Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Annemde kalacağım canım. Ama onlarada gidip kalmam lazım eşimin şartı bu. Bana kışlık getir aman yazlık getirme diyorlar. Urfa bu ayda hiç görmemiştim soğuk olduğunu.
Ee tabi Bi gider görünürsün, kısa da olsa torunlarını görürler hem.
Sende elbette uzun kollu ayaklı bişiler al yanına ama gündüzleri baya sıcak, büyükler biraz evham yapıyor olabilir

Benimde en büyük hayalim ikisi birlikte yatacsklar kalacaklar falan taşınıyorum, yeni evde ayrı oda yapma imkanım var ama ben istemiyorum

Annemde kalacağım canım. Ama onlarada gidip kalmam lazım eşimin şartı bu. Bana kışlık getir aman yazlık getirme diyorlar. Urfa bu ayda hiç görmemiştim soğuk olduğunu.
Türkiyeye gelmek için sana böyle bir şart koşması saçma. Ailem var annem hasta ucak biletimi al ben biraz orda kalıcamm . Bitttiii yaniii .. çok istiyosa o alır biraz torunlarını göstermek için götürür getirir geri.
Valla senin eşin fenaaaa baya belli.. bulmuş senin gibi kadını öpsün başına koysun kimse çekmezzz..

Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bir an önce iyileşsin inşallah

Kızlar bugün oğlumu kontrole götürdüm dayanamadım 3. Ayı bekleyemedim 12 günde 400gr almış gayet iyi dedi doktor persentili %75miş çok çok iyi dedi. Çok şükür kendime çok dert ediyordum bugün içim rahatladı
Süt arttırma için ne önerirsiniz diye sordum damlaların, incirdi hurmaydı soğandı falan hiç bir bilimsel açıklaması yok dedi. Sadece bol bol dinlen, yemeğine dikkat et, bol su iç hatta vitamin desteği al sütün kalitesini arttırmak için dedi. En önemlisi olabildiğince emzir dedi. Eds önerdi. Göğsünü bebek uyarsın süt üretimi artar başka hiç bir yöntem böyle kesin çözüm vermez dedi. Yarın bir medikale gidip sonda alıcam inşallah faydasını görürüm

Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun
Oluyor işte bazen insan öyle ne yapacağını bilemez durumda..
Durduğu yerde nasıl ısınıyormuş onu anlayamadım ben

Cok gecmis olsun icim ciz etti

Kesinlikle kantaron yagi bulmalisin bolca sür ne izi kalacak ne ağrısı elimi her yakmamda sürerim 5 dk sonra acisi yanigi geciyor allahim sifa versin cabucak iyileşir insallah❤

Gece gece aklımda deli sorular takip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan

Yeni fobim kazara hamile kalmak

Geçmiş olsun oyy kuzum benim nasıl yanmış ama çabuk geçer inşallah. O kiraz çekirdeğini uretene de kızdım okurken .mal gibi urun yapiiyorlar

Bunları yapınca artsa benim artardi .doktorlar bu isi bilmiyor .vücut bir zamandan sonra yoruluyor takviye istiyor .Ben 3 öğün besleniyorum .Sabah 2 yumurta reçel peynir yiyorum .kimi zaman kahvaltıdan sonra granola yiyorum .öğle ve akşam yemegimin en az birinde et ya da tavuk var .günde en az 4 litre su içiyorum. Evde iş yapmıyorum yatıyorum. Pis olmuyor zaten. Benim kız saatte bir emiyor .senin doktorun dediği her şeyi yaptım ben .olmadı yani .bunu diyen doktorların ya çocuğu yok ya da erkek .
Ben sütte bir bilimsellik aramıyorum bence çok ilkel bir süreç. O yüzden doktorlar anlamıyor

Bir de 12 günde 400 gr aldıysa niye eds önerdi. Eds mama ile beslenen çocuklar için olmuyor mu

Ben kaldım kazara hamile beş sene önce esim korunuyordu nasıl.oldu anlamadık .. bende kalça kasık ağrısı oldu ilk hamileliğimden tecrübe edindiğim için daha regl gecikmesi olmadan kan testinden çıktı yani benim başıma gelecek en son şeydi ama geldi.... nasip değilmiş kaybettik sonrada

Cok gecmis olsun icim ciz etti

Kesinlikle kantaron yagi bulmalisin bolca sür ne izi kalacak ne ağrısı elimi her yakmamda sürerim 5 dk sonra acisi yanigi geciyor allahim sifa versin cabucak iyileşir insallah❤
Aktardan alırım.yarin evet aslında çok iyi gelir büyük oglanda kullanıyorduk eskiden tıp 1 diyabet ya parmak uçları delmekten yara olmasın diye olunca da çabuk iyileşsin diye iyi hatırlattım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…