- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.401
Ayyy onlara ne karışıyolar ister yaparım ister yapmam millet burnunu olmayan gereksiz konulara niye sokuyo anlamıyorum yaaaBende söylemedim ama her zamanki gibi görümüm başladı var mi neden yapmıyorsunuz.Çocuğun mu olmuyor .Her zaman böyle yapması hoşuma gitmiyor kendisi de evli bir gün karışmış değilim hayatınaİnsanın içindeki o sevinci alıp gidiyor.
Cnm bende ümraniyedeyim çamlica erdemde ilk dogumumu yaptim memnun kaldim ama ilk dogumumdaki dr yokmus suan orda baska bir dr randevu aldm cumaya aşırı memnun kalirsam önerebilirimHanımlar, Anadolu yakası doktor önerisi istiyorum gebelik takibi için. İlk kadın kontrol için gittim bir hastaneye. Artık kalp atışı ve tüp takipler için merkez arıyorum. Önerisi olan var mı? Pendik'te oturuyorum. Ümraniye Eva gyn için randevu aldım ama hala içime sinmiyor. Yardımcı olun lütfen
Tüketilmez mi hemde çok çok faydalı.Hamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Kız neler neler artık bir görsen .Kızımdayken cinsiyet belli değil di erkek olursa Vakkas olucak demeler.Kızım oldu bu konuşan görümümün ismi konuldu hiç bana sormadılar bile.kız olucak diye sevinmediler ,isimlerinide koydular bir güzel .Ama bu sefer vurdutturmam ne olursa olsun her zaman çocuk doğurmuyor insan.Vakkazda kayınpederimin ismi bu arada .Ayyy onlara ne karışıyolar ister yaparım ister yapmam millet burnunu olmayan gereksiz konulara niye sokuyo anlamıyorum yaaadelirtiyolar beni, yapsan o mu bakıcak onane yani
Çocuğa da vakkaz konulmaz yani canınKız neler neler artık bir görsen .Kızımdayken cinsiyet belli değil di erkek olursa Vakkas olucak demeler.Kızım oldu bu konuşan görümümün ismi konuldu hiç bana sormadılar bile.kız olucak diye sevinmediler ,isimlerinide koydular bir güzel .Ama bu sefer vurdutturmam ne olursa olsun her zaman çocuk doğurmuyor insan.Vakkazda kayınpederimin ismi bu arada .
Geçmiş olsun.Mide bulantısıda iyiye işarettir .Kraker felan tüket geçer inşallahUyuyordum
Uyandım ve gözlerini acar açmaz başladı bulantım. Vallahi oturup hüngür hüngür ağlayasım var .
Canım ne yaparsam yapayım geçmiyor.Geçmiş olsun.Mide bulantısıda iyiye işarettir .Kraker felan tüket geçer inşallah
Hiç sormaÇocuğa da vakkaz konulmaz yani canın
Dalga geçerler okulda
Bazende genetik oluyor .Annenkide böyle geçiyor olabilir.Bizim ailede de hamilelikte uyumak var sürekli .Ye iç yatCanım ne yaparsam yapayım geçmiyor.
O kadar bıktım ki anlatamam.
Bölge Hastanesi Sancaktepe Pınar Hanım a gitmeyi düşünüyorum. Tüp bebek doktorum da önerdi. Yorumları da güzel.Hanımlar, Anadolu yakası doktor önerisi istiyorum gebelik takibi için. İlk kadın kontrol için gittim bir hastaneye. Artık kalp atışı ve tüp takipler için merkez arıyorum. Önerisi olan var mı? Pendik'te oturuyorum. Ümraniye Eva gyn için randevu aldım ama hala içime sinmiyor. Yardımcı olun lütfen
Ciğer tüketiminde bir başka problem de hayvanın vücuduna bir şekilde girmiş toksinlerin ciğerde kalıntı bırakması. Yediğin ciğerde vitaminden çok ilaç ve toksin kalıntısı bulunma ihtimali var.Hamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Eşimin babası öldü . Eşime ve kayınvalıdeme soyledım " hic adını koymamı beklemeyin erkek olursa, şimdiden söyleyeyim " dedim.Hiç sormafarkındayım .oğlum olursa bunun içinde endişeliyim.Eşimin ailesi allem eder kullem eder bunu vurdurur eşimi her zaman kendi dediklerine getirmeyi başarıyorlar nasıl yaptıklarını anlamıyorum bile .
