- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.601
EvetKızlar bu konak mı?
Eki Görüntüle 3134874
Bitmiyor dertleri
Hadi inş bu sefer olsun.Son aldığım mamadan devam edicem
Baska denemeuecegım
İçindeki bir şey sana iyi gelmediBi kac daha kullaniyim da bakcam. Tansiyonum düşmüş olctüm de
Dr bana banyodan sonra kremle alabilirsin dedi ben dokunmadım kaşları da konak olmuştu zeytinyağı sürdüm bıraktım geçti sonra kendiliğinden ama saçlarında konak duruyor kulak arkasına da zeytinyağı sürebilirsin o yumuşatır kendiliğinden düşer kabukEvet kuru gibi. Süt sürsem diyrdum belki nemlendirir diye. Sut de yapış yapis oluyor tatlı ya
Tamam bi deniycem ben sütten zarar gelmez. Doktora gidicez haftaya sorcam bakalm. O vakte kadar gecer belkiBenim oglanda vardi sürekli krem sürüyorum hala oluyor Bepanthol atopik ciltler için krem şimdi kollarında çıktı sanirim egzama Dr. Resmini yolladım cildiye gösterin dedi (onu bizde biliyoruz) bende burada soracaktım alerji doktoruna mi yoksa cildiyeyemi gidelim diye .. sütle silme bence krem sur gerçi ben neler sürdüm yine oluyor eğer süt surersen iyi gelirse söyle canım bende deniyim
Aynen sanrm fazla geliyor olablr diye aksam 0.75 koydum yine sallarsa yarin icmicem bakalm. Yarin iyi hissedersem kesin damladan diycemİçindeki bir şey sana iyi gelmedi
Zeytinyagi da aklima geldi. Yani ciddi bisey degilse sorun etmiycem temizlerim inş. Başinda da konak var bazi yerlerde hatta deri pul pul kavlamış. Sanrim kuruyor cildi. Halbuki banyodan sonra yaglıyorum da kafasina sürmüyorum bisey tabiki. Şampuani da mustela köpük sampuan halbuki. Acaba başka sampuan mı denesem napsamDr bana banyodan sonra kremle alabilirsin dedi ben dokunmadım kaşları da konak olmuştu zeytinyağı sürdüm bıraktım geçti sonra kendiliğinden ama saçlarında konak duruyor kulak arkasına da zeytinyağı sürebilirsin o yumuşatır kendiliğinden düşer kabuk
Ya noolucak ki ben oğlanın kıyafetlerinden mavi olanalrdan giydiriyorum. Tam bu renk hırkası var mesela şimdi üstünde. Eskiden petrol mavisi deniyordu şimdi ismi değişti mi bilemedimŞu erkege benzıyor ama bayıldım bu renge . Alıcam
Ben üstüne göre giydiriyorum ondan galiba. Tam oluyor çünkü
Yok ben altına askılı giydirip üstüne askılı tulum askılı elbise ya da yelekle kullanmayı düşünüyorum.Birşey diyeceğim. Bu kalın bodyleri tek üst olarak mı giydiriyorsunuz? Normal bodyler daha ince ya...bunu alsak üstüne nasıl sweatshirt vs giydireceğiz çok kalın olmayacak mı?
Bende soracaktım tam ne yaptınız diye. Hadi hayırlı olsun. MaşallahSünnetimizi olduk kızlar çok şükür şimdilik sıkıntımız yok
Sağma işi ne olduKızlar aptamil almıstım bikaç gün ömce . Hala kaka yapmayınca aptamıl conformil aldım. Artık bu da aynısa verıcem yıne günde 60 cc falan . Bu ayın sonunda da kasık mamasına baslıcam 4.ayın sonunda yazıyor uzerınde. Hiip yulaflı
Emme de gunduz yıne sıkıntı var . Acayip yoruldum. Devam sütü kabız yapmasa cok sevıneceğim. Şunun surasında 1,5 daha verıvem
Sonra gunde 2 öğün kasık maması ve memeden devam . Biberonu tamamen cıkarıcm aradan
Sagıyorum canım zatenSağma işi ne oldu
Unisexmiş zatenYa noolucak ki ben oğlanın kıyafetlerinden mavi olanalrdan giydiriyorum. Tam bu renk hırkası var mesela şimdi üstünde. Eskiden petrol mavisi deniyordu şimdi ismi değişti mi bilemedimçok güzel bir renk bence
Belkı yanlıs ama 1 haftaHadi inş bu sefer olsun.ne kadar süre deniyorsun mamaları
Benımkı saçlı oldugu ıcın kafa ortasını goremedım. Baya varmısBitmiyor dertleri
14 de cok yaa 14 gün bebe büyügünü yapmasa nolur haberleri var miBelkı yanlıs ama 1 hafta
Kaka yapmazsa bırakıyorum .
Aptamil comfors 14 gun de düzene gırer dıyor
İsin zor valla. Allah kolaylık versinSagıyorum canım zaten
Gunduz ara sıra memeyı alıyor
Tahmın edersın kı 2 saatte bı beslense 90 -100 cc 2 saate cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?