- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.081
Amin canım sağol.. mikroda ısınıyor ya ben elime aldım normal di sıcaklığı çok ağladığı için panikle beklemedim de heme kılıfına koyup taktım beline çekirdekler bir tık daha artmış sıcaklığı tahta gibi için için yanarya oda öyle ısınmışAllah şifa versin. Çok geçmiş olsun
Oluyor işte bazen insan öyle ne yapacağını bilemez durumda..
Durduğu yerde nasıl ısınıyormuş onu anlayamadım ben
Ah çok geçmiş olsun sana da bebişine de. İçim cız etti vallahi. Her an, her konuda dikkatli olmamız gerekiyormuş. Allah beteri vermesin ağrısı, acısı hemen geçsin inşallahKiraz çekirdeği kemeri kullandık bugün ve dün 2 gündür çok gazlıydı oğlum bugün üst üste koydum halbuki sıcaklığına baktım normalde ama bu tarz şeyler durdukça ısınıyormuş oğlumun karnı yandı şimdi hastaneden geldik dua edin kızlar geçsin bir an önce çok üzgünüm bitkinim şu anda hiç fark etmedim kolik ağrısı diye çocuğun kemeri de çıkartmadım karnından birkaç saat sonra bezlerken gördüm şok oldum
Korunuyorlar. Korunma tipine göre seçenekler varGece gece aklımda deli sorulartakip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan
Yeni fobim kazara hamile kalmak
Cok geçmiş olsun kantaron yazmışlar zaten en etkileşim bazen ne kadar dikkat etsekte oluyor ne yazık ki. Çabucak atlatır insaallahDün akşamdan beri zaten çok gaz vardı karnı gurul guruldu bugün de öyleydi zaten ağlıyordu ağladığı için anlayamadım ben gazdan ağlıyor zannediyordum annem de yanımdaydı �kimiz de anlayamadık s**** gibi işte bakmadım normalde ağladığı zaman çok ben hemen üstünü başını soyarım bakarım Bir şey mi oldu diye böcek girer saç girer hani kaşınır diye sürekli çok ağladığında soyarım resmen vasiretim bağlandı bakmadım çok ağlayınca sürekli kucağımda eylemeye çalıştım şimdi sardılar ilaç sürdüler Perşembe günü tekrar kontrole gidicz
2 oğlumda da her istediklerinde verdim reflü vs hiç sorun olmadı. Bebek 2 3 saatte tabiki acıkır. Bazen uyuyor kupkuru oluyor dudakları. Şu ihtiyacı hile bu meme. Anne sütünün kilo aldırmasi normal ayrıca hatta avantaj.Yok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .
Bebek arabasında gezersek 2.5 saat kadar dayanabildigi oluyor bazen ama sürekli de gezemeyiz ki
Kiz öyle deme sabah 7 de hamile olduğunu öğrenmekten iyidirKorunuyorlar. Korunma tipine göre seçenekler varspiralde kayma olabiliyor, hapla korunurken saat aynı olmaz ya da unutursa içmeyi o zaman oluyor, prezervatite en baştan kullanmazsa oluyor, geri çekilme var ama bence o kaza sayılmaz en tehlikelisi bile bile lades. Bide bir seferden birsey olmaz diyenler var 3ünde de bile isteye hamile kaldim hep prezervatifle ve uygun şekilde korunduk sorun olmadı korkma.
Bana sabah 7 de korunma yöntemleri yazdıran hayatada selam ederim
Kısmet işte ömrü yokmuş başınız sagolsunBen kaldım kazara hamile beş sene önce esim korunuyordu nasıl.oldu anlamadık .. bende kalça kasık ağrısı oldu ilk hamileliğimden tecrübe edindiğim için daha regl gecikmesi olmadan kan testinden çıktı yani benim başıma gelecek en son şeydi ama geldi.... nasip değilmiş kaybettik sonrada
Var, benGece gece aklımda deli sorulartakip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan
Yeni fobim kazara hamile kalmak
Daha beteri var. İki çocuğuma da güya korunurken hamile kaldımVar, ben3. Öyle olmuştu
Aynen biz de ayrı oda yapabilirdik ama böyle daha iyi oldu diğer oda kızıma kalırBenimde en büyük hayalim ikisi birlikte yatacsklar kalacaklar falantaşınıyorum, yeni evde ayrı oda yapma imkanım var ama ben istemiyorum
Kısmet mi cehalet mi bizim durum acabaDaha beteri var. İki çocuğuma da güya korunurken hamile kaldımki eşim zamanında askeriyede bircok seminer vermiş. Cinsel sağlık ve korunma üzerine
Çok şaşırdım, anne sütünde diyet önerilmez azaltma gibi bir durum söz konusu olamaz demişti Görkem Hanım, asla obez ya fazla kilolu yapmazmış anne sütü.Yok ya malesef eğer evdeysek memede sürekli . Hatta cuma günü 2 ay kontrolümüz vardı , doktor 3-4 saate bir vermezsen reflusu, kusmasi ve gazi zor biter dedi . Kilosu da şuan iyi ama böyle giderse fazla olur dedi .
