Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tabi canım sezeryan olmak değil üzücü olan istemediğin birşeyi yaşamak bir de dediğim gibi gıkım çıkmadı Sonuçta parmak sokuyosun kasmayan da yoktur heralde işte o yüzden doktoru iyi seçmek gerekiyor
İyi akşamlar herkese, ağzıma kürekle vurayım kı midem iyi diyordum şuan dünya kokuyor
İnanki ben de çok kötüyüm. Resmen evimin her odası kokuyor ilkinde inanılmaz rahattım bu sefer bana çok zor geldi. Kusmamak için şekilden şekile giriyorum bitsin artık ya cidden

Selam kızlar, aranızda 8-10 haftalık gebelikte uçak yolculuğu yapan oldu mu? Yılbaşı için dünyanın güzel bir şehrine biletimiz var ama 10 haftalık falan olacağım. Korkuyorum, kararsızım.

Selam kızlar, aranızda 8-10 haftalık gebelikte uçak yolculuğu yapan oldu mu? Yılbaşı için dünyanın güzel bir şehrine biletimiz var ama 10 haftalık falan olacağım. Korkuyorum, kararsızım.
Ben 11 haftada belgrada gitmiştim canım Doktor hiç bir sorun olmaz dedi sadece mide için ilaç yazdı. Oranın yemekleri dokunabilir diye. Sen de dikkat edersin sadece. Riskli bir durumun yoksa sıkıntı da yok. Bir de xraylerden rahatça geç korkma sıkıntı olmuyormuş

Yaaa buna çok sevindim

Kizlar hamileliklerinizi ilk öğrendiğinizde mi ailelerinizle paylaşınız yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mi
Bende söylemedim ama her zamanki gibi görümüm başladı var mi neden yapmıyorsunuz.Çocuğun mu olmuyor .Her zaman böyle yapması hoşuma gitmiyor kendisi de evli bir gün karışmış değilim hayatına İnsanın içindeki o sevinci alıp gidiyor.

Hanımlar, Anadolu yakası doktor önerisi istiyorum gebelik takibi için. İlk kadın kontrol için gittim bir hastaneye. Artık kalp atışı ve tüp takipler için merkez arıyorum. Önerisi olan var mı? Pendik'te oturuyorum. Ümraniye Eva gyn için randevu aldım ama hala içime sinmiyor. Yardımcı olun lütfen

Magnezyum içtiğinizde normal doğum mu yaptınız? Magnezyum eksikliği erken doğum riskine sebep oluyor onu biliyorum da sancı hissettirmesini duymamıştım hiç.

Valla ben hemsireyim maskeyle tobe çalışamadım bulantim coktu doktora dedim ayakta bile duramiyordum verdi sagolsun konuşamıyorum bile o durumda hastalarla nasil ilgilenecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…