- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.661
Yaaaa bendeMama sandalyesı dönemını sabırsızlıkla beklıuorum
Benceeeeedeeee bizden sonra diğer topikler bile bizim gibi yaptıEn güzel topik bizim topik
En kral topik sahibesi
Şımardımmm bakEn kral yönetici bizim yonetici
2 tane var evet . Biri konforlu buyukYaaaa bendemama sandalyesi aldın mı yoksa diğer bebişde. Kalan mı var
Şu erkege benzıyor ama bayıldım bu renge . Alıcam
Menenjit ben vurdurucam .. iki kutuBizimki de salyalanıyor suan
Bu semptomlar da bizde var...durun daha ne dişi rota asisi sünnet var sirada. Menenjit vurduran var miydi
Şu ikeanın ne farkı var herkes onu alıyo e bebekde var 200 tl ikeanınkine benziyo görünüş olarak belki daha sağlamdır ama ne biliyim2 tane var evet . Biri konforlu buyuk
Diğeri ikea antilop
Bıraz daha buyüdügunde kullanacak onu
Bana da öyle geliyor. Evet küçük çocuğa bir şey veremezsin ama 5 aylik çocuğa çok da mama vermeye gerek yok .Ya aslında bazı annelere ek gıdaya göre mama kolay geliyor .suya kat ver .o yüzden daha geç başlıyorlar.mesela bir kadın gördüm çocuğu 7 8 aylık vardi .10 kutu mama almıştı.
İnan beni hiç kimse o mamalarin içinde şeker olmadığına inandıramaz.ayni bisküvi gibi kokuyor. Ama insanların eli mahkum .instagramdaki emzirme danışmanlarına kalsa 1 yaşına kadar mama ver derler .onlara iyi para veriyorlar.kiz biri tarhana paylaşmış bebeğim harika yiyor diye .yorumları bir okudum .millet tadı eksimis yazmış. Onlar para kazansın da .ee tabi herkes 4.ayda ek gıdaya gecse batarlar
Genelde bebekler 1 ay anne sütü aliyor .4 ayda ek gıda olunca sadece 3 ay mama verilmiş oluyor. Ama sen bir mamayi 8 9 aylarda bırakın de ki satışı artsın. Hem büyük bebek lıkır lıkır içer. Daha çok satarlar .
Ben de 5.ayda başlayacağım tadimlara .zaten 1 kaşık veriyormussun .alerji yapacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum
Onlar kaç paraymisMenenjit ben vurdurucam .. iki kutu
aldım ayırttım canim
Bende de bir Chicco bir Ikea var. Hatta Ikea hem annemlerde hem kv dede var. Farki şu biz aldığımızda o vardı sadece en ucuz model olarak. Diğerleri sonra çıktı. 40tl falandı o zaman. Chiccoyu da 350 filan almıştık yanlış hatırlamıyorsam.Şu ikeanın ne farkı var herkes onu alıyo e bebekde var 200 tl ikeanınkine benziyo görünüş olarak belki daha sağlamdır ama ne biliyim
Chicco güzel ama mama yerken uyursa bebiş yatar pozisyona fln alıyosun fln güzelll o en büyük yatırım şuan pahalı bayaBende de bir Chicco bir Ikea var. Hatta Ikea hem annemlerde hem kv dede var. Farki şu biz aldığımızda o vardı sadece en ucuz model olarak. Diğerleri sonra çıktı. 40tl falandı o zaman. Chiccoyu da 350 filan almıştık yanlış hatırlamıyorsam.
BilmemŞu ikeanın ne farkı var herkes onu alıyo e bebekde var 200 tl ikeanınkine benziyo görünüş olarak belki daha sağlamdır ama ne biliyim
Ben aldım sevemedi bizimki kullanamıyoruz. DarlanıyorSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Bana da öyle geliyor. Evet küçük çocuğa bir şey veremezsin ama 5 aylik çocuğa çok da mama vermeye gerek yok .Ya aslında bazı annelere ek gıdaya göre mama kolay geliyor .suya kat ver .o yüzden daha geç başlıyorlar.mesela bir kadın gördüm çocuğu 7 8 aylık vardi .10 kutu mama almıştı.
İnan beni hiç kimse o mamalarin içinde şeker olmadığına inandıramaz.ayni bisküvi gibi kokuyor. Ama insanların eli mahkum .instagramdaki emzirme danışmanlarına kalsa 1 yaşına kadar mama ver derler .onlara iyi para veriyorlar.kiz biri tarhana paylaşmış bebeğim harika yiyor diye .yorumları bir okudum .millet tadı eksimis yazmış. Onlar para kazansın da .ee tabi herkes 4.ayda ek gıdaya gecse batarlar
Genelde bebekler 1 ay anne sütü aliyor .4 ayda ek gıda olunca sadece 3 ay mama verilmiş oluyor. Ama sen bir mamayi 8 9 aylarda bırakın de ki satışı artsın. Hem büyük bebek lıkır lıkır içer. Daha çok satarlar .
Ben de 5.ayda başlayacağım tadimlara .zaten 1 kaşık veriyormussun .alerji yapacak bir şeyin olduğunu sanmıyorum
Ben baby me kullanıyordum mustela ya geçtim henüz Bi fark olmadı ama sık banyo da yapmadım ni dene değiştir istersenZeytinyagi da aklima geldi. Yani ciddi bisey degilse sorun etmiycem temizlerim inş. Başinda da konak var bazi yerlerde hatta deri pul pul kavlamış. Sanrim kuruyor cildi. Halbuki banyodan sonra yaglıyorum da kafasina sürmüyorum bisey tabiki. Şampuani da mustela köpük sampuan halbuki. Acaba başka sampuan mı denesem napsam
Bazı doktorlar huylu oluyor .Ben pek dinlemem sankiİlk çocukta 5,5 aylıkken tadımlara başla demişti doktor. Sorun yok yani ha 2 hafta önce ha 2 hafta sonra farketmez
Ev yoğurdu ile başladım elma ile devam ettim. Sonra bebek tarhanası falan
Ben de erkek kıyfetı de olsa gıyrırıyorum,Hiç farketmez. Ben kızıma abisinden kalan takımlarından giydiriyorum
Ben severim böyle renkleri. Kız diye hep pembe somon pudra giyecek değil ya
Bu pahalılıkta daha da kıymetlendi saklananlar.
Kv ye ihtiyaç sahiplerine verirsin diye ardiyesine gönderdiğim şeyler için sakın verme içlerinden lazım olacaklar var dedim
Bebeğe kullanmadım ama büyüklerin yastigina damlatiyorum. Mucize değil ama biraz ise yarıyorCold mix kullananlar nasıl kullanıyorsunuz ? Yakasına dıyorlar ama bilemedim
Yanında hamıle yastıgı var ona damlattım
Bence erken ek gıdaya geçmeden başlamam ben üstelik sut diyetindeyim mecburi ama diger seyleri fazla fazla yiyorum. Ben 9 kilo almıştım hepsi gitnisti emzirme derdine nasıl yediysem 2 kilo aldım. Şimdi süt diyetiyle kilo almam durdu sadece.Kızlar kilonuz ne durumda? Benim 10 kilo kaldı gitmiyor. Diyete başlamak için erken midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?