Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
6 18 ay al diğeri küçük kalıyor 0 6 ay ben aldım ikisini de 0 6 yı iade edicem 6 18 bu yıl için ideal kalınlığı felanda güzel dolgusu elyaf
Peki gerçekten üstüne bsiey örtmeye gerel kalmaz mı, evim baya soğuk oluyor benim kombiyi ne kadar yaksam da. Üşütürüm diye korkuyorum

Bizim ki nimenrix toplam da üç kez yapılacakmis.. 28 Eylül'de yapılacak ilki... rota ile birlikte bence de herşey den önemlisi sağlık ama fiyatlar uçuk hatta zam gelecek diye önceden ayirttik ama gelmedi gelmesinde yani zaten 754 TL

Bizimkisi Emziği tutsa da azda olsa anneyi Emzik yapmaktan vazgeçmiyor. Zevkine düşkün kucağıma alınca kafanın gittiği ilk yer orası sonra tabi bir veryansın.

Bizde babası sabırsız yatırmaya diye veriyorum bebeyi beşiğine koyuyor e tabi inatlaşıyo bebem o zamanda dayanamıyor alıyor kucağına başlıyor türkü söyleyemeye. Türküsü de çocuğun ismi. Yavuz Selim diye geziyor evin içinde. Uzun hava söylüyor. Diyorum alıştırma be yapayım sabredemiyorum diyor. Bunun iyi yanı artık bebişe adını söyleyince ya da paşa deyince kendine denildiğini anlayıp bakıyor o yöne.

Peki gerçekten üstüne bsiey örtmeye gerel kalmaz mı, evim baya soğuk oluyor benim kombiyi ne kadar yaksam da. Üşütürüm diye korkuyorum
Kışın biz öyle çok fazla yakmayız 2,5 tog uyku tulumlarını Ben 6 yıl kullandım.
yani patik giydieirsin ayağına, kalın çorap ya da.

Kullanırken bakarsın sırtına terlemiş mi terlememiş mi, ona göre içine bir şeyler giydirirsin artık Onun ayarını kendin yapacaksın. Ama 2,5 tog olan uyku tulumların üstüne hiçbir şey öğretmeme gerek yok kalın.

Ben almadım ben de var.
Seneye de olur zaten .
yani uyku tulumunu zaten tam alma Biraz büyük olsun içinde rahat etsin

Bebek battaniye leri gibi ama üşür mü bilmiyorum istersen al bak beğenmezsen iade et şimdi tecrübeli bir anne olmadığımdan bilemedim ama 2.5 tog iyi bir değer diye biliyorum canım içine de kıyafet giydircez sonuçta

Bizimki de pusette hep ama kucak istiyor ne ara kucağa alıştı anlamadım arada krizleri geliyor tillah yatıramazsın pusete

Hatta kalu beladan beri dıyeyım

Tek doz mu o fiyat yoksa üçü mu

Kızlar bebişin kaşında konak gördüm acaba ben temizleyeyim mi, yoksa kendi geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…