- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.721
Benimkindede bölgesel konak var ve seyrek hic bisey yapmasam nolurkiBenımkı saçlı oldugu ıcın kafa ortasını goremedım. Baya varmıs
Tek sefer de temızlenmez
Ondan benceAaa benim de lazer geçmişim var cnm ondan mıymış
Zeytinyagi sürüp beklet sonra silNiye oluyor bu, napmam lazım
Hiçbirsey bilmiyom konakla ilgili
Ben onlardan alıcaktımda masada yerken mama sandalyesi olsun diyr ayaklı alıyım dedim. Ama oturmayı öğrenmesi denge için bide banyoda yıkamak için rahat bayaaa oooO oturak gibi olanlardan aldım. Fazla pahallanmafan alayım dedim.
Bende de varOndan bence
Bende yere de öyle koyarım mutfaakta masanın üstüne koyarım diye aldım. Ama mama sandalyem var diye. Olmasa onu alırdım büyük rahatlık mama sandalyesi. Ama fiyatlar uçmuş. Ama ilk zamanlar Ikea tıpi olanlar çocuk için rahat değil.Ben onlardan alıcaktımda masada yerken mama sandalyesi olsun diyr ayaklı alıyım dedim. Ama oturmayı öğrenmesi denge için bide banyoda yıkamak için rahat bayaaa ooo
Benimki çok iş yapar evdeKeske benimkine cıksaydı
Bencedeeeeee chicco iyide onunda maşallahı var yanından geçilmiyoBende yere de öyle koyarım mutfaakta masanın üstüne koyarım diye aldım. Ama mama sandalyem var diye. Olmasa onu alırdım büyük rahatlık mama sandalyesi. Ama fiyatlar uçmuş. Ama ilk zamanlar Ikea tıpi olanlar çocuk için rahat değil.
Önceki görev iki aylıktı idealdi, tek çocuktuBenim eşimde hep gidip geliyor pandemi bitse diye bekledim yine gitsin diye bence iyi oluyor evlilik icin
Evet askeri personelBenimkinin de gitme ihtimali varrreşin askeri personel falan mı? Sıkıntılı bir bölgeye gitmiyorsa hiç üzülme canım ufak ayrılıklar iyi geliyor evliliğe
Ay Allah'ım korusunEvet Allah korusun direkt öldürüyor. Bu aralar çok yaygın. Bir tanıdığın bebeği hastanede ameliyat oldu ve menenjit mikrobu kaptı. Bebek öldü. 9 aylık falandı. Kesinlikle yaptıracağım ben . O mikroptan kurtuluş yok
Aynen. Hatta iki tane alacağım. Bir banyo bir mutfak içinŞu banyoda yıkarkende kullanabildiğin mi
BilmemBenimkindede bölgesel konak var ve seyrek hic bisey yapmasam nolurkikonak kendiliginden gitmiyormuydu
Valla doktora sorarım perşembe günü. Ankara üniversitesinde Bir prof a götüreceğiz bir kere de .sonuçta farklı bir uzman bakması iyi olur .kalbini dinler falanAy Allah'ım korusunkaç doz olanını yaptıracaksin peki? Çok karışık geldi o asi bana
Yemek masasının yanında oldugu ıcınAma bir ara içine sokup cikarmasi ayrı bir zorluğa dönüşmüştü bebe büyüdükçe
Bizim kaşında vardı kendiliğinden gitti .bence yoğun olmadıkça gidiyorBenimkindede bölgesel konak var ve seyrek hic bisey yapmasam nolurkikonak kendiliginden gitmiyormuydu
Bana ebe 9 ay sonra yapalım menenjiti dedi neden öyle dedi zamanalro dozları varmış sanırımEvet Allah korusun direkt öldürüyor. Bu aralar çok yaygın. Bir tanıdığın bebeği hastanede ameliyat oldu ve menenjit mikrobu kaptı. Bebek öldü. 9 aylık falandı. Kesinlikle yaptıracağım ben . O mikroptan kurtuluş yok
Ben ılk cocuga menenjıt yaptırmdım.Bana ebee 1 yaşında vurulsun o dedi almadım bende
Ben ıkeanın antılobunu banyoda denryeceğim. Olmazsa ben de alırımO oturak gibi olanlardan aldım. Fazla pahallanmafan alayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?