- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.561
Bendeki 100 luk belki ondandrAnladım canım, inşallah öyledir.
Yok valla benimkinde, astridin de yokmuş bir tane aldığında baksana kiminde var kiminde yok herhalde.50 lik bendeki.
Ben de yenidogdugundan beridir 6 ay giydiriyorum.cocuk 12 cm uzadı ama zibinlar hala aynıBenim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
1ben bu patikleri hiç sevmedim .bağlayacak ipi bile yok .çocuğun ayağından çıkar .İnsan bir düğme ip yaparUyhun bulmusken aldım
Ben üstüne göre giydiriyorum ondan galiba. Tam oluyor çünküBen de yenidogdugundan beridir 6 ay giydiriyorum.cocuk 12 cm uzadı ama zibinlar hala aynı
Artık onu da ben yaparım1ben bu patikleri hiç sevmedim .bağlayacak ipi bile yok .çocuğun ayağından çıkar .İnsan bir düğme ip yapar
6 aylık olan zıbınları zor cıtxıtlıyorumBenimkide 61 5.600 demek sıkı etli
Ben de facto dan 5li aldım 9-12 ay bence kış bitene kadar kullanılır çünkü büyükEvet olur. Kışın cuk oturur . Ben buyuk ıstıyorum bıraz .bezi de var cunku
Birşey diyeceğim. Bu kalın bodyleri tek üst olarak mı giydiriyorsunuz? Normal bodyler daha ince ya...bunu alsak üstüne nasıl sweatshirt vs giydireceğiz çok kalın olmayacak mı?Şu erkege benzıyor ama bayıldım bu renge . Alıcam
Canım teşekkür ederim yastık kısmını inceleyip hemen düz kafa yastığı aldım ona uygun olarak bende reflü yatağı vardıEki Görüntüle 3134728 benimki bundan diğerleri nasıl bilmiyorum. Ben de artık besigine koyuyorum gündüzleri. Bunlardan almak istiyorum
4 ayda başlanıyor ya demire belki ondan kesmislerdir.
Altına askılı ya da sıfır kollu atlet gıyecekBirşey diyeceğim. Bu kalın bodyleri tek üst olarak mı giydiriyorsunuz? Normal bodyler daha ince ya...bunu alsak üstüne nasıl sweatshirt vs giydireceğiz çok kalın olmayacak mı?
Çocuklarının yazdığı yeremiDolap hesabı @babyhomewear bakabilirsinizaslında bu dolap hesaplarını ilk sayfaya falan sabitleyemez miyiz acaba çok lazım olacak bu fiyatlarla çünkü yoncambenim öyle bir özellik var mı acabaa
MaşallahhSünnetimizi olduk kızlar çok şükür şimdilik sıkıntımız yok
Kalıp buyuk demek kiBen de facto dan 5li aldım 9-12 ay bence kış bitene kadar kullanılır çünkü büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?