- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #94.101
12 18 ay aldm. Cocugun sadece kafa görünüyorKışın biz öyle çok fazla yakmayız2,5 tog uyku tulumlarını Ben 6 yıl kullandım.
yani patik giydieirsin ayağına, kalın çorap ya da.
Kullanırken bakarsın sırtına terlemiş mi terlememiş mi, ona göre içine bir şeyler giydirirsin artık Onun ayarını kendin yapacaksın. Ama 2,5 tog olan uyku tulumların üstüne hiçbir şey öğretmeme gerek yok kalın.
Ben almadım ben de var.
Seneye de olur zaten .
yani uyku tulumunu zaten tam alma Biraz büyük olsun içinde rahat etsin
Valla kucaga alısmasa diyorduk istiyor belli. Bu markaya bakiyim bakalm. Zaten dolaptan alcam. Bari özelliklerini biliyim diyorum. Arastirsam da her yerde yazmiyor ne ozelligi var nasil bisey belli degil. Bu kanguru guzel duruyor. Bi bakcam.Dün slingten kanguruya terfi ettikbu kanguru arkadaşımdan geldi , eğer bel problemin varsa çok iyi arkasında demir bir çubuk var bel için. kanguru ağır bir kanguru ama ergonomik. Dolap uygulamasından falan bakabilirsin
Bizimkinin de ilk kaşinda başlamıştı , sonra tüm kafası oldu 3 haftadır z.yag karbonat ve Konak önleyici şampuan aldım . 2 güne gececek artık az kaldı baya
Istedigi xaman diyim zira zorlasam da agliyip almiyor kafasini geriye atiyor. Sanki aciksa da acıktıgını anlamıyor bu bebe. Ve ilginc sekilde aç olsa da uyuyor uyumak istiyor. Belki yese yorgun hissetmez cok uykuya düşmez ve ayrica emse elleri burnu bu kadar da üşümez belki. Ama inat iste emmeyince tüm denklem bozuluyor. Biberonu da almak istemiyor gibi ac aç nasil olcak kan sekeri neyi düsmez mi ya içim hiç rahat degilKızlar bebeğinizi o istemedikçe ne sıklıkta besliyorsunuz ? Özellikle 2 aylık olanlar
Ay ben de gecsin istiyorum umudum o yönde.1.5 2 saatte emzirirdim ama bazen 5 saat emmedigi oldu .Galiba o dönem meme reddi oldu ama geçti gibi
Ucakla mı gidiyorsunuz canmHanımlar Ben 10 Ekim de türkiyeye gideceğim. Annem 2 dir rahatsız oluyor. Beni görmek istiyor 82 yaşında. Kaynanamlar ile konuşmuyoruz ama eşim beni oraya götürecek. Mecbur gitmek zorunda kaldım. Annemi görmek için.
Bebeğim çok küçük 56günlük. İnşaallah hasta olmaz.
Valla bilmem12 18 ay aldm. Cocugun sadece kafa görünüyoreşim bu icinde boğulur uyurken dedi. 6 12 ay mi almaliydim acaba ya bu kiyafetlerde yaşına uygun alma işini yapamiyorum ben az biraz buyuk olsun diyorum ama bu abarti mi olmus ki
Canım uyku düzenini bozmamaya çalıs, uyku gecikirse az gelirse mutlaka memede huysuzluk yapıyorlar. Kimi çocuk da aksine aç olunca durmaz.Istedigi xaman diyim zira zorlasam da agliyip almiyor kafasini geriye atiyor. Sanki aciksa da acıktıgını anlamıyor bu bebe. Ve ilginc sekilde aç olsa da uyuyor uyumak istiyor. Belki yese yorgun hissetmez cok uykuya düşmez ve ayrica emse elleri burnu bu kadar da üşümez belki. Ama inat iste emmeyince tüm denklem bozuluyor. Biberonu da almak istemiyor gibi ac aç nasil olcak kan sekeri neyi düsmez mi ya içim hiç rahat degil
Aynı ben
Bunu ancak 2. 3. Çocuğu olan anneler anlar
Diğerlerinin de pek yakında başına gelecekler
Maşallah ne güzel gelisimi boşuna kendini uzmussunKızlar bugün oğlumu kontrole götürdüm dayanamadım 3. Ayı bekleyemedim 12 günde 400gr almış gayet iyi dedi doktor persentili %75miş çok çok iyi dedi. Çok şükür kendime çok dert ediyordum bugün içim rahatladı
Süt arttırma için ne önerirsiniz diye sordum damlaların, incirdi hurmaydı soğandı falan hiç bir bilimsel açıklaması yok dedi. Sadece bol bol dinlen, yemeğine dikkat et, bol su iç hatta vitamin desteği al sütün kalitesini arttırmak için dedi. En önemlisi olabildiğince emzir dedi. Eds önerdi. Göğsünü bebek uyarsın süt üretimi artar başka hiç bir yöntem böyle kesin çözüm vermez dedi. Yarın bir medikale gidip sonda alıcam inşallah faydasını görürüm
Yıllarca bundan korktum.Gece gece aklımda deli sorulartakip ettiğim yeni bebegi olan 2 kişi var .ikisinin de bebekleri küçük. Biri 4 aylık biri 8 aylık. İkinciye istemeden hamile kalmışlar. Kız bunlar nasıl hamile kalıyor.korunmuyor mu bunlar. Var mı etrafında kazara hamile kalan
Yeni fobim kazara hamile kalmak
İnşallah senin bebe meme reddi mi olduAy ben de gecsin istiyorum umudum o yönde.
