Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyisini stoklamışsın sen valla ne güzel

Yan yatırıyor musun sen Dr bana şimdilik yan yatmasın dedi küçük diye heralde..

Peki kafa şeklinde düzleşme oldu mu sizde de ben de sağa bakacak şekilde konunlayayım gündüz sürekli ben sağa çeviriyorum kafasını o sola döndürüyor yine deli oluyorum kafa iyice şekilsiz kalacak diye

Ben öyle durumlarda kafssını çevirmiyosa reflü yatağıyla beeaber yatağı çeviyoeım. O zaten hep benim olduğum tarada kafasını çeviriyo o şekildr ayarlıyorım
Deneyeyim bakalım ama gündüz ben bunu kendi yatağıma koyup onunla konuşuyorum şarkı açıp şarkı söylüyorum biraz bakıyor arada yine sola dönüyor inatla sağdan veriyorum her işi bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20220924_110225_com.solidict.ebebek.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220924_110217_com.solidict.ebebek.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220924_110210_com.solidict.ebebek.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 47
Aynen biz de aynısını dusunduk. Şimdilik katkı payını artirmadim. Gelen paraları altınları oraya attım zaten. Bizim kendimizinkiler yüks3k ödeniyor zaten. Biraz böyle gitsin bunları da arttırım. Ben bir şeye baglamadim henüz iyi hatirlattin. Danışmanım var ona söyleyecektim unuttum. Dediğin gibi ilerde kendileri ne isterlerse yaparlar. İster devam ettirirler ister ihtiyaçları olur alır karşılarlar. Bunun dışında kumbara hesabı acmistim oğlana orda da günlük faizde duruyor. Harçlıklarını filan orda biriktiriyr. Çok büyük bir para değil belki ama yine de bir birikimi var. Bir şey almak istese ordan al diycem. Kıza da aciczam ondan şimdi.

Ben o damlaları bıraktım. Bir tek ocean in d vitamini kullanıyoruz. Aile hekimi önümüzdeki ay demir basliycaz onu ocean alın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…