- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.941
İsimle bulamadım direkt bunu
Linkini atabilir misin:)
6 18 ay al diğeri küçük kalıyor 0 6 ay ben aldım ikisini de 0 6 yı iade edicem 6 18 bu yıl için ideal kalınlığı felanda güzel dolgusu elyafİsimle bulamadım direkt bunu
Linkini atabilir misin:)
Peki gerçekten üstüne bsiey örtmeye gerel kalmaz mı, evim baya soğuk oluyor benim kombiyi ne kadar yaksam da. Üşütürüm diye korkuyorum6 18 ay al diğeri küçük kalıyor 0 6 ay ben aldım ikisini de 0 6 yı iade edicem 6 18 bu yıl için ideal kalınlığı felanda güzel dolgusu elyaf
Bizim ki nimenrix toplam da üç kez yapılacakmis.. 28 Eylül'de yapılacak ilki... rota ile birlikte bence de herşey den önemlisi sağlık ama fiyatlar uçuk hatta zam gelecek diye önceden ayirttik ama gelmedi gelmesinde yani zaten 754 TL3 suşu varmış, sağlık ocağındaki sadece 1ini kapsıyor. Bexero ve nimenrix ay dışlar 1i ikşfoz diğeri 3 doz. Malesef çok pahalılar ama kesinlikle yapılmalı. Hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil
Bizimkisi Emziği tutsa da azda olsa anneyi Emzik yapmaktan vazgeçmiyor. Zevkine düşkün kucağıma alınca kafanın gittiği ilk yer orası sonra tabi bir veryansın.Ben de hiç sevmesem de ayakta sallıyorum çünkü kucağımda darlanıyor artık
Önce biraz kucakta takılıyoruz çünkü direkt ayakta mümkün değil durmazdalar gibi olunca da ayağıma alıp çok hafif sallıyorum sarsmadan.
Kendi kendime dedim ben bu sallamayı kucağımda da yapıyorum ha ayak ha kol
Emzik almayan bebeler nasıl anneyi emzik yapıyorsa, otomatik ana kucağı yoksa o da anne oluyormus demekki
Gerçekten bende öyle.. yaş geçmiş benim herhalde ondan nerde 20 li yaşlarda ki halimBen de doğduğumdan beri bu halde gibiyim
Aynen bende öyle vallaha elim ayağıma dolaştı resmen.Gelince üst üste geliyor demi ben de bi yasamistm allahtan eşim evdeydi cidden. Yoksa bebegi ne bi yere koyabilirdim o halde ne de banyo malzemelerini hazrlayabilirdim
O ikizler burcu ise karşısında Terazi varBenimki önce emziği fırlatır ağzından sonra kollar dışarıııı sonra gözlerini açarengel olmaya çalışırsan da denediğine pişman eder feryat figan başlar
Bizde babası sabırsız yatırmaya diye veriyorum bebeyi beşiğine koyuyor e tabi inatlaşıyo bebem o zamanda dayanamıyor alıyor kucağına başlıyor türkü söyleyemeye. Türküsü de çocuğun ismi. Yavuz Selim diye geziyor evin içinde. Uzun hava söylüyor. Diyorum alıştırma be yapayım sabredemiyorum diyor. Bunun iyi yanı artık bebişe adını söyleyince ya da paşa deyince kendine denildiğini anlayıp bakıyor o yöne.Bende bebişi kucağa alıştırmayayım diye uğraştım Ama bu kadarda demedim..
Sağolsunnn artık asla kucak sevmiyo, kucağa biri alınca ağlıyodirek pusetini istiyo
Pusetsiz bi yere gidersen çok mız mız oluyo
Kışın biz öyle çok fazla yakmayızPeki gerçekten üstüne bsiey örtmeye gerel kalmaz mı, evim baya soğuk oluyor benim kombiyi ne kadar yaksam da. Üşütürüm diye korkuyorum
Bebek battaniye leri gibi ama üşür mü bilmiyorum istersen al bak beğenmezsen iade et şimdi tecrübeli bir anne olmadığımdan bilemedim ama 2.5 tog iyi bir değer diye biliyorum canım içine de kıyafet giydircez sonuçtaPeki gerçekten üstüne bsiey örtmeye gerel kalmaz mı, evim baya soğuk oluyor benim kombiyi ne kadar yaksam da. Üşütürüm diye korkuyorum
Bizimki de pusette hep ama kucak istiyor ne ara kucağa alıştı anlamadım arada krizleri geliyor tillah yatıramazsın puseteBende bebişi kucağa alıştırmayayım diye uğraştım Ama bu kadarda demedim..
Sağolsunnn artık asla kucak sevmiyo, kucağa biri alınca ağlıyodirek pusetini istiyo
Pusetsiz bi yere gidersen çok mız mız oluyo
Hatta kalu beladan beri dıyeyımDoğduğundan beri mi
Aklıma ne getirdin bir gün acile gittik gece
Bir yaşlı teyze getirdiler sedyede Dr koridora çıktı teyzeye sordu neren ağrıyor diye kolum mu ne dedi ne zamandan beri ağrıyor dedi
Doğduğumdan beri dedi
Dr da bizi de aldı Bi gülme
AteşşşşYine dayanamadım oioi tabağını aldımaltı vakumluymuş bebiş kaldırıp atamaz bunu bilmiyodum ben
Tek doz mu o fiyat yoksa üçü muBizim ki nimenrix toplam da üç kez yapılacakmis.. 28 Eylül'de yapılacak ilki... rota ile birlikte bence de herşey den önemlisi sağlık ama fiyatlar uçuk hatta zam gelecek diye önceden ayirttik ama gelmedi gelmesinde yani zaten 754 TL
Kız yazık çocuğun gozununde kapamissin.Kollar kundaklı ondan bu sakin yatış.yoksa eller coktan agıza gıtmıştı
Ben yan dönüyorum bebek de bana dönük. Yatarak emzıeıyorum. Hele ki bugün hastayımKimler boyle emziriyorkadin garibim hunharca uyuyor yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?