Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu nasıl bi fark bu çocuğun 7 cm nerde

Bu nasıl bi fark bu çocuğun 7 cm nerde
Aynen ha 1 2 cm neyse de ben de su bebeyi bi ara ölcüyim yaa aklma takldi bak hoş bizim hemşire baya titiz olcüyor ama bilemedim bakmam lazm.

Bu arada gündüz bazen memeyi görüp emmeme olayı bizde de var. O zamanlar ya merakla etrafi seyretmek istiyor ya oyun halısıni ya da uyku uyusa da dinlenemiyor sanrm tekrar uyumak istediginden almıyor memeyi bana oyle geldi. Hal böyle olunca emzirmeden uyutuyorum ben de. Sonra uyaninca mutlu mayışık halde oldugunda teklif ediyorum memeyi. Zor oluyor vallahi. Bu ay kiloyu az alcaz gibi duruyor

Benimki de gece oldu mu çok zor dalıyor.
Bir ara koyayım yatağa kapatayım kapıyı ağlaya ağlaya uyusun diye deli deli düşünmedim değil. Uyumazdı tabi katılırdı

Bir ara dalıyor heh diyorum tamam. 5-10 dakika sonra zorla uyandırıyor kendini. Emzik alıyor ama biraz çekip atıyor.

Dün gece eşimle sırayla salladık. En son yoruldu da direnemediği için daldı. Ama korkumdan hemen bırakamadım ayağımdan. Arkaya yattım. O şekilde yarım saat uyumuşum. Ondan sonra koydum yatağa

Ben doktora ve asm'deki ebeye sordum ikisi de 5 kg üstü ve 3 aylık olduğunda aparat kullanmadan kısa süreliğine kullanabilirsin dediler. Bu aldığımda m şeklinde durdu ayakları. Hiç de rahatsız olmadı. Ve bence de sever seninki çünkü benim kız da sadece kucakta susuyor. Hatta kucağa gelince oturtmuyor

Iyi biseydi evet onu arastirdim baktm. Ama simdi o kadan para versem ya kullanamazsam bana fiyat performans ürünü lazm
Aslında dursa bile bel agrısı yapıyor hangısınden alırsan al. Belkı de ıyı oldu. Surada 6 kilo covuk tasıyorum kucahımda evde
Valla belım sırtım agrıyor

Beden konuşulmuş ama 3 aylık bu şekilde oluyor benim kızıma. 3-6 aylıklara yeni başladık. 12 aylık çok büyük geliyor kayboluyor içinde. Kilosu da 5200 az değil

Bebeklerin boyu kilosu çok farklı değil zaten. Sorun tekstil firmalarının iş bilmezliği ya da çakallığı

Yani 1-2 cm olurda 7 çok geldi
Neyseki evde ölçebiliyoruz

Yaaa sağlıklı olsunsa az kilo alsın yeteri kadar alsın yeterki

Ben hamileyken trendyoldan ucuz bir şey almıştım 100 lira mıydı neydi, sevmezse diye açıkçası. Sevdi ama daha kaliteli bir şey bakıyorum. Bunu almıştım

Bu tip kanguru için küçük ama. Yenidoğan aparatı veya öyle bir özelliği falan var mı?

Kimler boyle emziriyor kadin garibim hunharca uyuyor yazik
Ben ama bizimki reflü yatağında yatıyor ben öyle emziriyorum . Böylece geceleri güzel geçiyorsabah lavaboya kalktığımda garibim meme arayacağım diye benim tarafa düşmüş reflü yatağından

Güzel güzel desenli çıtçıtlı bodyler alıyorum yarıya kadar donu kapatıyor gidiyor tüm güzelliği bodynin

Hah ayni versiyon benim bebe de. bel fitigi neyi olmasak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…