Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gece uykusuna geçerken yapıyor bir haftadır falan iki gece önce tam 6 saat uğraştık eşimle uyutmak için. Kucakta uyuyor, bırakınca hopp başa. Çok yorucu
Ayakta salliyorum 45 dk filan saat tamam uyumustur diyorum birakiyorum hopp aciyor gozleri basliyor mizirdanmaya tekrar al ayaga uyumadi mi daya memeyi. Bu hafta memeyi alinca yanina bi de parmagini sokuyor ikisini ayni anda emmeye calisiyor. Tabi bu surec artik uyumasi icin en az 2 saat geciyor. Gecen aksam 5 den gece 2 ye kadar hic yatmadi

Emzik alsa benimki biraz daha kolay uyur bence. Dizimde sallıyorum yok, sallanan Ana kucagi var korkuyor. Titreşimli uyarı açıyorum ağlıyor valla şaşırdık dün gece. Bebek arabsini yıkadım eve soktum ileri geri uyudu ama 1 saat sonra uyandı yine benim bu işi çözmem lazım. Gerekirse uyku eğitimi alacağım.

Yoksa yatılı okula göndereceğim

Benim kurtlu çocuğum ne emzik alır, ne kundak yaptırır. Hele bir yüzünü ort, apartman inler
Eğitim için sana getireyim bari ben bilemedim
Benımkı de acıyor zaten sureklı. Cok da sıkamıuorum rahat edemez dıye. Gozlerındekını de kafasını saga sola cevırıp acıyor sureklı. Basında uyuyana kadar duruyorum

Kimler boyle emziriyor kadin garibim hunharca uyuyor yazik
Ben böyle yüz üstü yatamam da genelede sabahları uyuya kalıyorum böyle emzirirken
Geçen sabah baktım biri bana dokunuyor. Benimki tişörtümü indiriyormus bebe emeceğini emmiş uyumuş ben de uyumusum o ara öylece kalmışız

Kanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…