- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.381
Çok kötü bisey demiİyi akşamlar herkese, ağzıma kürekle vurayım kı midem iyi diyordum şuan dünya kokuyor
Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Tabi canım sezeryan olmak değil üzücü olan istemediğin birşeyi yaşamakÇok üzüldüm senin adına. Sezeryan oldun diye değil istemediğin bir şeye zorlanmissin o yüzden. Ben ilk muayenede hüngür hüngür agladimdoktor merak etme o anda hallolur dedi. Bebek kalp atışları düştü doğum sırasında 40 50 lere ama çift kordon varmis. Müdahale ederek halletti. Doktor ne yazık ki çok etkili oluyor bu tip durumlarda.
İnanki ben de çok kötüyüm. Resmen evimin her odası kokuyorİyi akşamlar herkese, ağzıma kürekle vurayım kı midem iyi diyordum şuan dünya kokuyor
Ben 11 haftada belgrada gitmiştim canımSelam kızlar, aranızda 8-10 haftalık gebelikte uçak yolculuğu yapan oldu mu? Yılbaşı için dünyanın güzel bir şehrine biletimiz var ama 10 haftalık falan olacağım. Korkuyorum, kararsızım.
Yaaa buna çok sevindimBen 11 haftada belgrada gitmiştim canımDoktor hiç bir sorun olmaz dedi sadece mide için ilaç yazdı. Oranın yemekleri dokunabilir diye. Sen de dikkat edersin sadece. Riskli bir durumun yoksa sıkıntı da yok. Bir de xraylerden rahatça geç korkma sıkıntı olmuyormuş
Gidip yazdırabildin mi canımParası için değilde bi doktor kullan dese içim daha rahat eder aslında ondan istiyorum gidip yazdırmak. Gerçekten çok kötü bir şey resmen ölü gibiyim cumaya kadar bekliyim dedim ama yok o kadar dayanamam bile
Ben hala soylemedimKizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Bende söylemedim ama her zamanki gibi görümüm başladı var mi neden yapmıyorsunuz.Çocuğun mu olmuyor .Her zaman böyle yapması hoşuma gitmiyor kendisi de evli bir gün karışmış değilim hayatınaKizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Magnezyum içtiğinizde normal doğum mu yaptınız? Magnezyum eksikliği erken doğum riskine sebep oluyor onu biliyorum da sancı hissettirmesini duymamıştım hiç.Diğer hamileliğimde doğuma kadar kullandıklarım;
Magnezyum ( doğum sancısını bile hissetmedim)
Ths ya da tsh adı neyse işte, onun hapı
Demir hapı
Kapsül c vitamini vermişti ama o benim midemi bulandırdıgı icin kullanmıyordum
Ama üstteki 3 şeyi doğuma kadar kullandım.
Benim başka sıkıntılarım da vardı. Ayakta durunca bel ağrım çok oluyor.Doktor bulantiya rapor veriyor mu acaba
Bende ilk hamileliğimde magnezyum içmiştim. Dovgum sancısı bende hissetmedim ondan mı yaniMagnezyum içtiğinizde normal doğum mu yaptınız? Magnezyum eksikliği erken doğum riskine sebep oluyor onu biliyorum da sancı hissettirmesini duymamıştım hiç.
Sancı hissetmeden normal doğum yapılabiliyorsa ne alaBende ilk hamileliğimde magnezyum içmiştim. Dovgum sancısı bende hissetmedim ondan mı yani
Hayır nornal yapmadım ama nornal doğum sancısı çektim. Kramplar icin verildi magnezyumMagnezyum içtiğinizde normal doğum mu yaptınız? Magnezyum eksikliği erken doğum riskine sebep oluyor onu biliyorum da sancı hissettirmesini duymamıştım hiç.
4 cm açılma olmuş ama ben hissetmedimSancı hissetmeden normal doğum yapılabiliyorsa ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?