Bebek arabasında gezersek 2.5 saat kadar dayanabildigi oluyor bazen ama sürekli de gezemeyiz ki
Doktorda onu diyo işte ben sana şunu yap bunu yap öneremem bir bilimselliği yok tavsiye edeceğim şeyler bunlar diyor. Ben mesela çok uykusuz kalıyorum. bünyem kaldırmıyor oğlum uyumadığı için bende uyuyamıyorum haliyle vücudum yorgun düşüyor. bazen kahvaltımı akşam üstü yapabiliyorum anca. o uyuduğunda bende uyuyayım hemen diyorum yemeği arka plana atıyorum. Sürekli kesik kesik iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum buda sütümü çok etkilermişBunları yapınca artsa benim artardi .doktorlar bu isi bilmiyor .vücut bir zamandan sonra yoruluyor takviye istiyor .Ben 3 öğün besleniyorum .Sabah 2 yumurta reçel peynir yiyorum .kimi zaman kahvaltıdan sonra granola yiyorum .öğle ve akşam yemegimin en az birinde et ya da tavuk var .günde en az 4 litre su içiyorum. Evde iş yapmıyorum yatıyorum. Pis olmuyor zaten. Benim kız saatte bir emiyor .senin doktorun dediği her şeyi yaptım ben .olmadı yani .bunu diyen doktorların ya çocuğu yok ya da erkek .
Ben sütte bir bilimsellik aramıyorum bence çok ilkel bir süreç. O yüzden doktorlar anlamıyor
Mama takviyesi veriyorum ya bende oğlumada meme emmek zor geliyor artık o yüzden eds önerdi mama emerken bir yandan göğsü uyarsın diye memeden kopmasın alışıpta dediBir de 12 günde 400 gr aldıysa niye eds önerdi. Eds mama ile beslenen çocuklar için olmuyor mu
Ben oldumKızlar regl oldunuz mu? Bi kaç gün önce oldum sandım ama biraz lekelenme oldu ve devamı gelmedi. Diğer ikisinde 3. Ayda olmuştum bunda da öyle olurum diye düşünüyorum. Ama o neden öyle oldu anlamadım.
Kismet tabii ama cehalet fazlasıKısmet mi cehalet mi bizim durum acabaneyse olan oldu iyiki oldu ama bi daha olmasın modundayım
Ya benimki kucakta duruyor zaman zaman oyalayip unutturmak istesem de bazen unutmuyor baya agliyor. Bel destekli olandan alsam diyorum ama yine de illa agriyacak. Kucakta tasimaktan daha iyidir h3ralde. Böyle belim sirtim bi yana kollarm da kopuyor. Bari kollarm saglam kalsnAslında dursa bile bel agrısı yapıyor hangısınden alırsan al. Belkı de ıyı oldu. Surada 6 kilo covuk tasıyorum kucahımda evde
Valla belım sırtım agrıyor
Iste o yeterli kısmı nasıl olacak. Amy 2 3 ay yirtindi emzircem diye yavaş yavaş bizimki de emmek istememeye basladi. Ayakta emzirdiydim dün bugün onu da istemedi. Sagıp biberonla verince de emmiyor agzinda tutuyor öyle bana bakiyor. Ya da agliyor. Uyku tatli geliyor. Uyumak istiyor. Aç karna uyuyor resmen.Yani 1-2 cm olurda 7 çok geldi
Neyseki evde ölçebiliyoruz
Yaaa sağlıklı olsunsa az kilo alsın yeteri kadar alsın yeterki
Dün güya alcam dedm ya valla kaliyor o an bi iş cikiyor. Biraz alayim ben alana kadar bitcekBunlar cekmez. Karısık aldım ben de
12/18
18/24 ay
4 saat olunca, bebiş istemese de veriyorum ben. Ki genelde istiyor.Kızlar bebeğinizi o istemedikçe ne sıklıkta besliyorsunuz ? Özellikle 2 aylık olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?