- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.541
Sabah yine kullandim damlayı. Biraz sallaniyor gibiydim tansiyonu olctüm smdi 9 a 6 cikti. Düşük yani. Ondan sanrm. Olcüyü azaltsam mi napsam boşa gitcek damlaBılmem mı ondan mı yani? Saldım kafama gore kullanıuorum artık
Düşür dene ıstersenSabah yine kullandim damlayı. Biraz sallaniyor gibiydim tansiyonu olctüm smdi 9 a 6 cikti. Düşük yani. Ondan sanrm. Olcüyü azaltsam mi napsam boşa gitcek damla
Senınkı kız mıydı canım?O kadife body kaç aylık durumu nedir bende alicam daha sipariş vermedim. Bir de pantolon beğendim. Yorumlarını bekliyorum.
Ben bi alıştı 0.25 ml alabiliyorum. Bu sefer 4 kere yaptm oyle.2 seferde alın 1 ml oluyor
Ne ıcın cebelelesıyorsunuz yahu
Deniyim olmadi birakcam heralde nasıl gozlerimin önu kaydi sabah uuu dedim sanki kafa yapan madde almısım her yer kayiyorduDüşür dene ıstersen
Ya benim de bitmişti demirin bir türlü alamadım. Benim de 2 haftadır saçım dökülmeye başladı. Bizim doktor da ocean in iyi olduğunu söyledi bak kendime onu almayı akıl etmemiştim. İyi aklıma getirdin. Nesne olmasın biz de kullanabilirizTamam canım. Diyetisyen o zaman oceanin demirini baya övmüstü bebise de kendime de onu mu alsam :) ben suan demiri de vitamini de biraktim cok fena saclarim dokuluyor
Damlalikca var ml allah allah seninkinde niye yok kiAy ben ne bileyim hicbiyerinde yazmıyor. 1ml neresi, ne kadar diyenette 15 damla yazıyordu öyle kullandım gtti.anaa böyle bile çabuk bitiyor anında biter o şekilde fayda etsin de
Benim kız da o kader tam senin dediğin ölçüye göre bakayim62 cm 6 kilo cıvarı işte
12/18ler şimdi de mi olmuyorKız cocugu olnlar civilden bu mavıden almayın. Cunku sımlı
İçine uzun kol gıymezse rahatsız eder . Degıstıreceğim. Ve 12 /18 aldıklrımı da 18/24 alıcam
Evet canımSenınkı kız mıydı canım?
Evet olur. Kışın cuk oturur . Ben buyuk ıstıyorum bıraz .bezi de var cunku12/18ler şimdi de mi olmuyor
Hee öyle mi dogrudur onu bilmiyordum iyi o zamanCanım bes de de fon alinabiliyor. İş bankasinin digital kumbarasindan almıştım. Kumbaraya yollanan para direk yatırım hesabına gidiyor. Onun dışında direk kendi yatırım hesabından fon altin ya da döviz de alabilirsin.
Üstte fotosunu attıgım mavıden almaEvet canım
Bi kac daha kullaniyim da bakcam. Tansiyonum düşmüş olctüm deBilmiyorum ki bende hiç öyle bir etkisi olmadıkullanmaya devam edince takip et bakalım sebep o mu başka bir şey mi
Doğru diyorsun hemen iskartaya çıkmasın.Evet olur. Kışın cuk oturur . Ben buyuk ıstıyorum bıraz .bezi de var cunku
Anladım canım, inşallah öyledir.Canım benim bir aldigimda da çıkmadı. Ebebekten almıştım. Çakma değildir de işte demek bir seri baskısız olmuş muhtemelen.
Yok valla benimkinde, astridin de yokmuş bir tane aldığında baksana kiminde var kiminde yok herhalde.50 lik bendeki.Damlalikca var ml allah allah seninkinde niye yok ki100 ml lik mi aldin 50 ml lik mi?
TamamdırÜstte fotosunu attıgım mavıden alma
1 beden kucukle arsında 2 cm fark var sadwceDoğru diyorsun hemen iskartaya çıkmasın.
Bordo favorım 2 tane aldım :) hepsınden 2 tane aldımTamamdırbordo ve krem alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?