- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.021
O da dolap gibi ama sadece çocuk ürünlerinin olduğu bir uygulama. web sayfası da var. Çok eski teee oğlumun zamanında vardı.Tutumlu anne ne dolap hesabı mı
Bu dediğim adresten de satabilirsin tutumlu anneUmarım
Çok teşekkür ederimBu dediğim adresten de satabilirsin tutumlu anne
Ben zaten 120 tl aldım
Evet aynı gün dedi doktor ama.ben yinede mesaj atıp sorayım şüpheye düştüm simdiMenenjit aşısı rota ile aynı gün mü yapılacak
Tek doz fiyatıTek doz mu o fiyat yoksa üçü mu
Ben zaten 120 tl aldım
20 tl lafı olmaz
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Gecmıs olsun.Kemer varken aglamadı mı?Kiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Dün akşamdan beri zaten çok gaz vardı karnı gurul guruldu bugün de öyleydi zaten ağlıyordu ağladığı için anlayamadım ben gazdan ağlıyor zannediyordum annem de yanımdaydı �kimiz de anlayamadık s**** gibi işte bakmadım normalde ağladığı zaman çok ben hemen üstünü başını soyarım bakarım Bir şey mi oldu diye böcek girer saç girer hani kaşınır diye sürekli çok ağladığında soyarım resmen vasiretim bağlandı bakmadım çok ağlayınca sürekli kucağımda eylemeye çalıştım şimdi sardılar ilaç sürdüler Perşembe günü tekrar kontrole gidiczGecmıs olsun.Kemer varken aglamadı mı?
Çok geçmiş olsunDün akşamdan beri zaten çok gaz vardı karnı gurul guruldu bugün de öyleydi zaten ağlıyordu ağladığı için anlayamadım ben gazdan ağlıyor zannediyordum annem de yanımdaydı �kimiz de anlayamadık s**** gibi işte bakmadım normalde ağladığı zaman çok ben hemen üstünü başını soyarım bakarım Bir şey mi oldu diye böcek girer saç girer hani kaşınır diye sürekli çok ağladığında soyarım resmen vasiretim bağlandı bakmadım çok ağlayınca sürekli kucağımda eylemeye çalıştım şimdi sardılar ilaç sürdüler Perşembe günü tekrar kontrole gidicz
Çok geçmiş olsunKiraz cekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Bize de aynı gün dedi sanki ben de emin olmak için size sorayım demiştim. Muhtemelen aynı gündür o zamanEvet aynı gün dedi doktor ama.ben yinede mesaj atıp sorayım şüpheye düştüm simdi
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Ahhh kurban olurum yaaa kıyamamKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Ah çok geçmiş olsun kuzuyaKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun hemen toparlasın inşallahKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Kanıma giriyo ama kart çoktan patladı geç kaldı
Şimdiden kullanılanlardan alam da totosu alışsın ona madem dediğin gibi dolaba da bakem o da aradan çıksınÖnce mama sandalyesı arastır
Sonra da dolap uygulamasından fıyat karşılaştırması yap. Her bebek mama sandalyesinde durmuyor.
sandalyesine alıştırmak çok önemli.
ek gıdaya girdiğin zaman mama sandalyesi dışında hiçbir yerde yedirmeyeceksin Kural çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?