- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.901
Bu nasıl bi fark bu çocuğun 7 cm nerde2.ay asisinda sağlık ocağında boy olcumu yapdilardi 59 cm dediler guldum bende ne oldu dedi dedim 10 15 gün önce 60 cm diolabilir hatalı olcmusuzdur belki falan dedi bugün olceyim dedim kendim evde 66 cm çıktı ne kadan da doğru olcmusler
Katıliyorum aynı seyleri yaşıyorum.Ben de sinirleniyoeum ve kızıyoeum bakıyor yuzume gülüyor
Gülme nedenı bence tamen yag odaklı. Yoksa baska bıs açıklaması olamaz
Öyle bır anlıyorlar ki...
Kesınlıkle oyle . Bu ne boyle 3 aylık beden resmenEbebek in bebek bedenlerinden zerre haberi yok.
Artık hello baby den sorumlu kimse ürettirmesin ya da tekstil bölümünü komple kapatsın
Aynen ha 1 2 cm neyse de ben de su bebeyi bi ara ölcüyim yaa aklma takldi bakBu nasıl bi fark bu çocuğun 7 cm nerde
Kalitelı de bişi valla. Velet durmadıKeske denemelik verecek komşum olsa
Iyi biseydi evet onu arastirdim baktm. Ama simdi o kadan para versem ya kullanamazsam bana fiyat performans ürünü lazmKalitelı de bişi valla. Velet durmadı
Hemen aglıyor . Bıraz daha zaman gecsın kullanmazsam gerı verecehım kendısıne
Elinde patlarIyi biseydi evet onu arastirdim baktm. Ama simdi o kadan para versem ya kullanamazsam bana fiyat performans ürünü lazm
Emzik alsa benimki biraz daha kolay uyur bence. Dizimde sallıyorum yok, sallanan Ana kucagi var korkuyor. Titreşimli uyarı açıyorum ağlıyorvalla şaşırdık dün gece. Bebek arabsini yıkadım eve soktum ileri geri uyudu ama 1 saat sonra uyandı yine benim bu işi çözmem lazım. Gerekirse uyku eğitimi alacağım.
Yoksa yatılı okula göndereceğim
Ben doktora ve asm'deki ebeye sordum ikisi de 5 kg üstü ve 3 aylık olduğunda aparat kullanmadan kısa süreliğine kullanabilirsin dediler. Bu aldığımda m şeklinde durdu ayakları. Hiç de rahatsız olmadı. Ve bence de sever seninki çünkü benim kız da sadece kucakta susuyor. Hatta kucağa gelince oturtmuyorPeki simdi bu kangurularda yok M seklinde oturma yeri olmalı yok kücük bebeklerin aparatı olmali gibi şeyler var. Simdi ben de cok pahalıya kacmadan ama bu tarz onemli noktaları önemseyen bisey almak istiyorum. Deniycem severse. Ki bence sever kucagimda gezmek istiyor zira.
Aslında dursa bile bel agrısı yapıyor hangısınden alırsan al. Belkı de ıyı oldu. Surada 6 kilo covuk tasıyorum kucahımda evdeIyi biseydi evet onu arastirdim baktm. Ama simdi o kadan para versem ya kullanamazsam bana fiyat performans ürünü lazm
Kimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
Sanki bnmkini anlatıyor gibi geldin.Benim kurtlu çocuğum ne emzik alır, ne kundak yaptırır. Hele bir yüzünü ort, apartman inler
Eğitim için sana getireyim bariben bilemedim
Beden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil
Yani 1-2 cm olurda 7 çok geldiAynen ha 1 2 cm neyse de ben de su bebeyi bi ara ölcüyim yaa aklma takldi bakhoş bizim hemşire baya titiz olcüyor ama bilemedim bakmam lazm.
Bu arada gündüz bazen memeyi görüp emmeme olayı bizde de var. O zamanlar ya merakla etrafi seyretmek istiyor ya oyun halısıni ya da uyku uyusa da dinlenemiyor sanrm tekrar uyumak istediginden almıyor memeyi bana oyle geldi. Hal böyle olunca emzirmeden uyutuyorum ben de. Sonra uyaninca mutlu mayışık halde oldugunda teklif ediyorum memeyi. Zor oluyor vallahi. Bu ay kiloyu az alcaz gibi duruyor
Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştım
Bu kadife zibini 18 24 almistin demi amyKalitelı de bişi valla. Velet durmadı
Hemen aglıyor . Bıraz daha zaman gecsın kullanmazsam gerı verecehım kendısıne
Bu 12/18 ayBu kadife zibini 18 24 almistin demi amy
Ben ama bizimki reflü yatağında yatıyor ben öyle emziriyorum . Böylece geceleri güzel geçiyorKimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
Hah ayni versiyon benim bebe de.Ben doktora ve asm'deki ebeye sordum ikisi de 5 kg üstü ve 3 aylık olduğunda aparat kullanmadan kısa süreliğine kullanabilirsin dediler. Bu aldığımda m şeklinde durdu ayakları. Hiç de rahatsız olmadı. Ve bence de sever seninki çünkü benim kız da sadece kucakta susuyor. Hatta kucağa gelince oturtmuyor
Cekme falan yapiyor mu ki kac cm acaba o zıbin ben simdi alcam da karisik aliyim olmadi biraz kısın basinda giyer biraz sonunda. Mantikli olur mu kiBu 12/18 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?