- 25 Şubat 2020
- 2.746
- 3.421
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.061
Amin amin inşaallahAlmanyadan sıcak değil mi burası uygun giydir iyi düşün bir şey olmaz inşallah
Eskiden kalan çok sorunum var ondan canım. Ben de iyi olalım istiyorum. Tounlarını sevmeleri benim içinde güzel birşey.Nihayetinde onlarin da torunu.
Öyle zamanlarda insanın basireti bağlanıyor işte.İnan varya kalbim ağrıyor suçlamadan edemiyorum o kadar ağladıki nasıl olurda kemeri çıkarmak aklıma gelmedi
Ee tabi Bi gider görünürsün, kısa da olsa torunlarını görürler hem.Annemde kalacağım canım. Ama onlarada gidip kalmam lazım eşimin şartı bu. Bana kışlık getir aman yazlık getirme diyorlar. Urfa bu ayda hiç görmemiştim soğuk olduğunu.
AA benimki akmadı? Çok fazla aynı görselle satan sayfa var hepsi aynı sanıyodumAyy ben bundan geçennsene almıştım yanlardan akktı
Benimde en büyük hayalim ikisi birlikte yatacsklar kalacaklar falanBen abisiyle yatakları birleştirdim mecburKorkuyorum diyor bir gün pencereden korkuyorum dedi perdeyi çektik. Ertesi gün duvardan korkuyorum dedi duvarı da yıkamam ki birleştirdim yatakları abin yanında dedim ama abisi bu durumdan hiç hoşnut değil maalesef
Ben mahalleden milyoncudan almıştımda buzlukda sadece en alttaki tutuyo bidaha deniyimAA benimki akmadı? Çok fazla aynı görselle satan sayfa var hepsi aynı sanıyodum
Türkiyeye gelmek için sana böyle bir şart koşması saçma. Ailem var annem hasta ucak biletimi al ben biraz orda kalıcamm . Bitttiii yaniii .. çok istiyosa o alır biraz torunlarını göstermek için götürür getirir geri.Annemde kalacağım canım. Ama onlarada gidip kalmam lazım eşimin şartı bu. Bana kışlık getir aman yazlık getirme diyorlar. Urfa bu ayda hiç görmemiştim soğuk olduğunu.
Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bir an önce iyileşsin inşallahKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Dün akşamdan beri zaten çok gaz vardı karnı gurul guruldu bugün de öyleydi zaten ağlıyordu ağladığı için anlayamadım ben gazdan ağlıyor zannediyordum annem de yanımdaydı �kimiz de anlayamadık s**** gibi işte bakmadım normalde ağladığı zaman çok ben hemen üstünü başını soyarım bakarım Bir şey mi oldu diye böcek girer saç girer hani kaşınır diye sürekli çok ağladığında soyarım resmen vasiretim bağlandı bakmadım çok ağlayınca sürekli kucağımda eylemeye çalıştım şimdi sardılar ilaç sürdüler Perşembe günü tekrar kontrole gidicz
Cok gecmis olsun icim ciz ettiKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Geçmiş olsun oyy kuzum benim nasıl yanmış ama çabuk geçer inşallah. O kiraz çekirdeğini uretene de kızdım okurken .mal gibi urun yapiiyorlarKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Bunları yapınca artsa benim artardi .doktorlar bu isi bilmiyor .vücut bir zamandan sonra yoruluyor takviye istiyor .Ben 3 öğün besleniyorum .Sabah 2 yumurta reçel peynir yiyorum .kimi zaman kahvaltıdan sonra granola yiyorum .öğle ve akşam yemegimin en az birinde et ya da tavuk var .günde en az 4 litre su içiyorum. Evde iş yapmıyorum yatıyorum. Pis olmuyor zaten. Benim kız saatte bir emiyor .senin doktorun dediği her şeyi yaptım ben .olmadı yani .bunu diyen doktorların ya çocuğu yok ya da erkek .Kızlar bugün oğlumu kontrole götürdüm dayanamadım 3. Ayı bekleyemedim 12 günde 400gr almış gayet iyi dedi doktor persentili %75miş çok çok iyi dedi. Çok şükür kendime çok dert ediyordum bugün içim rahatladı
Süt arttırma için ne önerirsiniz diye sordum damlaların, incirdi hurmaydı soğandı falan hiç bir bilimsel açıklaması yok dedi. Sadece bol bol dinlen, yemeğine dikkat et, bol su iç hatta vitamin desteği al sütün kalitesini arttırmak için dedi. En önemlisi olabildiğince emzir dedi. Eds önerdi. Göğsünü bebek uyarsın süt üretimi artar başka hiç bir yöntem böyle kesin çözüm vermez dedi. Yarın bir medikale gidip sonda alıcam inşallah faydasını görürüm
Bir de 12 günde 400 gr aldıysa niye eds önerdi. Eds mama ile beslenen çocuklar için olmuyor muKızlar bugün oğlumu kontrole götürdüm dayanamadım 3. Ayı bekleyemedim 12 günde 400gr almış gayet iyi dedi doktor persentili %75miş çok çok iyi dedi. Çok şükür kendime çok dert ediyordum bugün içim rahatladı
Süt arttırma için ne önerirsiniz diye sordum damlaların, incirdi hurmaydı soğandı falan hiç bir bilimsel açıklaması yok dedi. Sadece bol bol dinlen, yemeğine dikkat et, bol su iç hatta vitamin desteği al sütün kalitesini arttırmak için dedi. En önemlisi olabildiğince emzir dedi. Eds önerdi. Göğsünü bebek uyarsın süt üretimi artar başka hiç bir yöntem böyle kesin çözüm vermez dedi. Yarın bir medikale gidip sonda alıcam inşallah faydasını görürüm
Canım hem kendime hemde üreteneGeçmiş olsun oyy kuzum benim nasıl yanmış ama çabuk geçer inşallah. O kiraz çekirdeğini uretene de kızdım okurken .mal gibi urun yapiiyorlar
Ben kaldım kazara hamile beş sene önce esim korunuyordu nasıl.oldu anlamadık .. bende kalça kasık ağrısı oldu ilk hamileliğimden tecrübe edindiğim için daha regl gecikmesi olmadan kan testinden çıktı yani benim başıma gelecek en son şeydi ama geldi.... nasip değilmiş kaybettik sonradaGece gece aklımda deli sorulartakip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan
Yeni fobim kazara hamile kalmak
Aktardan alırım.yarin evet aslında çok iyi gelir büyük oglanda kullanıyorduk eskiden tıp 1 diyabet ya parmak uçları delmekten yara olmasın diye olunca da çabuk iyileşsin diye iyi hatırlattım canım sağolCok gecmis olsun icim ciz etti
Kesinlikle kantaron yagi bulmalisin bolca sür ne izi kalacak ne ağrısıelimi her yakmamda sürerim 5 dk sonra acisi yanigi geciyor allahim sifa versin cabucak iyileşir insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?