Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuruluk var arkasında
Cok dıkkat etmedım. Hıcbısı yapmayacağım canım
Yalnz sey hic bisey yapmicam diyince şöyle hissettim. emzirme konusundan o kadar yılmışsın da o kısma bakamayacagim yoruldm vallahi gibisinden. Allah yardmcn olsun valla cok cektin meme konusunda. Ama bana kalirsa bi sure mama ver. Hemen kabiz oldu diye vazgecme söype bi hafta kadar ver yani. Belki de alısacak sen de rahatlayacaksn boylece

Son aldığım mamadan devam edicem
Baska denemeuecegım

Kontrol etmişti Dr ama bu gittiğimde başka Dr tekrar baktır cam ama oraya döndüre biliyor kafasını sadece o tarafa doğru uyumayı sevmiyor galiba yine de baktırmakta fayda var tabi teşekkürler

Benim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
Düne kadar ben de öyle giydiriyordum bugün 6 aylık tulumları denedim 3 aylıklardan f farkı yok 9 aylık body giydirdim çok rahat oldu kolları azcık kıvırdım 2 haftaya o da kasar dene bence aldıklarını her şey inanılmaz bir hızda küçülüyor

Son aldığım mamadan devam edicem
Baska denemeuecegım
Benimkide 1 aydir öyle ayakta ver diyor zorla hoplaya hoplaya tutturuyorum memeyi oturunca geri agliyor gereksiz oğlan fakat gece sorun yok 2 defa emziriyprum cup diye tutup emiyor gunduz ne oluyorsa oluyo almiyor bende 4 bitsin ek gidaya geçicem valla

D Dembures bak sabah dolapla ilgili konuştuk
Bunu aldım 60₺ ye. 25₺ kuponu da kullandım böylelikle hiç masraf kargo ödememiş oldum direkt fiyatından aldım

Sıfırları 300/500 arasında değişiyor: ben bebeği en fazla 3/4 ay daha taşıyabilriim böyle, dahası mümkün değil zaten kendim küçücük bir kızım daha simdiden belim kopuyor
O kadar kısa süre için o fiyatları da vermem açıkçası.
Daha da bebe yapmayı da düşünmüyorum
Dedi ve 2025 annelerine katıldı

Bebegimin kulak arkasinda kabuklanma olmus. Egzama gibi. Simdiye dek olmadi bakardm arada bugün yine bi bakiyim dedim sütle silsem mi napsam
Benim oglanda vardi sürekli krem sürüyorum hala oluyor Bepanthol atopik ciltler için krem şimdi kollarında çıktı sanirim egzama Dr. Resmini yolladım cildiye gösterin dedi (onu bizde biliyoruz) bende burada soracaktım alerji doktoruna mi yoksa cildiyeyemi gidelim diye .. sütle silme bence krem sur gerçi ben neler sürdüm yine oluyor eğer süt surersen iyi gelirse söyle canım bende deniyim

Ben dün biraz sürdüm soldurdu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…