- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.521
sağ tarafının boynunu bi kontrol edin isterseniz bi şişlik var mı tek bi tarafını kullanmayı tercih eden çocuklar da tortikolisden şüpheleniyorlar sanırım bizim de öyle sol tarafta yatıyor hep doktor baktı tortikolis var mı diyeDeneyeyim bakalım ama gündüz ben bunu kendi yatağıma koyup onunla konuşuyorum şarkı açıp şarkı söylüyorum biraz bakıyor arada yine sola dönüyor inatla sağdan veriyorum her işi bakalım
Tamam canım. Diyetisyen o zaman oceanin demirini baya övmüstü bebise de kendime de onu mu alsam :) ben suan demiri de vitamini de biraktim cok fena saclarim dokuluyorSen sor bize de söyle dediğin gibiyse bir dahakine ondan alayım.
Benim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suanCivilden aldıklatım geldı. Bazılarını 18-24 ay aldım. Ve ben bundan sonra zıbınoatı 18-24 ay alırım
Cunku 12,18 ay olanlar cuk olur 2 aya gıyılmez.
El iyisi, ev ayısıK.validem gelecek bugun. Erken gel dedı kızım. Aradım kardesınr elbıse almaya cıkmıslar . Tamam dedım kapattım yüzüne
Gelsın yüzüne soyleyecegım zaten
" insan der ki , bu kızında yardıma ıhtıyacı vardır. Bari erken gıdeyım " der dicem.
Kızının, kardesının her türlü yardımına gıdıyorsun. Şurada arada gelıyorsun onda da erken gıdeyım kızın işine yarasın " demıyorsun
Dicem. Sinirlendim cunku
0-3Benim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
Açılımı nedir ? İlk defa duydumEl iyisi, ev ayısı
Benınkı de iri degıl canım. 3-6 aylık cıtxıtlılar gogusunu açıyor çıtçıtlanıncaBenim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
62 cm 6 kilo cıvarı işteBenim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
Elalem şakşakçısıAçılımı nedir ? İlk defa duydum
Açılımı nedir ? İlk defa duydum
Valla gelsınDışarıya karşı iyi, asıl iyi olması gerekenleri yok sayan gibi
Valla olabilirDenesek mi
O kadife body kaç aylık durumu nedir bende alicam daha sipariş vermedim. Bir de pantolon beğendim. Yorumlarını bekliyorum.Civilden aldıklatım geldı. Bazılarını 18-24 ay aldım. Ve ben bundan sonra zıbınoatı 18-24 ay alırım
Cunku 12,18 ay olanlar cuk olur 2 aya gıyılmez.
Aslında listenin altına yazabilirDolap hesabı @babyhomewear bakabilirsinizaslında bu dolap hesaplarını ilk sayfaya falan sabitleyemez miyiz acaba çok lazım olacak bu fiyatlarla çünkü yoncambenim öyle bir özellik var mı acabaa
12/18 ve 18/24 ay aldım.O kadife body kaç aylık durumu nedir bende alicam daha sipariş vermedim. Bir de pantolon beğendim. Yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?