- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.501
Bende oyle bakayim bari küçük olmasında.sagol canım12-18 aldım. Asırı da buyuk gelmedı gözüme
Kısın gıyecegınden emınım
Bide bisey sorcam sen mi yazmıştın buharlı vicks nasıl kullanılıyor oBen 5-6 aylar bılıyorum .ilkinde kullanmadım
Bunda da kullanmaycagım.
Ek gıda donemınde yeterınce alır.
Almadım . O sekılde buhar veren seyler zarar verır gıbı gelıyor. Kesıntısız yani. Sıcak suya viks koyacagımBide bisey sorcam sen mi yazmıştın buharlı vicks nasıl kullanılıyor o
1 kere denedim sadece, devam edersek kararma mi yapıyormuşKızlar bu ter kokusu için karbonat kullanmaya devam ediyor musunuz? Bir üye kararma yaptığını ve sonra o ter kokusunun kalıcı olduğunu söyledi. Cidden baktım da hafif kararmış gibi geldi. Sizde durumlar ne?
Sanırım yapıyor ya ben artık kullanmayacağım. Emzirmeyi kesince geçiyor o koku1 kere denedim sadece, devam edersek kararma mi yapıyormuş
Sabah degistirmistim ondan resim koyamadimHadi yaaaa
Canım benim bir aldigimda da çıkmadı. Ebebekten almıştım. Çakma değildir de işte demek bir seri baskısız olmuş muhtemelen.Benim aldığımda da yok çakma ürün mü yoksa
D3k2 neymiş o daha mı iyi bu bitince ondan alayım.Ocean d3k2 mi yoksa dire d3 mu kullaniyorsun canım?
Sen sor bize de söyle dediğin gibiyse bir dahakine ondan alayım.Morkahve kuzum bebekler kullanabiliyorsa bunun d3k2 lisi d vitaminin emilimini daha iyi sagliyor pazartesi gittigimde sorayim doktora ben de d3k2yi alayim. Kalca ultrasonumuz var bir de
Ben her zaman değil arada sürdüm. Kararma var mı dikkat etmedim.Kızlar bu ter kokusu için karbonat kullanmaya devam ediyor musunuz? Bir üye kararma yaptığını ve sonra o ter kokusunun kalıcı olduğunu söyledi. Cidden baktım da hafif kararmış gibi geldi. Sizde durumlar ne?
Ben de arada sürdüm bugün duş sonrası bakayım dedim hafif kararma başlamış gibi geldi sonra ben de gidip pudra sürdümBen her zaman değil arada sürdüm. Kararma var mı dikkat etmedim.Bir şey de böyle çıkmasa arkada nedir bu çektiğimiz neyse havalar serinlemeye başlıyor ha gayret pudra kullanayım bari
Denesek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?