- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.001
Burda mi yazmıştı bir yerde gördüm. Kimse kusura bakmasın ama şu koca halimle ben bile 3 4 saatte acıkırım. Bu bebekler sadece süt içiyor istediği kadar yağlı olsun .Ben bazen yarım saatte emziriyorum gazi falan hiç olmuyor. Zaten gazını kendi cikariyor bundan biliyorumYok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .
Bebek arabasında gezersek 2.5 saat kadar dayanabildigi oluyor bazen ama sürekli de gezemeyiz ki
Bak bak mutevazilige bak "bazı şeyler öğrendim "Ben de sizler sayesınde bazı seylerı öğrendım canım
Hrpımız birer savaşcıyız
Ben kızımın kıyafetlerını bazılarını 1 kere bıle gıydırmeden dagıttım .
Bebekler o kadar hızlı buyüyorlar kı
Yazık oluyor kıyafetlere. Bak şimdi ben bu kadıfelerın canı cıkana kadar kullanırım
-Devir ekonomı devrı aslanım
Ne furuyon sülüman bey
( kemal sunal yoksul filminden )
Bende 3-4 saate bir acikiyorum gerçekten ama herkes böyle 3-4 saati söyledikce yanlış mı yapıyorum diyorum . Eşim de doktor dedi diye hemen emzirme diyor .Burda mi yazmıştı bir yerde gördüm. Kimse kusura bakmasın ama şu koca halimle ben bile 3 4 saatte acıkırım. Bu bebekler sadece süt içiyor istediği kadar yağlı olsun .Ben bazen yarım saatte emziriyorum gazi falan hiç olmuyor. Zaten gazını kendi cikariyor bundan biliyorum
Niye reflu olsun ? Emzirdikten sonra gazını çıkarıp 10 dakika gezdirince reflu niye olsun .benim kız memememe diye ağlıyor.hem yenidoganken istediği zaman veriyorlar o zaman gaz reflu olmuyormuş da şimdi mi oluyormuş ne salakça. Bunu diyen erkek bir doktor mu ?
Bak bak mutevazilige bak "bazı şeyler öğrendim "
Canım bence onla alakası yok. Buyuyorlar ve etrafı kesfedıyorlar. Onlar da ınsan sonucta sırtları agrır len yatmaktan hepAynennn sırf bunyüzden kim ne derse desin en başta almadım kucağıma hiçççç, ne olursa yatağında halletmeye çalıştım.. bi kaç kişi kucağa alışmaz dedi ama öyle bi alışıyolarki .. akıllı onlar bayaaa
Bizimki dik durup etrafi izlemeye bayiliyor. Kucaginda yatay pozisyona aldiginda deliriyor. Guya alistirmadik kucaga hastanede ilk gece almadik ortaligi yikti kucaga alinca suatu keza hep ayni sekilde evde de karsinda catlayana kadar agliyor ne yapacaksin ki almayip. Belim pert :)Canım bence onla alakası yok. Buyuyorlar ve etrafı kesfedıyorlar. Onlar da ınsan sonucta sırtları agrır len yatmaktan hep
Nihayetinde onlarin da torunu.Hanımlar Ben 10 Ekim de türkiyeye gideceğim. Annem 2 dir rahatsız oluyor. Beni görmek istiyor 82 yaşında. Kaynanamlar ile konuşmuyoruz ama eşim beni oraya götürecek. Mecbur gitmek zorunda kaldım. Annemi görmek için.
Bebeğim çok küçük 56günlük. İnşaallah hasta olmaz.
Bütün günde yatmıyo canımCanım bence onla alakası yok. Buyuyorlar ve etrafı kesfedıyorlar. Onlar da ınsan sonucta sırtları agrır len yatmaktan hep
Sabredın az kaldı oturmalarına.Bizimki dik durup etrafi izlemeye bayiliyor. Kucaginda yatay pozisyona aldiginda deliriyor. Guya alistirmadik kucaga hastanede ilk gece almadik ortaligi yikti kucaga alinca suatu keza hep ayni sekilde evde de karsinda catlayana kadar agliyor ne yapacaksin ki almayip. Belim pert :)
Arabayı eve koy evin içinde turla ben öyle yapıyom dışardan gelince eşim tekerleği yıkayıp takıyo evde de kullanıyoruzYok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .
Bebek arabasında gezersek 2.5 saat kadar dayanabildigi oluyor bazen ama sürekli de gezemeyiz ki
Görüyor musun başımıza geleni kaçırdım gül gibi indirimi
Almanyadan sıcak değil mi burası uygun giydir iyi düşün bir şey olmaz inşallahHanımlar Ben 10 Ekim de türkiyeye gideceğim. Annem 2 dir rahatsız oluyor. Beni görmek istiyor 82 yaşında. Kaynanamlar ile konuşmuyoruz ama eşim beni oraya götürecek. Mecbur gitmek zorunda kaldım. Annemi görmek için.
Bebeğim çok küçük 56günlük. İnşaallah hasta olmaz.
Vallaaaa düz oturabiliceği bi mama sandalyesi alıcammm e bebekde en ucuzu 200 tl onu alırım içinde oturduğu yerede bi minder misssssGörüyor musun başımıza geleni kaçırdım gül gibi indirimikız sen bunu boşver mama sandalyesi işini naptın o daha önemli
Tutumlu anne ya da dolap tan bakabilirsiniz vardır eminim temiz bir şeylerGörüyor musun başımıza geleni kaçırdım gül gibi indirimikız sen bunu boşver mama sandalyesi işini naptın o daha önemli
Orda 250 tl buldum yatanlardan ama emin olamadımTutumlu anne ya da dolap tan bakabilirsiniz vardır eminim temiz bir şeyler
Tutumlu anne ne dolap hesabı mıTutumlu anne ya da dolap tan bakabilirsiniz vardır eminim temiz bir şeyler
Önce mama sandalyesı arastırGörüyor musun başımıza geleni kaçırdım gül gibi indirimikız sen bunu boşver mama sandalyesi işini naptın o daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?