Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum

Eklentiler

• IMG20220926190354.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Gecmıs olsun.Kemer varken aglamadı mı?

Gecmıs olsun.Kemer varken aglamadı mı?
Dün akşamdan beri zaten çok gaz vardı karnı gurul guruldu bugün de öyleydi zaten ağlıyordu ağladığı için anlayamadım ben gazdan ağlıyor zannediyordum annem de yanımdaydı �kimiz de anlayamadık s**** gibi işte bakmadım normalde ağladığı zaman çok ben hemen üstünü başını soyarım bakarım Bir şey mi oldu diye böcek girer saç girer hani kaşınır diye sürekli çok ağladığında soyarım resmen vasiretim bağlandı bakmadım çok ağlayınca sürekli kucağımda eylemeye çalıştım şimdi sardılar ilaç sürdüler Perşembe günü tekrar kontrole gidicz

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Evet aynı gün dedi doktor ama.ben yinede mesaj atıp sorayım şüpheye düştüm simdi
Bize de aynı gün dedi sanki ben de emin olmak için size sorayım demiştim. Muhtemelen aynı gündür o zaman
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Ahhh kurban olurum yaaa kıyamam çok geçmiş olsun ahhh hemen geçsin canı yanmasın

Ah çok geçmiş olsun kuzuya işte insanın başına gelecek ya talihsizlikler basireti bağlanıyor resmen

Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun hemen toparlasın inşallah

Şimdiden kullanılanlardan alam da totosu alışsın ona madem dediğin gibi dolaba da bakem o da aradan çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…