- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.961
Tek doz mu o fiyat yoksa üçü mu
Linki var mı atabilir misinAy hiç bilmiyorum ya, inşallah geçer ama baya yakası ıslanıyor
Kızlar ben bu yeni çıkan büyük buz yapan buz kalıplarından aldım kalıplarda dondurdum bir gece, sonra onları poşetledim en güzel öyle oldu. Kıyma da da minik minik bezler yapıp dondurup yine topluca bir poşete almıştım kızımda her öğlen bir tane çıkartıp yemeğine koyuyordum çok pratik oluyordu.
Onu istiyor amaKız yazık çocuğun gozununde kapamissin.
Aslında her bebek fırlatmıyorYine dayanamadım oioi tabağını aldımaltı vakumluymuş bebiş kaldırıp atamaz bunu bilmiyodum ben
Valla burdan gayet becerikli yorgunluk nedir bilmez yılmaz bir savaşçı kadın gibi görünüyorsun ne bilimHatta kalu beladan beri dıyeyım
Girme aklıma çelme beynimi ucuz tabak kullanıcam benYine dayanamadım oioi tabağını aldımaltı vakumluymuş bebiş kaldırıp atamaz bunu bilmiyodum ben
Zeytinyağı sür kendisi geçiyo sonraKızlar bebişin kaşında konak gördüm acaba ben temizleyeyim mi, yoksa kendi geçer mi?
Menenjit aşısı rota ile aynı gün mü yapılacakBizim ki nimenrix toplam da üç kez yapılacakmis.. 28 Eylül'de yapılacak ilki... rota ile birlikte bence de herşey den önemlisi sağlık ama fiyatlar uçuk hatta zam gelecek diye önceden ayirttik ama gelmedi gelmesinde yani zaten 754 TL
Ben de sizler sayesınde bazı seylerı öğrendım canımValla burdan gayet becerikli yorgunluk nedir bilmez yılmaz bir savaşçı kadın gibi görünüyorsun ne bilimhatta sana teşekkür ederim sayende anneliğe dair pek çok tiyo alıyoruz yoksa ben daha çok küçük beden kıyafet alırdım
Bölmeli mıka varGirme aklıma çelme beynimi ucuz tabak kullanıcam ben
Dimi yaaa ne ara yani alışıyolar ben anlamıyorımBizimki de pusette hep ama kucak istiyor ne ara kucağa alıştı anlamadım arada krizleri geliyor tillah yatıramazsın pusete
İşte bilemediğim içinAslında her bebek fırlatmıyor
Bak 119 tl indirimde daha ucuzunu bulamassınGirme aklıma çelme beynimi ucuz tabak kullanıcam ben
Valla aynen öyle bikaç defa giydirdiğim fermuarlı tulumlara selam olsun artık favorim çıtçıtlı büyük beden body lerBen de sizler sayesınde bazı seylerı öğrendım canım
Hrpımız birer savaşcıyız
Ben kızımın kıyafetlerını bazılarını 1 kere bıle gıydırmeden dagıttım .
Bebekler o kadar hızlı buyüyorlar kı
Yazık oluyor kıyafetlere. Bak şimdi ben bu kadıfelerın canı cıkana kadar kullanırım
-Devir ekonomı devrı aslanım
Ne furuyon sülüman bey
( kemal sunal yoksul filminden )
Heh şöyle bana bunlarla gelinBölmeli mıka var
Ondan kullan. Gelme bu kapıtalıst sıstemın oyunlarına
Bebem ucuz tabakları fırlattığı zaman bugünleri anıp ağlamayı tercih edicem şimdilikBak 119 tl indirimde daha ucuzunu bulamassın
Milyoncularda da varHeh şöyle bana bunlarla gelinonu nerde buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?