- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.641
Saol canım Allah razı olsun, çok şükür sıkıntımız yok iğnenin etkisi yarın sabaha kadar devam ediyormuş 2 3 saate bir kremliyoruz bardak koyduk yarın nasıl olur bilmiyorum ama Şuan iyi uyuyor miniğimBende soracaktım tam ne yaptınız diye. Hadi hayırlı olsun. Maşallahsıkıntınız yoktur inşallah
Çok iyiydi bu. Islak çorapBizimde öyle valla Ev mayın tarlası gibisürekli kucakta gezdiğimiz için yere akıyor salyası illaki Ve denk gelince basıyorum en sevmediğim şeydir ıslak çorap
Çok da büyük değil ama is görürKalıp buyuk demek ki
Valla ben anne sütü ile buyumemisim .mama yemişim. Annem 3.ayda bebe bisküvisi verirmiş. Bir şey olmadı yani. Bizimki duzlemese ben de başlardım. Mama da bir yere kadar. En azından yemek yesin ki biraz kilo alsın. Kalıplara sıkısmak yanlış bence .Gaz 3.ayda biter diyorlar bizim 2.ayda bitti .niye 6.ay ek gıda için. 5 değil 7 değil. Eşim kızıyor ama ben kucağıma oturtuyorum. Ben 6.ayin sonunu beklemeyecegim. Neymiş 8.ayin sonunda 3 öğün verebilirmissin .valla mama yerine et suyu iciririm.sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap. Bu ay olctum mesela son 4 gunde iyi kilo aldı. 680 gram almış. Ayını doldurunuz 750 800 olacak ama ya bir sonraki ay .gittikçe azalacak. Önlemini almak gerek benceKızlar aptamil almıstım bikaç gün ömce . Hala kaka yapmayınca aptamıl conformil aldım. Artık bu da aynısa verıcem yıne günde 60 cc falan . Bu ayın sonunda da kasık mamasına baslıcam 4.ayın sonunda yazıyor uzerınde. Hiip yulaflı
Emme de gunduz yıne sıkıntı var . Acayip yoruldum. Devam sütü kabız yapmasa cok sevıneceğim. Şunun surasında 1,5 daha verıvem
Sonra gunde 2 öğün kasık maması ve memeden devam . Biberonu tamamen cıkarıcm aradan
Hee ben hangi kafayla okumusumKaka degıl canım
Kullanım süresi.
En kral yönetici bizim yoneticiEn baştaki sayfanın altınaa ihracat fazlası satan bebek dolap hesapları koydum
Başka bilen varsa söylesin ekleyeyim ihtiyacı olan ordan bakar girer
Aaa sende kafa mı yaptı? Keske ben de yapsaydıHee ben hangi kafayla okumusumya valla bugün bi hoş etti beni galactago mu neyse. Kafam döne done bi hal oldum. 14 gün kullanım sonucu sindirim kısmı düzene giriyor sandm ne alakaysa.
Valla baya kafa yapti. En son aksam azalttm olcüyü daha az salladı. Bilmiyorum ya bi de 50 ml lik alcaktm denemek amaçlı. ne ara 100 lük secip almışsamAaa sende kafa mı yaptı? Keske ben de yapsaydıcok sanslısın
Valla ben de bazen senın gıbı dusunmuyor dehılım. Mama var ama bebege corba ya da kuru meyvelı muhallebı yok.cunku sındırımı hazır değil. Ama o sindirim nedense ıcınde bin tane katkı olan devam sütüne hazır.Valla ben anne sütü ile buyumemisim .mama yemişim. Annem 3.ayda bebe bisküvisi verirmiş. Bir şey olmadı yani. Bizimki duzlemese ben de başlardım. Mama da bir yere kadar. En azından yemek yesin ki biraz kilo alsın. Kalıplara sıkısmak yanlış bence .Gaz 3.ayda biter diyorlar bizim 2.ayda bitti .niye 6.ay ek gıda için. 5 değil 7 değil. Eşim kızıyor ama ben kucağıma oturtuyorum. Ben 6.ayin sonunu beklemeyecegim. Neymiş 8.ayin sonunda 3 öğün verebilirmissin .valla mama yerine et suyu iciririm.sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap. Bu ay olctum mesela son 4 gunde iyi kilo aldı. 680 gram almış. Ayını doldurunuz 750 800 olacak ama ya bir sonraki ay .gittikçe azalacak. Önlemini almak gerek bence
Aman çok şükür sıkıntı olmasın daSaol canım Allah razı olsun, çok şükür sıkıntımız yok iğnenin etkisi yarın sabaha kadar devam ediyormuş 2 3 saate bir kremliyoruz bardak koyduk yarın nasıl olur bilmiyorum ama Şuan iyi uyuyor miniğim
Dediğin gibi işaret koyarak ölçtüm 63 cm çıktı.Evde kendin ölç daha sağlıklı. Zaten baştan savma ölçüyorlar.
