Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benımkı de acıyor zaten sureklı. Cok da sıkamıuorum rahat edemez dıye. Gozlerındekını de kafasını saga sola cevırıp acıyor sureklı. Basında uyuyana kadar duruyorum
Benimki de açıyor ben de sıkıca sarıyorum. Sinirleniyorum eşim de diyor ki çocuk ne yapsın deli gömleği gibi sardın diyor ki

Beden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil
Bunların bedenini büyük yapıyorlar. Tulumlari da çok küçük

Benimki de açıyor ben de sıkıca sarıyorum. Sinirleniyorum eşim de diyor ki çocuk ne yapsın deli gömleği gibi sardın diyor ki
Ben de sinirleniyoeum ve kızıyoeum bakıyor yuzume gülüyor
Gülme nedenı bence tamen yag odaklı. Yoksa baska bıs açıklaması olamaz
Öyle bır anlıyorlar ki...

Benim oğlan daha 15 günlükken bile bunları yaptırmadı şanslısın sanırım
Emziğe bağlıyorum.
kesinlikle emzikten olduğunu düşünüyorum

Bir de çingene beşiğine benzer bir salıncak
var kollarını kundaklıyorum, gözlerini kapatıyorum
ağzına emziği veriyorum ve ee sesi açıyorum uyumak zorunda kalıyor.
Arada poposuna vurup kızıyorum ha ha

Seneye giymesi için 18-24 aldım. 12 -18 tam yaza geliyor onu giyemez ki
İptal ettim siparişi kalanı tekrar alayım dedim stok yok diyor bu babymall da çok saçma ya iptal etmesem ürün göndermeyecek sanki neyse olanlardan aldım yine lilanın da kalıbı genişmiş 6 9 ay olarak yeniden aldım onu şapkalarıma üzüldüm renkleri güzeldi şimdi o renklerde yok görünüyor

Kalıba gore de degısıyor . Ve ben buyuk kullanıyorum bıraz :)
Ben tam kullanıyorum hep bakalım ne kadar giyecek 3-6 ay
Marka ne E Bebek küçük oluyor lcw nin de bazı şeyleri küçük polo tam kalıp mış mesela
Çoğu lcw ve ebebek. Hediye de oralardan geldi. 3-6 ayları hafta sonu yıkayıp ütüledim daha
Bunların bedenini büyük yapıyorlar. Tulumlari da çok küçük
Lcw tulumları beden olarak biraz büyükçe bakmak istersen

Kanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?
Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştım

Eklentiler

• Screenshot_20220926-134928_Trendyol.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 50
2.ay asisinda sağlık ocağında boy olcumu yapdilardi 59 cm dediler guldum bende ne oldu dedi dedim 10 15 gün önce 60 cm di olabilir hatalı olcmusuzdur belki falan dedi bugün olceyim dedim kendim evde 66 cm çıktı ne kadan da doğru olcmusler

Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştım
Peki simdi bu kangurularda yok M seklinde oturma yeri olmalı yok kücük bebeklerin aparatı olmali gibi şeyler var. Simdi ben de cok pahalıya kacmadan ama bu tarz onemli noktaları önemseyen bisey almak istiyorum. Deniycem severse. Ki bence sever kucagimda gezmek istiyor zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…