Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben onlardan alıcaktımda masada yerken mama sandalyesi olsun diyr ayaklı alıyım dedim. Ama oturmayı öğrenmesi denge için bide banyoda yıkamak için rahat bayaaa ooo
Bende yere de öyle koyarım mutfaakta masanın üstüne koyarım diye aldım. Ama mama sandalyem var diye. Olmasa onu alırdım büyük rahatlık mama sandalyesi. Ama fiyatlar uçmuş. Ama ilk zamanlar Ikea tıpi olanlar çocuk için rahat değil.

Bencedeeeeee chicco iyide onunda maşallahı var yanından geçilmiyo bakıcaz mecbur bi şekilde artık

Ay Allah'ım korusun kaç doz olanını yaptıracaksin peki? Çok karışık geldi o asi bana

Ay Allah'ım korusun kaç doz olanını yaptıracaksin peki? Çok karışık geldi o asi bana
Valla doktora sorarım perşembe günü. Ankara üniversitesinde Bir prof a götüreceğiz bir kere de .sonuçta farklı bir uzman bakması iyi olur .kalbini dinler falan

Bana ebe 9 ay sonra yapalım menenjiti dedi neden öyle dedi zamanalro dozları varmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…