- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.701
Aynen öyle ama çocuk biraz büyüdükten sonra Şahane oluyor az yer kaplıyor pratikAman yok ya bir espirisi yok inan. O zaman ucuz diye almıştık.
Benim eşimde hep gidip geliyor pandemi bitse diye bekledim yine gitsin diye bence iyi oluyor evlilik icinKızlarrrr..
Biri üzerime teselli atsın. Canım epey sıkkın
Üç yıl önce eşim yurt dışı başvurusu yapmıştı. Dün haber geldi, kabul edilmiş. 4 ay kocam yokailem gelecek yanıma ama öyle ya da böyle düzenim bozulacak
Ben aldım sevemedi bizimki kullanamıyoruz. Darlanıyor
Karton bardaga ya da buz posetı varKızlar bakın bunlara et kemik suyu bebek kiymasi koyuyorlarmis
Çok pratik geldi Eki Görüntüle 3135043
Var 50 cc olani 20 cc küçük mü? Bardak çok yer kaplar diye düşündüm hem bu daha ucuza geliyorKarton bardaga ya da buz posetı var
Ona koyuyordum ben . Bu daha ıyı
Bunun 50 cc olanı yok mu
Buz poşeti 7 tanesi 30 lira olmuş doldurması da zor .Ben seftali ve bebek salçası yaptım .doldurana kadar ne çektimKarton bardaga ya da buz posetı var
Ona koyuyordum ben . Bu daha ıyı
Bunun 50 cc olanı yok mu
Benimkinin de gitme ihtimali varrrKızlarrrr..
Biri üzerime teselli atsın. Canım epey sıkkın
Üç yıl önce eşim yurt dışı başvurusu yapmıştı. Dün haber geldi, kabul edilmiş. 4 ay kocam yokailem gelecek yanıma ama öyle ya da böyle düzenim bozulacak
O zaman bu cok ıyı . Bakıp sıparıs vereyımBuz poşeti 7 tanesi 30 lira olmuş doldurması da zor .Ben seftali ve bebek salçası yaptım .doldurana kadar ne çektim
Ben önermiyorum hiç kullanamadım. Takmasi ayrı çıkarması ayrı dert. Tamamiyle reklam .benimkini satacağım. Bir de o bez parçasına 200 lira verdimSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
20 cc kucuk evet. 40 cc de cok ıyı olurVar 50 cc olani 20 cc küçük mü? Bardak çok yer kaplar diye düşündüm hem bu daha ucuza geliyor
Yolda rezil oldumSling kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz ? Kullanışlı mı? Öneriyor musunuz?
Evet Allah korusun direkt öldürüyor. Bu aralar çok yaygın. Bir tanıdığın bebeği hastanede ameliyat oldu ve menenjit mikrobu kaptı. Bebek öldü. 9 aylık falandı. Kesinlikle yaptıracağım ben . O mikroptan kurtuluş yokOda aynı 754 TL canım aslında rotadan daha önemli menenjit aşısı
Ya o küçüğü de soyle düşündüm her şeye koyarım. 80 cc de çorbaya koyarım.20 cc kucuk evet. 40 cc de cok ıyı olur
Şu banyoda yıkarkende kullanabildiğin miOturak gibi olanlardan alacağım ben . Bir yere giderken taşıması kolay olur
Yaradi.Önemli olan kabızlıkta İşe yaraması yaradı mı?
Bana ebee 1 yaşında vurulsun o dedi almadım bendeOda aynı 754 TL canım aslında rotadan daha önemli menenjit aşısı
Ama bir ara içine sokup cikarmasi ayrı bir zorluğa dönüşmüştü bebe büyüdükçeAynen öyle ama çocuk biraz büyüdükten sonra Şahane oluyor az yer kaplıyor pratik
O oturak gibi olanlardan aldım. Fazla pahallanmafan alayım dedim.Şu banyoda yıkarkende kullanabildiğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?