Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Deneyeyim bakalım ama gündüz ben bunu kendi yatağıma koyup onunla konuşuyorum şarkı açıp şarkı söylüyorum biraz bakıyor arada yine sola dönüyor inatla sağdan veriyorum her işi bakalım
sağ tarafının boynunu bi kontrol edin isterseniz bi şişlik var mı tek bi tarafını kullanmayı tercih eden çocuklar da tortikolisden şüpheleniyorlar sanırım bizim de öyle sol tarafta yatıyor hep doktor baktı tortikolis var mı diye

Ay dün başıma neler geldibenim bebe 2 gündür kaka yapmıyordu doğduğundan beri ilk defa oldu.neyse 3.gun masada oturuyorum baktım ikinip sıkınıyor dedim geliyor herhalde.salona geçtim alt acmayi serdim aldım elime minnosu elime bir ıslaklık geldi pijamayi indirireyim dedim anammm ne göreyim her yer bo...ama nasıl yani öyle böyle değil 2 günün acısını çıkarmış ana kucağındaki yastık, içindeki Beyaz zıbın olmuş sapsarı pijamanin içleri hep dolmuş bez zaten kendini kurtarmaya yer arıyor banyoya götürmek için tutacak yer bulamadim saka gibiydi

El iyisi, ev ayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…