Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu bebelerin huyuna hiç belli olmuyor he 1 haftadır gündüz uykusu iyice azalmıştı canıma okuyordu dün kv geldi.uyumuyor gündüz artık hep oyun istiyor vs dedim di.ulen çocuk hep uyudu kv diyorki birde uyumuyor diyordunuz dedik yalanmi soylicem yüzü burda oğlunun söylesin, mahidevranin şerrine uğramış Hürrem gibi geziyordum kaç gundur vurdum dotune beni yalancı çıkarıyorsun kız diye gülüyor zilli

Hah ayni versiyon benim bebe de. bel fitigi neyi olmasak bari

Kucağa alışması daha kötü bence. Uyurken bile dalana kadar kucaktan inmiyor. Puset, ana kucağı vs yarım saat en fazla oyalıyor. Cidden bel fıtığı geliyorum diyor

Kanguru istiyrm ama hala yeterli bilgim yok o yüzden alamadm. Sen hangisini aldin?
Dün slingten kanguruya terfi ettik bu kanguru arkadaşımdan geldi , eğer bel problemin varsa çok iyi arkasında demir bir çubuk var bel için. kanguru ağır bir kanguru ama ergonomik. Dolap uygulamasından falan bakabilirsin
Kızlar bebişin kaşında konak gördüm acaba ben temizleyeyim mi, yoksa kendi geçer mi?
Bizimkinin de ilk kaşinda başlamıştı , sonra tüm kafası oldu 3 haftadır z.yag karbonat ve Konak önleyici şampuan aldım . 2 güne gececek artık az kaldı baya

Eklentiler

• IMG_20220926_175526.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 80
Benım giyim tarzım suan bu

O bendede öyle yaaaaaa uyumuyo diyorum millt gelince uyuyo bu bebişler bizi utandırmak için varr valla yalancı sanıcak millet

Hadi gözün aydın emme süresi de düştü mü biraz rahatladın mı o işte de

Kucağa alışması daha kötü bence. Uyurken bile dalana kadar kucaktan inmiyor. Puset, ana kucağı vs yarım saat en fazla oyalıyor. Cidden bel fıtığı geliyorum diyor
Aynennn sırf bunyüzden kim ne derse desin en başta almadım kucağıma hiçççç, ne olursa yatağında halletmeye çalıştım.. bi kaç kişi kucağa alışmaz dedi ama öyle bi alışıyolarki .. akıllı onlar bayaaa

Hadi gözün aydın emme süresi de düştü mü biraz rahatladın mı o işte de
Yok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .
Bebek arabasında gezersek 2.5 saat kadar dayanabildigi oluyor bazen ama sürekli de gezemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…