- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.621
Doğru artık Indigo deniyor. XUnisexmiş zatenindigo mavi dıye bılıyoeum. Mavının en sevdiğim tonu bu
Amin. Az kaldı inşallahİsin zor valla. Allah kolaylık versin
Kaka degıl canım14 de cok yaa 14 gün bebe büyügünü yapmasa nolur haberleri var mi
Ben kullanıyorum ama artık büyük bence bebekler sling için yorucu oluyorSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Gün içi ev işi vs yaparken kullanamaz mıyımBen kullanıyorum ama artık büyük bence bebekler sling için yorucu oluyor
Kullanılır ama destek açısından kangurular daha rahat bence mesela benim sling bel destekli sadece belim çok ağrıyor iş yaptığım zaman. Yürürken o kdar değil.Gün içi ev işi vs yaparken kullanamaz mıyım
Ya ben 2.de kanguru kullandım ama o da bana çok konforlu gelmemişti. Senin sling hangi marka ? Aldım artık Gardropstan, deniycem bakalım mecburKullanılır ama destek açısından kangurular daha rahat bence mesela benim sling bel destekli sadece belim çok ağrıyor iş yaptığım zaman. Yürürken o kdar değil.
Zaten büyüdüler kanguru al bence direkt :)
SevibebeYa ben 2.de kanguru kullandım ama o da bana çok konforlu gelmemişti. Senin sling hangi marka ? Aldım artık Gardropstan, deniycem bakalım mecbur
Ben de ondan aldımSevibebe
Hadi hayırlı olsun
Kaça aldınBen de ondan aldımneyse artık kullanamasam da ucuza aldım en azından
65Kaça aldın
En güzel topik bizim topikEn baştaki sayfanın altınaa ihracat fazlası satan bebek dolap hesapları koydum
En kral topik sahibesiEn baştaki sayfanın altınaa ihracat fazlası satan bebek dolap hesapları koydum
Başka bilen varsa söylesin ekleyeyim ihtiyacı olan ordan bakar girer
Bana da öyle söylediler ama inşallah doğru değildir.Eveeett o köpükler o salyalar diş değil mi? Kızımda hiç yoktu, dişini çıkartırken bile salya falan olmamıştı bunda çok var, belki dişlerini erken çıkartır diyodum bende
Evde kendin ölç daha sağlıklı. Zaten baştan savma ölçüyorlar.İşte bizim doktor olcmuyor. Asm de.olcmuuor önemsemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?