Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bu ter kokusu için karbonat kullanmaya devam ediyor musunuz? Bir üye kararma yaptığını ve sonra o ter kokusunun kalıcı olduğunu söyledi. Cidden baktım da hafif kararmış gibi geldi. Sizde durumlar ne?

Kızlar bu ter kokusu için karbonat kullanmaya devam ediyor musunuz? Bir üye kararma yaptığını ve sonra o ter kokusunun kalıcı olduğunu söyledi. Cidden baktım da hafif kararmış gibi geldi. Sizde durumlar ne?
1 kere denedim sadece, devam edersek kararma mi yapıyormuş

K.validem gelecek bugun. Erken gel dedı kızım. Aradım kardesınr elbıse almaya cıkmıslar . Tamam dedım kapattım yüzüne
Gelsın yüzüne soyleyecegım zaten
" insan der ki , bu kızında yardıma ıhtıyacı vardır. Bari erken gıdeyım " der dicem.
Kızının, kardesının her türlü yardımına gıdıyorsun. Şurada arada gelıyorsun onda da erken gıdeyım kızın işine yarasın " demıyorsun
Dicem. Sinirlendim cunku

Ben her zaman değil arada sürdüm. Kararma var mı dikkat etmedim. Bir şey de böyle çıkmasa arkada nedir bu çektiğimiz neyse havalar serinlemeye başlıyor ha gayret pudra kullanayım bari

Ben her zaman değil arada sürdüm. Kararma var mı dikkat etmedim. Bir şey de böyle çıkmasa arkada nedir bu çektiğimiz neyse havalar serinlemeye başlıyor ha gayret pudra kullanayım bari
Ben de arada sürdüm bugün duş sonrası bakayım dedim hafif kararma başlamış gibi geldi sonra ben de gidip pudra sürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…