- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.041
Hemen uygulama indirdimO da dolap gibi ama sadece çocuk ürünlerinin olduğu bir uygulama. web sayfası da var. Çok eski teee oğlumun zamanında vardı.
Bizim ki nimenrix toplam da üç kez yapılacakmis.. 28 Eylül'de yapılacak ilki... rota ile birlikte bence de herşey den önemlisi sağlık ama fiyatlar uçuk hatta zam gelecek diye önceden ayirttik ama gelmedi gelmesinde yani zaten 754 TL
Bu kesinlikle ben
Bunu ancak 2. 3. Çocuğu olan anneler anlar
Diğerlerinin de pek yakında başına gelecekler
Geçmiş olsun canımKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Hahahahahahha, 4.5 yaşındaki kızım daha yeni yeni normal bir şekilde kalabiliyorum bazen. Okul yoruyor sanırımBu kesinlikle benhatta aynen 2. Yanından böyle kaçmaya çalışırken suyum gelmişti
Ben abisiyle yatakları birleştirdim mecburHahahahahahha, 4.5 yaşındaki kızım daha yeni yeni normal bir şekilde kalabiliyorum bazen. Okul yoruyor sanırım
Linki var mı atabilir misin
Ahhh çok çok üzüldüm, görünmez kaza diyolar yaKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Ayy ben bundan geçennsene almıştım yanlardan akktıWENOLG 4
WENOLG 4'lü Küre Buz Topu Kalıbı - Yuvarlak Içecek Buz Topu Dondurucu Buzluk Saklama Ve Sunum Kabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundan
Bonus olarak limonları sıkıp burada dondurdum sade soda ın içine attım, süper oldu
Niye annelerde kalmadığını anlayamadım canım?Hanımlar Ben 10 Ekim de türkiyeye gideceğim. Annem 2 dir rahatsız oluyor. Beni görmek istiyor 82 yaşında. Kaynanamlar ile konuşmuyoruz ama eşim beni oraya götürecek. Mecbur gitmek zorunda kaldım. Annemi görmek için.
Bebeğim çok küçük 56günlük. İnşaallah hasta olmaz.
Rotayı yaptık evde geçenSen daha rota aşısı falan yaptırmadın tabi
Çocuk doğmadan aşılara da birikim yapmak lazım artık..
İstemediği sürece beslemem. O da bunu biliyor ve sürekli istiyorKızlar bebeğinizi o istemedikçe ne sıklıkta besliyorsunuz ? Özellikle 2 aylık olanlar
Çok geçmiş olsun canımKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Çok üzüldüm. İns çabucak geçerKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Canım çok geçmiş olsun. Yavrum yazık. İnşallah bir an evvel iyileşir. Kendini suçlama csnim nerden bileceksin kiKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
İnan varya kalbim ağrıyor suçlamadan edemiyorum o kadar ağladıki nasıl olurda kemeri çıkarmak aklıma gelmediCanım çok geçmiş olsun. Yavrum yazık. İnşallah bir an evvel iyileşir. Kendini suçlama csnim nerden bileceksin ki
Olan olmus üzülme .İnan varya kalbim ağrıyor suçlamadan edemiyorum o kadar ağladıki nasıl olurda kemeri çıkarmak aklıma gelmedi
Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değilOlan olmus üzülme .
Önemli olan şuan ıyı olması.
Annemde kalacağım canım. Ama onlarada gidip kalmam lazım eşimin şartı bu. Bana kışlık getir aman yazlık getirme diyorlar. Urfa bu ayda hiç görmemiştim soğuk olduğunu.Niye annelerde kalmadığını anlayamadım canım?
Hiç bişi olmaz burası çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?