- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.881
Komsudan aldım denemek ıcınKanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?
Marka ne E Bebek küçük oluyor lcw nin de bazı şeyleri küçük polo tam kalıp mış meselaBeden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil
Benimki de açıyor ben de sıkıca sarıyorum. SinirleniyorumBenımkı de acıyor zaten sureklı. Cok da sıkamıuorum rahat edemez dıye. Gozlerındekını de kafasını saga sola cevırıp acıyor sureklı. Basında uyuyana kadar duruyorum
Bunların bedenini büyük yapıyorlar. Tulumlari da çok küçükBeden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil
Babymall den aldımHeee güzelmiş aldıkların ama bebiş güle güle giyip kullansın habgi site bu
Ben de sinirleniyoeum ve kızıyoeum bakıyor yuzume gülüyorBenimki de açıyor ben de sıkıca sarıyorum. Sinirleniyorumeşim de diyor ki çocuk ne yapsın deli gömleği gibi sardın diyor ki
Sabah kalkınca ben de böyle emzirmek istiyorumKimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
Kendinden sallanan var bı tane. Hiç sevmedi. Arada kaka yapamayinca titreşimini kullanıyorum o kadarBu arada salıncakta ytıyor suan
Svava salıncak olatak gecıyor adı
2 tane kullanıyorum. Bırı salıncakKendinden sallanan var bı tane. Hiç sevmedi. Arada kaka yapamayinca titreşimini kullanıyorum o kadarsallama razıyım dizimde falan, yeter ki uyusun.
Benim oğlan daha 15 günlükken bile bunları yaptırmadı şanslısın sanırımKollar kundaklı ondan bu sakin yatış.yoksa eller coktan agıza gıtmıştı
Emziğe bağlıyorum.Benim oğlan daha 15 günlükken bile bunları yaptırmadı şanslısın sanırım
Heee bakıyım tamammmBak bir de çiçek sepetinde indirim var .Ben 6 takım aldım
Trendyolda aynısı 500 lira
https://www.ciceksepeti.com/u.s.-polo-assn-kremmelanj-kiz-bebek-esofman-takimi-kcm17267480
Bu saticida güzel şeyler var .3 lu takım var mesela erkek için. Kız olanı olsa durmazdım
İptal ettim siparişi kalanı tekrar alayım dedim stok yok diyor bu babymall da çok saçma ya iptal etmesem ürün göndermeyecek sankiSeneye giymesi için 18-24 aldım. 12 -18 tam yaza geliyor onu giyemez ki
Ben tam kullanıyorum hep bakalım ne kadar giyecek 3-6 ayKalıba gore de degısıyor . Ve ben buyuk kullanıyorum bıraz :)
Çoğu lcw ve ebebek. Hediye de oralardan geldi. 3-6 ayları hafta sonu yıkayıp ütüledim dahaMarka ne E Bebek küçük oluyor lcw nin de bazı şeyleri küçük polo tam kalıp mış mesela
Lcw tulumları beden olarak biraz büyükçe bakmak istersenBunların bedenini büyük yapıyorlar. Tulumlari da çok küçük
Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştımKanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?
Keske denemelik verecek komşum olsaKomsudan aldım denemek ıcın
Benımki durmuyuor ıcınde
İyi ki almamısım
Kızlar 12 /18 ay ust . Kollar dısında gayet normal .
Altı da 1 yaş e bebek coraplı pıjama
Peki simdi bu kangurularda yok M seklinde oturma yeri olmalı yok kücük bebeklerin aparatı olmali gibi şeyler var. Simdi ben de cok pahalıya kacmadan ama bu tarz onemli noktaları önemseyen bisey almak istiyorum. Deniycem severse. Ki bence sever kucagimda gezmek istiyor zira.Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştım
Bambaki marka iyi. Baya büyük bence o da e bebekteydi galiba demi almisim bi kac bisey deEbebek in bebek bedenlerinden zerre haberi yok.
Artık hello baby den sorumlu kimse ürettirmesin ya da tekstil bölümünü komple kapatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?