- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.861
Seneye giymesi için 18-24 aldım. 12 -18 tam yaza geliyor onu giyemez ki
Polonun kalıpları nasıl acaba aynı takımları ben de aldım lila olanı 12 18 olarak almışım
Yaaaa lilayı geri vercem o zaman çok üzüldüm şimdiTam kalıp oluyor .biz şimdi 3-6 giyiyoruz .mesela bu 3-6
Eki Görüntüle 3135320
Evet malesef ya her şey çok dar oluyor o da öyle olur sandım neyse gelince iade edicem onu mecburSeneye giymesi için 18-24 aldım. 12 -18 tam yaza geliyor onu giyemez ki
Ayakta salliyorum 45 dk filan saat tamam uyumustur diyorum birakiyorum hopp aciyor gozleri basliyor mizirdanmaya tekrar al ayaga uyumadi mi daya memeyi. Bu hafta memeyi alinca yanina bi de parmagini sokuyor ikisini ayni anda emmeye calisiyor. Tabi bu surec artik uyumasi icin en az 2 saat geciyor. Gecen aksam 5 den gece 2 ye kadar hic yatmadiGece uykusuna geçerken yapıyor bir haftadır falaniki gece önce tam 6 saat uğraştık eşimle uyutmak için. Kucakta uyuyor, bırakınca hopp başa. Çok yorucu
Emzik alsa benimki biraz daha kolay uyur bence. Dizimde sallıyorum yok, sallanan Ana kucagi var korkuyor. Titreşimli uyarı açıyorum ağlıyorAyakta salliyorum 45 dk filan saat tamam uyumustur diyorum birakiyorum hopp aciyor gozleri basliyor mizirdanmaya tekrar al ayaga uyumadi mi daya memeyi. Bu hafta memeyi alinca yanina bi de parmagini sokuyor ikisini ayni anda emmeye calisiyor. Tabi bu surec artik uyumasi icin en az 2 saat geciyor. Gecen aksam 5 den gece 2 ye kadar hic yatmadi
Bu kadar ovdun bir alıp bakmak farz olduBegenmedım ben.
Şuan en memnun kalsıhım bimin ıslak mendılı . Uni baby bıle halt etmış
Ben de aldım ama yine de bodyleri 9-12 aldımKızlar 12 /18 ay ust . Kollar dısında gayet normal .
Altı da 1 yaş e bebek coraplı pıjama
Bu kadar ovdun bir alıp bakmak farz olduben sleepy almıştım bir sürü
9-12 cuk olur .Ben de aldım ama yine de bodyleri 9-12 aldımya büyük gelirse diye. Dur bakalım gelsin olmazsa bir de 18-24 alırım dedim.
Benim kurtlu çocuğum ne emzik alır, ne kundak yaptırır. Hele bir yüzünü ort, apartman inlerKollar kundaklı ondan bu sakin yatış.yoksa eller coktan agıza gıtmıştı
Benımkı de acıyor zaten sureklı. Cok da sıkamıuorum rahat edemez dıye. Gozlerındekını de kafasını saga sola cevırıp acıyor sureklı. Basında uyuyana kadar duruyorumBenim kurtlu çocuğum ne emzik alır, ne kundak yaptırır. Hele bir yüzünü ort, apartman inler
Eğitim için sana getireyim bariben bilemedim
BenKimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
Bu arada salıncakta ytıyor suanBenim kurtlu çocuğum ne emzik alır, ne kundak yaptırır. Hele bir yüzünü ort, apartman inler
Eğitim için sana getireyim bariben bilemedim
Allah korusun cok tehlıkelı . Ya da kadında süt yokKimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
Kanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?Kaş arası dahi çok kıllı ne zaman dökülür kii
3 gecedir ben de böyleyim. Hadi geçen sefer dolunaya bağladık şimdi neden acabaa
Slingi bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır kanguru kullanıyorum ve cidden rahat. Tavsiye ederim kendi adıma
Kalıba gore de degısıyor . Ve ben buyuk kullanıyorum bıraz :)Beden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?