- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.461
Hayır mama vermiyorum, emzirme de aynı sıklıkta ekstra bir durum yokÇok emzirdin mi ya da mama verdin mi?
Bir ara bizde de oldu, gecti
Bilmem kiBizimkiler de büyüdü sanki kullanılır diye düşünüyorum Dr a mı sormak lazım
Tamam canım elimdeki stok bitsin Bi paket alıp denicem ben gece goon kullanıyorum ondan çok memnunumKesinlikle katılıyorum…
Üstelik bezi kullanamıyorum ben .
Erkek bebeklerde bezin sadece ön kısmı doluyor bu markada …
Migrosun bezini denemeni öneririm ..
Bi sıkıntı olmaz ama yine de takip edip Dr sormakta fayda var tabi tedbirini al ama gönlünü de ferah tutTakip edicem bakalm bugün ne olacak, ona göre doktora götüreceğim
İyisini stoklamışsın sen valla ne güzelValla ben stok yaptım 600 tane 3 numara premium care aldım. Uzun süre kullaniliyormus 3 numara .zaten 2 numarayı 6 aya kadar kullansam 3 numara da 6 aydan çok gider bana .1 yasa kadar bez var .bakarım şubat indiriminde de 4 numara alırım biraz yeter
Link açılmıyor canım reflü yatağı yazıyor yataklı bir şey mi tekrar atabilir misin rica etsemGöçük gibi .kafasi tam yerleşiyor. Bak şöyle https://www2.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-gri-p-sev-273
Yan yatırıyor musun sen Dr bana şimdilik yan yatmasın dedi küçük diye heralde..Bizim de uyanıkken bile hep sola çeviriyor doktor farketti anne yani besiginde soldan odasındaki beşikte sağdan görüyor bizi.
anne yani besiginde de sağdan görsün sizi dedi daha çok sağa yatırın yan yatarken dedi.
Derin uykudayken sırt üstü veya yüzüstü kafasını çeviriyor sola yine ona yapcak bisey yok ama mümkün mertebe sağı kullandiriyorum besiginde şeklini değiştirdim hep sağdan görüyor şuan.
Deneyeyim bakalım ama gündüz ben bunu kendi yatağıma koyup onunla konuşuyorum şarkı açıp şarkı söylüyorum biraz bakıyor arada yine sola dönüyor inatla sağdan veriyorum her işi bakalımBen öyle durumlarda kafssını çevirmiyosa reflü yatağıyla beeaber yatağı çeviyoeım. O zaten hep benim olduğum tarada kafasını çeviriyo o şekildr ayarlıyorım
Ücretsiz izne ayrılacağım diye aldımİyisini stoklamışsın sen valla ne güzel
https://ty.gl/2304qsfnmtLink açılmıyor canım reflü yatağı yazıyor yataklı bir şey mi tekrar atabilir misin rica etsem
Kalmıs koca bir dilim bi güzel yedimMerak ettim kalmış mı tatlı
Bu saatte zor olur sen yanına helva ya da hurma koy onunla idare etGünaydın emzirme nöbetlerince. Geldiğim noktada en büyük hayalim bir dilim cheesecake.
Zaten süt diyetindeyim imkansizBu saatte zor olur sen yanına helva ya da hurma koy onunla idare ethem cheesecake den faydalı
Aynen biz de aynısını dusunduk. Şimdilik katkı payını artirmadim. Gelen paraları altınları oraya attım zaten. Bizim kendimizinkiler yüks3k ödeniyor zaten. Biraz böyle gitsin bunları da arttırım. Ben bir şeye baglamadim henüz iyi hatirlattin. Danışmanım var ona söyleyecektim unuttum. Dediğin gibi ilerde kendileri ne isterlerse yaparlar. İster devam ettirirler ister ihtiyaçları olur alır karşılarlar. Bunun dışında kumbara hesabı acmistim oğlana orda da günlük faizde duruyor. Harçlıklarını filan orda biriktiriyr. Çok büyük bir para değil belki ama yine de bir birikimi var. Bir şey almak istese ordan al diycem.Bende bes açtım çocuklara. Fonlara bağladım hesapları bide. %25 devlet katkısını olacak ekstra. Elime neleri geçse atıyorum hesaba. 1000 liralık bizim hesaplarda onu sabit öduyoruz. Bence harika bir yatırım. Benim adima 3üde yas vs sorun olmasin diye. 15 senede devlet katkısıyla tüm para alınıyordu sanırım. İlerde is kurarken mi harcar, üniversite masrafı mi yapar artık kendileri bilir.
Herkes ne gerek var çok küçükler vs dedi ama büyük oglanin 6 sene oldu. 10 sene olunca ödemeye devam etmesek bile alacaklar devlet katkisini. Ee zaten fon gelirleride olacak parada yani degersizlesmiyor ekonomiye göre artiyor para. Bide hayat birazda olsa güvence olsun hayata başlarken.
Doğru yaZaten süt diyetindeyim imkansiz
Ben o damlaları bıraktım. Bir tek ocean in d vitamini kullanıyoruz. Aile hekimi önümüzdeki ay demir basliycaz onu ocean alın dedi.Biogaiyı hergun duzenli vermek gerekiyormus. Nurse harveysin preopektusunde actiktan sonra bir ay icinde tuketin yaziyor. Sanirim almam nurse harveysi bebis biraz daha rahatlarsa. Bu sefer de d vitaminin de devit 3 kullaniyorum suan ocean a mi donsem diye dusunuyorum cunku oceani hamileligimde kendime kullandigimda baya hizli yukselmisti kanda...
5 ekime kontrol randevusu aldim. 3 ay kontrolü ayni zamanda evlilik yildönümu açalım diyet derse kim tutar beniDoğru yasen en iyi hurma ya da incir ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?