Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimkisi olaylı bir sabah ve mecburen duş sonrası bu şekilde. Karyolayı batırıp, üzerine altını alayı derken üzerime işeyip rahatladı. En son duş aldırıp doyurdum. (Allah tan eşim öğle yemeği için evde idi yardımcı oldu) biraz oyalandıktan sonra uyumaya geçti. Tabiki dizimde salladım .ama sağlıklı olsunlar, iyi uyusunlar da önemli değil.

Eklentiler

• IMG_20220926_143050.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 65
O body üstün3 cekilen donlar beni benden aliyor ya bu bebişler komik oluyo bence oyle. Ben aslinda hic sevmem üst kiyafeti içine sokup üstüne oyle lastikli don cekmeyi. ama mecbur yapiyoruz

Gelince üst üste geliyor demi ben de bi yasamistm allahtan eşim evdeydi cidden. Yoksa bebegi ne bi yere koyabilirdim o halde ne de banyo malzemelerini hazrlayabilirdim

Ben de hiç sevmesem de ayakta sallıyorum çünkü kucağımda darlanıyor artık
Önce biraz kucakta takılıyoruz çünkü direkt ayakta mümkün değil durmaz dalar gibi olunca da ayağıma alıp çok hafif sallıyorum sarsmadan.
Kendi kendime dedim ben bu sallamayı kucağımda da yapıyorum ha ayak ha kol

Emzik almayan bebeler nasıl anneyi emzik yapıyorsa, otomatik ana kucağı yoksa o da anne oluyormus demekki

Aslında dursa bile bel agrısı yapıyor hangısınden alırsan al. Belkı de ıyı oldu. Surada 6 kilo covuk tasıyorum kucahımda evde
Valla belım sırtım agrıyor
Ben bebek arabasıyla geziyorum evin içinde benim de kollarım boynum bileklerim zavallı bileklerim

Bizde de var aynen.

İlk cocugum 11.ayda ılk dişini cıkarmıstı
Ne salya ne tükürük olmadı. Acaba ben dogum yaotıgımdan
Bebek baktıgımdan emın miyim acaba
Hahaha haha her Çocuk da edinilen deneyim sadece o çocuk için kullanılabiliyor bence. Ben baya sıfırdan bir bebe büyütüyorum her anlamda

Ben de doğduğumdan beri bu halde gibiyim
Doğduğundan beri mi
Aklıma ne getirdin bir gün acile gittik gece
Bir yaşlı teyze getirdiler sedyede Dr koridora çıktı teyzeye sordu neren ağrıyor diye kolum mu ne dedi ne zamandan beri ağrıyor dedi
Doğduğumdan beri dedi
Dr da bizi de aldı Bi gülme

Bana da öyle söylediler ama inşallah doğru değildir.
Ay hiç bilmiyorum ya, inşallah geçer ama baya yakası ıslanıyor
Karton bardaga ya da buz posetı var
Ona koyuyordum ben . Bu daha ıyı
Bunun 50 cc olanı yok mu

Var 50 cc olani 20 cc küçük mü? Bardak çok yer kaplar diye düşündüm hem bu daha ucuza geliyor

Kızlar ben bu yeni çıkan büyük buz yapan buz kalıplarından aldım kalıplarda dondurdum bir gece, sonra onları poşetledim en güzel öyle oldu. Kıyma da da minik minik bezler yapıp dondurup yine topluca bir poşete almıştım kızımda her öğlen bir tane çıkartıp yemeğine koyuyordum çok pratik oluyordu.

Kızlar saglık ocagının asılarının ıcınde menenjıt yok mu ?
3 suşu varmış, sağlık ocağındaki sadece 1ini kapsıyor. Bexero ve nimenrix ay dışlar 1i ikşfoz diğeri 3 doz. Malesef çok pahalılar ama kesinlikle yapılmalı. Hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…