Bizimki de salyalanıyor suanBana da öyle söylediler ama inşallah doğru değildir.
Bu semptomlar da bizde var...durun daha ne dişi rota asisi sünnet var sirada. Menenjit vurduran var miydiEveeett o köpükler o salyalar diş değil mi? Kızımda hiç yoktu, dişini çıkartırken bile salya falan olmamıştı bunda çok var, belki dişlerini erken çıkartır diyodum bende
Bizde de var aynen.Eveeett o köpükler o salyalar diş değil mi? Kızımda hiç yoktu, dişini çıkartırken bile salya falan olmamıştı bunda çok var, belki dişlerini erken çıkartır diyodum bende
Benim kız da kopuruyor. Valla oğlan kopurmedi 2 yaştan sonra çıktı dişi. Bu sefer sendenimBizde de var aynen.
İlk cocugum 11.ayda ılk dişini cıkarmıstı
Ne salya ne tükürük olmadı. Acaba ben dogum yaotıgımdan
Bebek baktıgımdan emın miyim acaba
Bana da öyle geliyor. Evet küçük çocuğa bir şey veremezsin ama 5 aylik çocuğa çok da mama vermeye gerek yok .Ya aslında bazı annelere ek gıdaya göre mama kolay geliyor .suya kat ver .o yüzden daha geç başlıyorlar.mesela bir kadın gördüm çocuğu 7 8 aylık vardi .10 kutu mama almıştı.Valla ben de bazen senın gıbı dusunmuyor dehılım. Mama var ama bebege corba ya da kuru meyvelı muhallebı yok.cunku sındırımı hazır değil. Ama o sindirim nedense ıcınde bin tane katkı olan devam sütüne hazır.
Dünyada insan saglıgı zaten para uzerıne dönüyor bunu hepımız bılıyoruz .ama kalıplasmıs seylerden de vazgecmıyoruz ve korkuyoruz bişi olur dıye.
Örnek verırsem, mama verınce korkmuyorum ama 4 kasık corba ıcerirsem bişi olur dıye korkarım. Çunku kapıtalist sıstem bunu dayattı bıze.
Bu konularda 2 ye bölünüyorum düşünce olarak neyse ...
Devam sütleri
Mamalar bana cok yapay gelıyor aslında
Bizde de var aynen.
İlk cocugum 11.ayda ılk dişini cıkarmıstı
Ne salya ne tükürük olmadı. Acaba ben dogum yaotıgımdan
Bebek baktıgımdan emın miyim acaba
Ek gıda baslı başına yorucu bır surecBana da öyle geliyor. Evet küçük çocuğa bir şey veremezsin ama 5 aylik çocuğa çok da mama vermeye gerek yok .Ya aslında bazı annelere ek gıdaya göre mama kolay geliyor .suya kat ver .o yüzden daha geç başlıyorlar.mesela bir kadın gördüm çocuğu 7 8 aylık vardi .10 kutu mama almıştı.
İnan beni hiç kimse o mamalarin içinde şeker olmadığına inandıramaz.ayni bisküvi gibi kokuyor. Ama insanların eli mahkum .instagramdaki emzirme danışmanlarına kalsa 1 yaşına kadar mama ver derler .onlara iyi para veriyorlar.kiz biri tarhana paylaşmış bebeğim harika yiyor diye .yorumları bir okudum .millet tadı eksimis yazmış. Onlar para kazansın da .ee tabi herkes 4.ayda ek gıdaya gecse batarlar
Genelde bebekler 1 ay anne sütü aliyor .4 ayda ek gıda olunca sadece 3 ay mama verilmiş oluyor. Ama sen bir mamayi 8 9 aylarda bırakın de ki satışı artsın. Hem büyük bebek lıkır lıkır içer. Daha çok satarlar .
Ben de 5.ayda başlayacağım tadimlara .zaten 1 kaşık veriyormussun .alerji yapacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?