günaydın deyip mesaj atmışimRüyamizda görürürüz diycem uyuyabilirsek
Arkadaşıma geçen gün gece 4 te günaydın deyip mesaj atmışim
Merak ettim kalmış mı tatlıSuan essegin aklına karpuz kabugu soktun dolaptaki son dilim tatliyi kimse yemediyse kalkıp yiyeceğim...
Ayy bende öyle okudum 15 damla damlatiyorum hep.1 ml çizgisi vs goremedim damlalikta 15 inde gounce yapıştırdım gtti.azmi kullanmışım şimdi15 damlayi internette okudum. Ben de hesaplayarak koyyim en fazla 0.25 cekiyor zaten. Ama şu var başim dondü gece ve bu sabah bakiyim ondan dolayi mi? Cocuk kucagimda sallandik bebeyi falan düsurürüm diye korktm gece
Bılmem mı ondan mı yani? Saldım kafama gore kullanıuorum artıkSende kullaniyor musun ? Ben dün pompasiyla cebellestim de bugun bi daha deniycem. Ama gece benim başım dondü sabah da öyle dönüp duruyor. Acaba ondan mı diye dusundum. Başka farkli bisey yemedim cunku
Bizim de uyanıkken bile hep sola çeviriyor doktor farketti anne yani besiginde soldan odasındaki beşikte sağdan görüyor bizi.Kızlar benim bebe hep aynı tarafa çeviriyor kafasını o taraf düzleşti uykuda ben diğer tarafa çeviriyorum 2 dk sonra bakıyorum hop yine aynı tarafta napıcam ya böyle
Tabi tabi ben geçen yıl çok uyguna aldimÇok ilginç ..
Genellikle yılbaşı indirimi olur mağazaların , demek ki bunların özel bi sebebi var Şubat için
Takip edelim , ihtiyaç çok para yok
2 seferde alın 1 ml oluyorAyy bende öyle okudum 15 damla damlatiyorum hep.1 ml çizgisi vs goremedim damlalikta 15 inde gounce yapıştırdım gtti.azmi kullanmışım şimdi
Ben öyle durumlarda kafssını çevirmiyosa reflü yatağıyla beeaber yatağı çeviyoeım. O zaten hep benim olduğum tarada kafasını çeviriyo o şekildr ayarlıyorımNeden çeviremiyor onda peki alayım hemen
Bende de karın qgrısı var antibiyotik kullanıyorum geniş spektrumlu geçmiyor çok zorAyyy allah korusunnnnnkorkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..
Ay ben ne bileyim hicbiyerinde yazmıyor. 1ml neresi, ne kadar diye2 seferde alın 1 ml oluyor
Ne ıcın cebelelesıyorsunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?