Yanına alsan öyle kahvaltı yapsan ?büyüyünce duruyorlar birazDoktorda onu diyo işte ben sana şunu yap bunu yap öneremem bir bilimselliği yok tavsiye edeceğim şeyler bunlar diyor. Ben mesela çok uykusuz kalıyorum. bünyem kaldırmıyor oğlum uyumadığı için bende uyuyamıyorum haliyle vücudum yorgun düşüyor. bazen kahvaltımı akşam üstü yapabiliyorum anca. o uyuduğunda bende uyuyayım hemen diyorum yemeği arka plana atıyorum. Sürekli kesik kesik iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum buda sütümü çok etkilermiş
Mama takviyesi veriyorum ya bende oğlumada meme emmek zor geliyor artık o yüzden eds önerdi mama emerken bir yandan göğsü uyarsın diye memeden kopmasın alışıpta dedi
Canım ben öyle zamanlarda beyaz gürültü açıyorum ve pilates topuna oturup hafif hafif hareket ediyorum kucağımda bebekle o zaman alıyor memeyi tabi bazen tekrar tekrar denemek gerekiyor ama Red dönemlerinde çok işe yaradı bende hala yarıyor deneyebilirsinIste o yeterli kısmı nasıl olacak. Amy 2 3 ay yirtindi emzircem diye yavaş yavaş bizimki de emmek istememeye basladi. Ayakta emzirdiydim dün bugün onu da istemedi. Sagıp biberonla verince de emmiyor agzinda tutuyor öyle bana bakiyor. Ya da agliyor. Uyku tatli geliyor. Uyumak istiyor. Aç karna uyuyor resmen.
Canım düzenli beslenme çok önemli ya öğün atlama bence hafifte olsa atıştır özellikle kahvaltı. Benim doktorum kaliteli süt istiyorsan 9 u geçmeyecek kahvaltı biyolojik saatini ona ayarlayacaksın diyorDoktorda onu diyo işte ben sana şunu yap bunu yap öneremem bir bilimselliği yok tavsiye edeceğim şeyler bunlar diyor. Ben mesela çok uykusuz kalıyorum. bünyem kaldırmıyor oğlum uyumadığı için bende uyuyamıyorum haliyle vücudum yorgun düşüyor. bazen kahvaltımı akşam üstü yapabiliyorum anca. o uyuduğunda bende uyuyayım hemen diyorum yemeği arka plana atıyorum. Sürekli kesik kesik iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum buda sütümü çok etkilermiş
Mama takviyesi veriyorum ya bende oğlumada meme emmek zor geliyor artık o yüzden eds önerdi mama emerken bir yandan göğsü uyarsın diye memeden kopmasın alışıpta dedi
Bunları içip hamile kaliyor çok dikkat edip aynı saatte içmen lazimKiz öyle deme sabah 7 de hamile olduğunu öğrenmekten iyidirdaha dikkat ederiz iste .Ben doğum kontrol hapina başladım. Prezervatif de baslarda olabilir ama ben sevmedim onu en büyük korkum bunları içip de mi hamile kalıyor bunlar yoksa bile bile lades mi
Şimdiden hayırlı yolculuklar. Eşinle ilgili yapacak yorumum yok, ama evlilik böyle bir benden bir senden olayı değil. Sırf anneni göreceksin diye istemediğin bir ortama zorlanman çok acı.Hanımlar Ben 10 Ekim de türkiyeye gideceğim. Annem 2 dir rahatsız oluyor. Beni görmek istiyor 82 yaşında. Kaynanamlar ile konuşmuyoruz ama eşim beni oraya götürecek. Mecbur gitmek zorunda kaldım. Annemi görmek için.
Bebeğim çok küçük 56günlük. İnşaallah hasta olmaz.
Bende diyorum neden nüfus sürekli artiyorDaha beteri var. İki çocuğuma da güya korunurken hamile kaldımki eşim zamanında askeriyede bircok seminer vermiş. Cinsel sağlık ve korunma üzerine
Valla akşam 8.30-9 arası içiyorumBunları içip hamile kaliyor çok dikkat edip aynı saatte içmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?