- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.681
Ben ikisinde de 6 ay dolunca geçtim. Doktordan degilde kendim öyle yaptım zaten başta tadımla başlanıyor uzun sürüyor tadımlar. İlla kural değildi ama anne sütü alsınlar fazla fazla diyordum. Ama bu sefer o kadar zorluyor ki emzirme her anlamda diyeti, ikide bir reddetmesi vs vs. 5 ay civarı başlarım yavaştan. Yani bebeğe göre şekil alıyor bence.Bazı doktorlar huylu oluyor .Ben pek dinlemem sanki
Bende ya 4 aydan sonra hafif yatik koyacağım. Bide öğrenme kulesini çok seviyorumMama sandalyesı dönemını sabırsızlıkla beklıuorum
İkea baya ucuzdu di miBende de bir Chicco bir Ikea var. Hatta Ikea hem annemlerde hem kv dede var. Farki şu biz aldığımızda o vardı sadece en ucuz model olarak. Diğerleri sonra çıktı. 40tl falandı o zaman. Chiccoyu da 350 filan almıştık yanlış hatırlamıyorsam.
Ayy bu çocuk da meme almaaz mama almaz .umarım ek gıda da telafi ederBu 4.mama denemem
Cocuk ilk defa bi mamanın tadını begenmedı . Bıraz arastırdım karıstırıp verılebılırmıs . Aptamil ve aptamil conformil
30 cc anca içiyor
Aç olunca mecbur ıcecek ya da o anda memeyı emecek
Bunları atmayacagım kullanıcam bıtene kadar. Zira suan baska çözüm yok zaten
Oturak gibi olanlardan alacağım ben . Bir yere giderken taşıması kolay olurChicco güzel ama mama yerken uyursa bebiş yatar pozisyona fln alıyosun fln güzelll o en büyük yatırım şuan pahalı baya
Ama ikea düz sade bişi bi espirisi yok gibibaktımda 324 tl miş fazlada değilde herkes çok övüyo fenomenler fln değişik geliyo
Toplam 10 kilo bile almamıştım. İyi ki almamışım valla. Son 4. Doğumdan sonra zinhar veremedim. Ama iyi yiyorum. Ona rağmen de almadım. Üstelik günde iki kez yürüyüş yapıyorum . Toplam on bin adım.Kızlar kilonuz ne durumda? Benim 10 kilo kaldı gitmiyor. Diyete başlamak için erken midir?
Yıl 2015. Yeniler bilmez tabikiİkea baya ucuzdu di mi
45 falandıya da 75 miydi
O fıyatlardaydı. Hatta o zaman bıle ne kadar ucuz dıyordum
Oda aynı 754 TL canım aslında rotadan daha önemli menenjit aşısıOnlar kaç paraymis
Aman yok ya bir espirisi yok inan. O zaman ucuz diye almıştık.Chicco güzel ama mama yerken uyursa bebiş yatar pozisyona fln alıyosun fln güzelll o en büyük yatırım şuan pahalı baya
Ama ikea düz sade bişi bi espirisi yok gibibaktımda 324 tl miş fazlada değilde herkes çok övüyo fenomenler fln değişik geliyo
39 su bir ara sonra 45 oldu. Daha sonra bilmiyorum.İkea baya ucuzdu di mi
45 falandıya da 75 miydi
O fıyatlardaydı. Hatta o zaman bıle ne kadar ucuz dıyordum
GunaydinnnnnnnGünaydınlar herkese
Keske benimkine cıksaydıKızlarrrr..
Biri üzerime teselli atsın. Canım epey sıkkın
Üç yıl önce eşim yurt dışı başvurusu yapmıştı. Dün haber geldi, kabul edilmiş. 4 ay kocam yokailem gelecek yanıma ama öyle ya da böyle düzenim bozulacak
Canım benim oğlan mama aşığı idi ama o da begenmemisti conformili. Bende karıştırıp vermistimm. Tadı acı demek begenm3diklerine göre.Bu 4.mama denemem
Cocuk ilk defa bi mamanın tadını begenmedı . Bıraz arastırdım karıstırıp verılebılırmıs . Aptamil ve aptamil conformil
30 cc anca içiyor
Aç olunca mecbur ıcecek ya da o anda memeyı emecek
Bunları atmayacagım kullanıcam bıtene kadar. Zira suan baska çözüm yok zaten
Diğer mamaları aldı ama onlar da kabız yaptı.Ayy bu çocuk da meme almaaz mama almaz .umarım ek gıda da telafi eder
Çok değilmis 4 aycik hem geçer inşallahKızlarrrr..
Biri üzerime teselli atsın. Canım epey sıkkın
Üç yıl önce eşim yurt dışı başvurusu yapmıştı. Dün haber geldi, kabul edilmiş. 4 ay kocam yokailem gelecek yanıma ama öyle ya da böyle düzenim bozulacak
Önemli olan kabızlıkta İşe yaraması yaradı mı?Canım benim oğlan mama aşığı idi ama o da begenmemisti conformili. Bende karıştırıp vermistimm. Tadı acı demek begenm3diklerine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?