Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet kuru gibi. Süt sürsem diyrdum belki nemlendirir diye. Sut de yapış yapis oluyor tatlı ya
Dr bana banyodan sonra kremle alabilirsin dedi ben dokunmadım kaşları da konak olmuştu zeytinyağı sürdüm bıraktım geçti sonra kendiliğinden ama saçlarında konak duruyor kulak arkasına da zeytinyağı sürebilirsin o yumuşatır kendiliğinden düşer kabuk

Tamam bi deniycem ben sütten zarar gelmez. Doktora gidicez haftaya sorcam bakalm. O vakte kadar gecer belki

Zeytinyagi da aklima geldi. Yani ciddi bisey degilse sorun etmiycem temizlerim inş. Başinda da konak var bazi yerlerde hatta deri pul pul kavlamış. Sanrim kuruyor cildi. Halbuki banyodan sonra yaglıyorum da kafasina sürmüyorum bisey tabiki. Şampuani da mustela köpük sampuan halbuki. Acaba başka sampuan mı denesem napsam

Birşey diyeceğim. Bu kalın bodyleri tek üst olarak mı giydiriyorsunuz? Normal bodyler daha ince ya...bunu alsak üstüne nasıl sweatshirt vs giydireceğiz çok kalın olmayacak mı?
Yok ben altına askılı giydirip üstüne askılı tulum askılı elbise ya da yelekle kullanmayı düşünüyorum.

Sağma işi ne oldu

Ya noolucak ki ben oğlanın kıyafetlerinden mavi olanalrdan giydiriyorum. Tam bu renk hırkası var mesela şimdi üstünde. Eskiden petrol mavisi deniyordu şimdi ismi değişti mi bilemedim çok güzel bir renk bence
Unisexmiş zaten indigo mavi dıye bılıyoeum. Mavının en sevdiğim tonu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…