- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #93.981
Marka önemlı değilOoo markası da karacaymış
Tamam canım listeme aldımMarka önemlı değil
Mika tabak avm den bakabılırsın
Ee adı ateşİşte bilemediğim içincanavarmı olucak uslumu
Hah ayni versiyon benim bebe de.bel fitigi neyi olmasak bari
Kucağa alışması daha kötü bence. Uyurken bile dalana kadar kucaktan inmiyor. Puset, ana kucağı vs yarım saat en fazla oyalıyor. Cidden bel fıtığı geliyorum diyorBende bebişi kucağa alıştırmayayım diye uğraştım Ama bu kadarda demedim..
Sağolsunnn artık asla kucak sevmiyo, kucağa biri alınca ağlıyodirek pusetini istiyo
Pusetsiz bi yere gidersen çok mız mız oluyo
Dün slingten kanguruya terfi ettikKanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?
Bizimkinin de ilk kaşinda başlamıştı , sonra tüm kafası oldu 3 haftadır z.yag karbonat ve Konak önleyici şampuan aldım . 2 güne gececek artık az kaldı bayaKızlar bebişin kaşında konak gördüm acaba ben temizleyeyim mi, yoksa kendi geçer mi?
Valla benim de elimde ana kucağı patladı. Bir de bayağı pahalı bir şey aldım. Yazık olduElinde patlar
Markayı bılenler alır canım benceValla benim de elimde ana kucağı patladı. Bir de bayağı pahalı bir şey aldım. Yazık oldusatsam kimsenin benim gibi kafasız olup bir ana kucağına o kadar para vereceğini sanmıyorum.
Benım giyim tarzım suan buDün slingten kanguruya terfi ettikbu kanguru arkadaşımdan geldi , eğer bel problemin varsa çok iyi arkasında demir bir çubuk var bel için. kanguru ağır bir kanguru ama ergonomik. Dolap uygulamasından falan bakabilirsin
Bizimkinin de ilk kaşinda başlamıştı , sonra tüm kafası oldu 3 haftadır z.yag karbonat ve Konak önleyici şampuan aldım . 2 güne gececek artık az kaldı baya
Artık üstüme yapışan kombin tayt tişörtBenım giyim tarzım suan bu
KesınlıkleArtık üstüme yapışan kombin tayt tişörtama en rahatı da bu değil mi ?
HahahahahahahBebem ucuz tabakları fırlattığı zaman bugünleri anıp ağlamayı tercih edicem şimdilik
Yaramaz olcak gibi bi his var aynenEe adı ateş
Artık gerısını sen düşün
O bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyoBu bebelerin huyuna hiç belli olmuyor he1 haftadır gündüz uykusu iyice azalmıştı canıma okuyordu dün kv geldi.uyumuyor gündüz artık hep oyun istiyor vs dedim di.ulen çocuk hep uyudu kv diyorki birde uyumuyor diyordunuz dedik yalanmi soylicem yüzü burda oğlunun söylesin, mahidevranin şerrine uğramış Hürrem gibi geziyordum kaç gundur vurdum dotune beni yalancı çıkarıyorsun kız diye gülüyor zilli
Hadi gözün aydın emme süresi de düştü mü biraz rahatladın mı o işte deMerhaba yorgun ama mutlu anneler60 sayfa birikmiş umarım herkes iyi ve mutludur . Yazlıktan eve geri döndük ,ben zor olur diye düşünmüştüm ama şükür bebeğim evde daha huzurlu , gündüz uykusu hiç yokken şimdi artık 30 dk da olsa uyuyor
Aynennn sırf bunyüzden kim ne derse desin en başta almadım kucağıma hiçççç, ne olursa yatağında halletmeye çalıştım.. bi kaç kişi kucağa alışmaz dedi ama öyle bi alışıyolarki .. akıllı onlar bayaaaKucağa alışması daha kötü bence. Uyurken bile dalana kadar kucaktan inmiyor. Puset, ana kucağı vs yarım saat en fazla oyalıyor. Cidden bel fıtığı geliyorum diyor
Yok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .Hadi gözün aydın emme süresi de düştü mü biraz rahatladın mı o işte de
1.5 2 saatte emzirirdim ama bazen 5 saat emmedigi oldu .Galiba o dönem meme reddi oldu ama geçti gibiKızlar bebeğinizi o istemedikçe ne sıklıkta besliyorsunuz ? Özellikle 2 aylık olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?