Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Genelde yan yatiriyorum.
Düzleşme değil de sol tarafını daha baskın kullanıp sağ tarafı daha az kullaniyor diye öyle dedi duzlesme olasılığının da önüne geçmek için tabi.
Sırt üstü düz yatırdığımda da reflu yattığına koyuyorum biraz asagi kaydirip yan korumaliklarla kafayi cevirmesini engelliyorum yada biraz yana kaydirip olmasini istedigim tarafa ceviriyorum kafasini ozaman diger tarafa donduremiyor korumaliktan dolayi.

Canım ben hamilelikte 140 daet 1 numara 180 adet 2 numara premium care stoklamistim aralara da gunduzleri uyamadigi zamanlar sleepy bionatural kullandim. Suan elimde sadece prima premium care var onla devam ediyorum 3 numaraya basladik 5 gundur benim de elimde 288 adet 3 numara premium care vardi ama 2 gibi hemen dar gelirse diye 4 stoklamaya basladim. Gunde 7 tane degistirdigimizi hesaplarsak 41 gun gider demek bu. Muhtemelen bi 72li paket daha aldiktan sonra 4 numaraya baslarim yani bence 3 numara 2 ay gider gibi geliyor

Ben o damlaları bıraktım. Bir tek ocean in d vitamini kullanıyoruz. Aile hekimi önümüzdeki ay demir basliycaz onu ocean alın dedi.
Biz ferrum demir kullanmaya başladık 3 gündür yeşil kaka yapıyor. Aslında hastanede kullanıyordu demir sonra özel doktoru kestirdi bu hafta kan tahlilinde demir düşük çıktı. Niye kestirdi ki sanki sinir oldum doktor degistircem

Hmm calismaya baslayinca bes e gerek kalmaz bence topluca parayi cekebilirler ama. Fakat paranin degeri düsüyor git gide bilmiyorum. Yatırim hesabı olablr ona bişey diyemem.
Canım bes de de fon alinabiliyor. İş bankasinin digital kumbarasindan almıştım. Kumbaraya yollanan para direk yatırım hesabına gidiyor. Onun dışında direk kendi yatırım hesabından fon altin ya da döviz de alabilirsin.

15 damlayi internette okudum. Ben de hesaplayarak koyyim en fazla 0.25 cekiyor zaten. Ama şu var başim dondü gece ve bu sabah bakiyim ondan dolayi mi? Cocuk kucagimda sallandik bebeyi falan düsurürüm diye korktm gece
Bilmiyorum ki bende hiç öyle bir etkisi olmadı kullanmaya devam edince takip et bakalım sebep o mu başka bir şey mi

4 ayda başlanıyor ya demire belki ondan kesmislerdir.

Benım bıldıgım demire 6.ay falan baslanıyor.
Ben ılk cocukta hıc kullanmadım. 1 yasında ise kana baktırdım gayet ıyı cıktı

4 ayda başlanıyor ya demire belki ondan kesmislerdir.
Benimki kronolojik olarak 2 bucuk aylık oldugunda hastanede başladılar şuan full devam etmem gerekiyordu çünkü 5 aylık.
Ama özel doktoru duzeltilmis ayı baz aldığı için 2 aylık olarak değerlendirip kesti.

Ama şöyle bir şey var artık bebekler hem daha az kilo alacak hem boyları daha az uzayacak .benim kız 5500 olsa 2 numara 4-8 kg 3 numara 6-10 kg .Hadi 10 değil de 8 kg da birakiyim. 5500-8000:2500 kilo ediyor .Artık öyle ayda 1 kilo almayacaklar.
Benim görümce var .kızı da toplu .10 aylıkken hem 3 hem 4 kullanıyordu.
Sen 2 ay kullanırız diyorsun ama 2 ayda bizim bebekler toplamda 1200 gram alır. O da kilo alımı iyiyse .
Hem en çok 3 numara kullaniliyormus .Aralığı 4 kg .4 kg demek 7 8 ay demek
.Ben günde en az 6 7 tane değiştiriyorum. Hadi 5 e düşsün. Ayda 150 eder .4 ayda bitti gitti .

Yatağın içi saç dolu bebişin yaakel kaldı resmen
Sen gel bizim yatağı gör bir de
5 ekime kontrol randevusu aldim. 3 ay kontrolü ayni zamanda evlilik yildönümu açalım diyet derse kim tutar beni
Bende 5 Ekim'de goturucem inşallah evlilik yıldönümün diyetle geçmez. Ama doktor acmazsa da 1 gün kiriver diyeti.

Her bebegin gelisimi farklı tabi ben dolapla letgodan da uyguna denk getirirsem yeni tarihli kapali paket aliyorum. Belki de dedigin gibi daha uzun kullanilacak bu kadar hizli kilo almayacaklar ... kasimda indirim olursa 144luk 3 numara bi paket daha soyleyim :) masallah bu yazin sicaginda hic pisik etmedik Allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…