- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.581
Ona benzer bişi bızde de varBebegimin kulak arkasinda kabuklanma olmus. Egzama gibi. Simdiye dek olmadi bakardm arada bugün yine bi bakiyim dedimsütle silsem mi napsam
Konak gibi boyle sarimsi yağlı. Ne yapcaksn bu bişeyin belirtisi falan mi normal mi acaba?Ona benzer bişi bızde de var
Kuruluk var arkasındaKonak gibi boyle sarimsi yağlı. Ne yapcaksn bu bişeyin belirtisi falan mi normal mi acaba?
Evet kuru gibi. Süt sürsem diyrdum belki nemlendirir diye. Sut de yapış yapis oluyor tatlı yaKuruluk var arkasında
Cok dıkkat etmedım. Hıcbısı yapmayacağım canım
Krwm sür nemlendırıciEvet kuru gibi. Süt sürsem diyrdum belki nemlendirir diye. Sut de yapış yapis oluyor tatlı ya
Yalnz sey hic bisey yapmicam diyince şöyle hissettim. emzirme konusundan o kadar yılmışsın da o kısma bakamayacagim yoruldm vallahi gibisinden. Allah yardmcn olsun valla cok cektin meme konusunda. Ama bana kalirsa bi sure mama ver. Hemen kabiz oldu diye vazgecme söype bi hafta kadar ver yani. Belki de alısacak sen de rahatlayacaksn boyleceKuruluk var arkasında
Cok dıkkat etmedım. Hıcbısı yapmayacağım canım
Şifa olsun bebişe bol bol süt olsunKalmıs koca bir dilim bi güzel yedim
Son aldığım mamadan devam edicemYalnz sey hic bisey yapmicam diyince şöyle hissettim. emzirme konusundan o kadar yılmışsın da o kısma bakamayacagim yoruldm vallahi gibisinden. Allah yardmcn olsun valla cok cektin meme konusunda. Ama bana kalirsa bi sure mama ver. Hemen kabiz oldu diye vazgecme söype bi hafta kadar ver yani. Belki de alısacak sen de rahatlayacaksn boylece
Kontrol etmişti Dr ama bu gittiğimde başka Dr tekrar baktır cam ama oraya döndüre biliyor kafasını sadece o tarafa doğru uyumayı sevmiyor galiba yine de baktırmakta fayda var tabi teşekkürlersağ tarafının boynunu bi kontrol edin isterseniz bi şişlik var mı tek bi tarafını kullanmayı tercih eden çocuklar da tortikolisden şüpheleniyorlar sanırım bizim de öyle sol tarafta yatıyor hep doktor baktı tortikolis var mı diye
Düne kadar ben de öyle giydiriyordum bugün 6 aylık tulumları denedim 3 aylıklardan f farkı yok 9 aylık body giydirdim çok rahat oldu kolları azcık kıvırdım 2 haftaya o da kasar dene bence aldıklarını her şey inanılmaz bir hızda küçülüyorBenim bebe küçük galiba 3 6 ancak giyiyor suan
Bazi arkadaslarda lazer geçmişi varsa oda koku yapiyor demisti , ben 8 seans gittim ondan kokuyir benimki eminimSanırım yapıyor ya ben artık kullanmayacağım. Emzirmeyi kesince geçiyor o koku
Evet kaş icerisinde sarımtırak nokta nokta boyle bizdede varKızlar bu konak mı?
Eki Görüntüle 3134874
Benimkide 1 aydir öyle ayakta ver diyor zorla hoplaya hoplaya tutturuyorum memeyi oturunca geri agliyor gereksiz oğlan fakat gece sorun yok 2 defa emziriyprum cup diye tutup emiyor gunduz ne oluyorsa oluyo almiyorSon aldığım mamadan devam edicem
Baska denemeuecegım
Aaa benim de lazer geçmişim var cnm ondan mıymışBazi arkadaslarda lazer geçmişi varsa oda koku yapiyor demisti , ben 8 seans gittim ondan kokuyir benimki eminim
Niye oluyor bu, napmam lazımEvet kaş icerisinde sarımtırak nokta nokta boyle bizdede var
Benim oglanda vardi sürekli krem sürüyorum hala oluyor Bepanthol atopik ciltler için krem şimdi kollarında çıktı sanirim egzama Dr. Resmini yolladım cildiye gösterin dedi (onu bizde biliyoruz) bende burada soracaktım alerji doktoruna mi yoksa cildiyeyemi gidelim diye .. sütle silme bence krem sur gerçi ben neler sürdüm yine oluyor eğer süt surersen iyi gelirse söyle canım bende deniyimBebegimin kulak arkasinda kabuklanma olmus. Egzama gibi. Simdiye dek olmadi bakardm arada bugün yine bi bakiyim dedimsütle silsem mi napsam
Ben dün biraz sürdüm soldurdu gibiBenim oglanda vardi sürekli krem sürüyorum hala oluyor Bepanthol atopik ciltler için krem şimdi kollarında çıktı sanirim egzama Dr. Resmini yolladım cildiye gösterin dedi (onu bizde biliyoruz) bende burada soracaktım alerji doktoruna mi yoksa cildiyeyemi gidelim diye .. sütle silme bence krem sur gerçi ben neler sürdüm yine oluyor eğer süt surersen iyi gelirse söyle canım bende deniyim
Gece aynwn problem yokBenimkide 1 aydir öyle ayakta ver diyor zorla hoplaya hoplaya tutturuyorum memeyi oturunca geri agliyor gereksiz oğlan fakat gece sorun yok 2 defa emziriyprum cup diye tutup emiyor gunduz ne oluyorsa oluyo almiyorbende 4 bitsin ek gidaya geçicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?