Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazı doktorlar huylu oluyor .Ben pek dinlemem sanki
Ben ikisinde de 6 ay dolunca geçtim. Doktordan degilde kendim öyle yaptım zaten başta tadımla başlanıyor uzun sürüyor tadımlar. İlla kural değildi ama anne sütü alsınlar fazla fazla diyordum. Ama bu sefer o kadar zorluyor ki emzirme her anlamda diyeti, ikide bir reddetmesi vs vs. 5 ay civarı başlarım yavaştan. Yani bebeğe göre şekil alıyor bence.

İkea baya ucuzdu di mi
45 falandı ya da 75 miydi
O fıyatlardaydı. Hatta o zaman bıle ne kadar ucuz dıyordum

Son düzenleme:
Bu 4.mama denemem
Cocuk ilk defa bi mamanın tadını begenmedı . Bıraz arastırdım karıstırıp verılebılırmıs . Aptamil ve aptamil conformil

30 cc anca içiyor

Aç olunca mecbur ıcecek ya da o anda memeyı emecek
Bunları atmayacagım kullanıcam bıtene kadar. Zira suan baska çözüm yok zaten

Ayy bu çocuk da meme almaaz mama almaz .umarım ek gıda da telafi eder

Oturak gibi olanlardan alacağım ben . Bir yere giderken taşıması kolay olur

Kızlar kilonuz ne durumda? Benim 10 kilo kaldı gitmiyor. Diyete başlamak için erken midir?
Toplam 10 kilo bile almamıştım. İyi ki almamışım valla. Son 4. Doğumdan sonra zinhar veremedim. Ama iyi yiyorum. Ona rağmen de almadım. Üstelik günde iki kez yürüyüş yapıyorum . Toplam on bin adım.

Aman yok ya bir espirisi yok inan. O zaman ucuz diye almıştık.

Canım benim oğlan mama aşığı idi ama o da begenmemisti conformili. Bende karıştırıp vermistimm. Tadı acı demek begenm3diklerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…