Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şu erkege benzıyor ama bayıldım bu renge . Alıcam

Hiç farketmez. Ben kızıma abisinden kalan takımlarından giydiriyorum
Ben severim böyle renkleri. Kız diye hep pembe somon pudra giyecek değil ya

Bu pahalılıkta daha da kıymetlendi saklananlar.
Kv ye ihtiyaç sahiplerine verirsin diye ardiyesine gönderdiğim şeyler için sakın verme içlerinden lazım olacaklar var dedim

İlk çocukta 5,5 aylıkken tadımlara başla demişti doktor. Sorun yok yani ha 2 hafta önce ha 2 hafta sonra farketmez
Ev yoğurdu ile başladım elma ile devam ettim. Sonra bebek tarhanası falan

Şu ikeanın ne farkı var herkes onu alıyo e bebekde var 200 tl ikeanınkine benziyo görünüş olarak belki daha sağlamdır ama ne biliyim
Bende de bir Chicco bir Ikea var. Hatta Ikea hem annemlerde hem kv dede var. Farki şu biz aldığımızda o vardı sadece en ucuz model olarak. Diğerleri sonra çıktı. 40tl falandı o zaman. Chiccoyu da 350 filan almıştık yanlış hatırlamıyorsam.

Chicco güzel ama mama yerken uyursa bebiş yatar pozisyona fln alıyosun fln güzelll o en büyük yatırım şuan pahalı baya
Ama ikea düz sade bişi bi espirisi yok gibibaktımda 324 tl miş fazlada değilde herkes çok övüyo fenomenler fln değişik geliyo

Ben baby me kullanıyordum mustela ya geçtim henüz Bi fark olmadı ama sık banyo da yapmadım ni dene değiştir istersen

İlk çocukta 5,5 aylıkken tadımlara başla demişti doktor. Sorun yok yani ha 2 hafta önce ha 2 hafta sonra farketmez
Ev yoğurdu ile başladım elma ile devam ettim. Sonra bebek tarhanası falan
Bazı doktorlar huylu oluyor .Ben pek dinlemem sanki

.......
Ben de erkek kıyfetı de olsa gıyrırıyorum,
Ama evde :)

Kızlar kilonuz ne durumda? Benim 10 kilo kaldı gitmiyor. Diyete başlamak için erken midir?
Bence erken ek gıdaya geçmeden başlamam ben üstelik sut diyetindeyim mecburi ama diger seyleri fazla fazla yiyorum. Ben 9 kilo almıştım hepsi gitnisti emzirme derdine nasıl yediysem 2 kilo aldım. Şimdi süt diyetiyle kilo almam durdu sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…