Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
12 18 ay aldm. Cocugun sadece kafa görünüyor eşim bu icinde boğulur uyurken dedi. 6 12 ay mi almaliydim acaba ya bu kiyafetlerde yaşına uygun alma işini yapamiyorum ben az biraz buyuk olsun diyorum ama bu abarti mi olmus ki

Valla kucaga alısmasa diyorduk istiyor belli. Bu markaya bakiyim bakalm. Zaten dolaptan alcam. Bari özelliklerini biliyim diyorum. Arastirsam da her yerde yazmiyor ne ozelligi var nasil bisey belli degil. Bu kanguru guzel duruyor. Bi bakcam.

Konak için z yagi duydum gecen karbonati da biri dedi karbonati nasil kullaniyorsun? Benimkinin gecmedi de zeytinyagi surup tariyordum. Ne kadar sıklıkla yapcaz bi de bunları

Kızlar bebeğinizi o istemedikçe ne sıklıkta besliyorsunuz ? Özellikle 2 aylık olanlar
Istedigi xaman diyim zira zorlasam da agliyip almiyor kafasini geriye atiyor. Sanki aciksa da acıktıgını anlamıyor bu bebe. Ve ilginc sekilde aç olsa da uyuyor uyumak istiyor. Belki yese yorgun hissetmez cok uykuya düşmez ve ayrica emse elleri burnu bu kadar da üşümez belki. Ama inat iste emmeyince tüm denklem bozuluyor. Biberonu da almak istemiyor gibi ac aç nasil olcak kan sekeri neyi düsmez mi ya içim hiç rahat degil

Ucakla mı gidiyorsunuz canm

12 18 ay aldm. Cocugun sadece kafa görünüyor eşim bu icinde boğulur uyurken dedi. 6 12 ay mi almaliydim acaba ya bu kiyafetlerde yaşına uygun alma işini yapamiyorum ben az biraz buyuk olsun diyorum ama bu abarti mi olmus ki
Valla bilmem
Kalıplara gore de değişiyor 2 aya kalmaz daha rahat gıyer . 12/18 alıuorum ben ve kollar sadwce uzun kalıyor

Canım uyku düzenini bozmamaya çalıs, uyku gecikirse az gelirse mutlaka memede huysuzluk yapıyorlar. Kimi çocuk da aksine aç olunca durmaz.
Benimki de uykuya çok düşkün, aç durur uykusuz durmaz

Maşallah ne güzel gelisimi boşuna kendini uzmussun dinlenme ve bol su çok önemli gerçekten. Vitamin olarak öneride bulundu mu peki? Ben doktorumun söylediği vitamini alıyorum gayet de faydasını gördüm sut anlamında da enerji anlamında da ama hasta olmama engel olmadı öyle bir vitamin kullanabiliyor muyuz acaba neyse gidince sorucam. Gidebilirsem

Yıllarca bundan korktum. Sonra çocuk istediğim ve korunmayı bıraktığimda.... Olmadı 3 yıl ugrastik olmadı.... En son vazgeçmiştik artık olmayacak kabullenmiş hatta oğlumun odasında kurulu beşiği filan sokecekti eşim ama o sırada covid olunca sokemedi. Sonra bir baktık ki hamileyim

Yanına alsan öyle kahvaltı yapsan ?büyüyünce duruyorlar biraz
.bizimki de durmazdi .tiny love a koyuyorum..donencesini aciyorum duruyor

Canım ben öyle zamanlarda beyaz gürültü açıyorum ve pilates topuna oturup hafif hafif hareket ediyorum kucağımda bebekle o zaman alıyor memeyi tabi bazen tekrar tekrar denemek gerekiyor ama Red dönemlerinde çok işe yaradı bende hala yarıyor deneyebilirsin

Canım düzenli beslenme çok önemli ya öğün atlama bence hafifte olsa atıştır özellikle kahvaltı. Benim doktorum kaliteli süt istiyorsan 9 u geçmeyecek kahvaltı biyolojik saatini ona ayarlayacaksın diyor

Bunları içip hamile kaliyor çok dikkat edip aynı saatte içmen lazim

Şimdiden hayırlı yolculuklar. Eşinle ilgili yapacak yorumum yok, ama evlilik böyle bir benden bir senden olayı değil. Sırf anneni göreceksin diye istemediğin bir ortama zorlanman çok acı.

Bunları içip hamile kaliyor çok dikkat edip aynı saatte içmen lazim
Valla akşam 8.30-9 arası içiyorum5.5 yıl boyunca da aksatmadan içtim. O yüzden alışkınım. Hem ben o hapları seviyorum kan değerim düşmüyor adet ağrım az oluyor

Kızlar biliyorsunuz bir süredir hurma yiyorum ve pekmez içiyorum .Ben sürekli tartiyorum onu da biliyorsunuz .kesinlikle pekmez ve hurma sütten bebege geçiyor. Kilosunu çok etkiliyor .tesadüf mü bilmiyorum ama bizim kız günde 20 25 gram alıyordu. Onları yedigimden beridir +10 gram daha alıyor. Uyku düzeni değişmedi yani daha çok uyumuyor ya da benim yemek yemem değişmedi. Bence bebislere de organik pekmez yedirmek gerek .sütten bu kadar geçiyorsa kendileri yiyince kim bilir ne kadar kilo alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…