Bi lohusa cinneti her seyi çözebilirHiç sormafarkındayım .oğlum olursa bunun içinde endişeliyim.Eşimin ailesi allem eder kullem eder bunu vurdurur eşimi her zaman kendi dediklerine getirmeyi başarıyorlar nasıl yaptıklarını anlamıyorum bile .
Bu arada eva gyn deki sukran akalnda camlica erdemdeydi muayenesi nekadar acaba biliyrmusun zaten ozeller almis basini gidiyor birde ozel klinik olunca fiyat cok ucuktr diye yanasamadm oraya birde ssk geciyormu acabaHanımlar, Anadolu yakası doktor önerisi istiyorum gebelik takibi için. İlk kadın kontrol için gittim bir hastaneye. Artık kalp atışı ve tüp takipler için merkez arıyorum. Önerisi olan var mı? Pendik'te oturuyorum. Ümraniye Eva gyn için randevu aldım ama hala içime sinmiyor. Yardımcı olun lütfen
Uyur pozisyonu, uyku sonrası, araba aç kalmak %100 arttırıyor. On üzerinde 6 seviyesi benim normalde bu süreçlerdeb9-10Uyuyordum
Uyandım ve gözlerini acar açmaz başladı bulantım. Vallahi oturup hüngür hüngür ağlayasım var .
Çok özür dilerim gördüm ne oluyor görümce mi?Kız neler neler artık bir görsen .Kızımdayken cinsiyet belli değil di erkek olursa Vakkas olucak demeler.Kızım oldu bu konuşan görümümün ismi konuldu hiç bana sormadılar bile.kız olucak diye sevinmediler ,isimlerinide koydular bir güzel .Ama bu sefer vurdutturmam ne olursa olsun her zaman çocuk doğurmuyor insan.Vakkazda kayınpederimin ismi bu arada .
Belki hafıfleyecek ama geçmeyecekUyur pozisyonu, uyku sonrası, araba aç kalmak %100 arttırıyor. On üzerinde 6 seviyesi benim normalde bu süreçlerdeb9-10sürekli şu tükürük bezlerinin çok çalışması hali, sersemlik çok kötü ya.
Bence 12. Haftada geçenler ara ara 3-4 seviyelerini yaşayanlar bunun geçeceğini hiç sanmıyorum artık
Adamın ağ.zına s.ÇarımKız neler neler artık bir görsen .Kızımdayken cinsiyet belli değil di erkek olursa Vakkas olucak demeler.Kızım oldu bu konuşan görümümün ismi konuldu hiç bana sormadılar bile.kız olucak diye sevinmediler ,isimlerinide koydular bir güzel .Ama bu sefer vurdutturmam ne olursa olsun her zaman çocuk doğurmuyor insan.Vakkazda kayınpederimin ismi bu arada .
Şöylee mangalda nar gibi kizartsak kuzu cigerini piyazla gömsek yinemi zarari olaarkiiCiğer tüketiminde bir başka problem de hayvanın vücuduna bir şekilde girmiş toksinlerin ciğerde kalıntı bırakması. Yediğin ciğerde vitaminden çok ilaç ve toksin kalıntısı bulunma ihtimali var.
Sakat-at demişler zaten. Sakatatların tümünün içinde parazit, hastalık, toksin ve kalıntı olma ihtimali yüksektir.
Ha ben çok seviyorum ve tüketiyorum o ayrıHamilelikte ara verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?